Mål for Åsane!
    Bjarg 0 - 1 Åsane
    Mål: Stian Nygard
    7'
    Snakker om sola, så skinner den! Hjemmelaget får en solid sjanse, der Dahl avslutter fra 14-15 meter. God retning, men blokkeres til corner. Nære 1-1 der.
    10'
    Gult kort til Åsane
    Erling Myklebust
    15'
    Nok en fin sjanse for hjemmelaget, som virkelig skaper ting nå. Det er Eiane som spilles gjennom til venstre i sekstenmeteren, og spissen feier til fra kloss hold. Like over!
    20'
    En enorm mulighet for gjestene! Haga driver oppover venstrekanten, før han slår et fantastisk innlegg. I feltet stiger Bangoura til værs, men header noen centimeter utenfor. Der skal det stå 0-2!
    24'
    Igjen er gjestene nære å doble, og igjen er det Bangoura. Får nå et innlegg fra høyre, men denne gangen header han rett på Johnsen fra kort hold. Nære 0-2, igjen!
    24'
    Bjarg 0 - 2 Åsane
    32'
    Myklebust spilles gjennom alene med keeper, men Johnsen varter opp med en solid redning da Åsane-spissen forsøker å banke ballen i lengste på halvspretten.
    42'
    45'
    45'
    Spillerbytte - Åsane
    Inn: Sander Eng Strand
    Ut: Eirik Wollen Steen
    45'
    Inn: Didrik Bjornstad Fredriksen
    Ut: Martin Ueland
    45'
    Spillerbytte - Bjarg
    Inn: Morgan Ahmer
    Ut: Henrik Røssevold Mildestveit
    45'
    Inn: Knut Raude Angerman
    Ut: Vegard Halset
    45'
    Bjarg 0 - 3 Åsane
    Mål: Sander Eng Strand
    Målgivende: Magnus Bruun-Hansen
    45'
    Igjen spilles Myklebust gjennom til høyre, og igjen kommer han alene med Johnsen. Men også denne gangen er avslutningen for dårlig, og Johnsen redder både forsøk nummer en og forsøket på returen. Godt keeperspill, men spissen kunne meget vel ha scoret mer.
    55'
    Nok en stor sjanse for gjestene. Det er innbytter og målscorer Sander Eng Strand-show på Stavollen. Backen drar seg inn i feltet, kjører en skuddfinte og hamrer til mot nærmeste hjørne. Like utenfor.