88'
869
788

Hei og hjertelig velkommen til livedekningen av Frøya - Sogndal!
    Vi har kommet til runde nummer to av cupen, og det er nå Frøya sin tur til å ta i mot selveste Sogndal. Laget fra saftbygda topper OBOS-ligaen etter å ha tatt 8 av total 12 oppnåelige poeng i seriespillet. Det bør nevnes at både Egersund og Stabæk begge ligger på poenget bak Sogndal med en kamp mindre spilt, men en godkjent serieåpning av sogningene er likevel et faktum. I første runde av cupen tok Sogndal den korte turen til Førde, hvor de vant kontrollert 2-6. Denne gang står Frøya, en av Førdes divisjonskollegaer, på andre banehalvdel.
    Frøya har hatt en treg start på årets seriespill i 3.divisjon, også kjent som Norsk Tipping-ligaen. Bergenserne har ikke vunnet en eneste seriekamp i årets sesong. De står likevel med 3 poeng på tabellen, ettersom de ble tildelt seieren mot Haugesund 2 som en konsekvens av at sistnevnte brukte to ikke-spilleberettige spillere. I den første runden av Norgesmesterskapet lyktes de imidlertid mye bedre enn de har gjort i seriespillet. Da sikret de seg sitt avansement ved å slå Os 0-2. Os leder seriespillet i Norsk tipping-ligaen avd 1, og var derfor klare oddsfavoritter på det oppgjøret. Frøya overrasket mange, og gjorde seg dermed fortjent til en ny runde i cupen. På lørdag tapte de dog 1-3 mot nettopp Førde på eget gress. En skuffelse som utvider den dårlige seriestarten, skal vi tro klubben selv. Frøya tok ledelsen etter 11 minutter, men Førde viste seg som det sterkeste laget over 90 minutter og tok alle 3 poengene. Selv skriver klubben at det manglende samholdet og en "alle for seg selv"-stemning er det som feller Frøya denne lørdagen. Dette er et minstekrav som er nødt til å være på plass når Sogndal gjester Frøya idrettspark i dag.
    Sogndal må finne seg i å være store favoritter til dagens kamp, men en sterk opptreden mot Os i cupens første runde og hjemmebanefordelen bør gi grunn til optimisme også for vertene. Frøya gjorde også mange bytter i løpet av lørdagens oppgjør mot Førde for å fordelen belastningen på hele troppen. Dette kan vise seg å ha vært et lurt grep når Frøya idrettspark i dag gjestes av Sogndal. Dommer Markus Lille blåser det hele i gang kl 18:00, og vi er tilbake med lagene en times tid før det - heng med!
    Der er lagoppstillingene klare! Vi merker oss at begge lag gjør flere endringer fra forrige kamp. Vi legger spesielt merke til at de tilreisende gir tillit til flere spennende, unge spillere, for eksempel Stær-Jensen og Konstali-Lødemel. Vertene bytter ut Hartberg, Cohen, Byrkjeland, Vindenes og Rebnord fra helgas tap mot Førde. Så gjenstår det å se om disse grepene gir store utslag den ene eller andre veien. Vi er i gang om en liten time!
    0'
    Missbah får æren av å starte det hele for vertene!
    0'
    Frøya går hardt til verks og straffes med frispark i mot etter få sekunder.
    0'
    Tas kort.
    0'
    Hjemmelaget ser ut til å starte i en 3-5-2-formasjon, med aktive vingbacker som er med både i forsvar og i angrep.
    1'
    En lang ball mot Baidoo blir et lite hakk for lang.
    2'
    Gjestene triller ball i de bakre rekker.
    2'
    Øren felles og tildeles et frispark i god innleggsposisjon.
    3'
    Det siktes mot Arrocha. innlegget er presist, men stopperen får ikke helt dreisen på ballen. Ballen er så fri i feltet, før vertene år avverget.
    3'
    Arrocha blir liggende etter hodeduellen. Spillet stoppes.
    4'
    Arrocha kommer seg på beina igjen og spillet blåses videre.
    5'
    Sogndal etablerer spill langt inne på oransjestripenes banehalvdel. Vinner et par innkast høyt i banen.
    5'
    Slås langt fra målvakt Helland.
    5'
    En liten unøyaktighet i Sogndal-forsvaret gir Frøya et innkast høyt i banen.
    6'
    Det kastes i bakrom, hvor en liten kommunikasjonsfeil mellom Stær-Jensen og Lødemel er i ferd med å gi Frøya en gratismulighet. Målvakt Stær-Jensen får til slutt kontroll.
    7'
    Sogndal holder mye på ballen i skrivende stund.
    8'
    Lødemel sender langt mot Nundal. Sistnevnte sikter mot medspillere i feltet. Lykkes bare nesten med det.
    9'
    Baidoo og Steinset trekker langt ut for å prøve å finne rom i Frøya-laget. Kan forøvrig nevnes at denne banen er den minste i de 4 øverste divisjonene i norsk fotball. Frøya har fått dispensasjon for å benytte denne banen både som 11-er og 9-er bane.
    10'
    Nundal får en mulighet litt ut av ingenting. Kan notere seg for ett skudd på mål, men Helland redder.
    11'
    Høyland felles like utenfor skestenmeteren.
    11'
    Arrocha hopper over ballen før Twum banker ballen over mål. Kunne fått mer ut av den, Twum.
    11'
    Braut vinner ballen fint, og sender videre til Missbah. Sistnevnte går i bakken, men får ingenting.
    13'
    Flataker prøver å spille vegg med sine medspillere. Liten kommunikasjonsfeil ødelegger det.
    13'
    Trener Flo løper nedover sidelinjen for å hente en ball. Vil ha spillet hurtig i gang her, Flo.
    14'
    Missbah vinner et frispark i god innleggsposisjon.
    15'
    Stær-Jensen kommer ut og holder innlegget i fast grep. Bør ta bedre vare på sånne sjanser, vertene.
    15'
    Sogndal tar over igjen og Frøya legger alle 11 spillere bak ballen.
    16'
    Tas kort på midtbanen.
    16'
    Sogndal triller ball på kryss og tvers av et lavtliggende hjemmelag.
    17'
    Sogndal nærmer seg noe her! De kommer seg for første gang rundt forsvarsfemmeren til Frøya, og får lagt ut 45 grader. Der får Høyland fyrt avgårde et skudd. Forsøket er dårlig.
    18'
    Sogndal utnytter en feilpasning hos vertene og prøver å angripe på et litt mer uetablert hjemmelag. Ender med at Steinset mister ballen.
    19'
    Foreløpig balleinnehav kan estimeres til rundt 10-90 i favør Sogndal. Kampplanen til hjemmelaget er å ligge lavt og satse på å kontre Sogndal i senk.
    20'
    Twum prøver å tre gjennom til Høyland. Mislykkes.
    21'
    Thue får ballen fra Missbah og er nærmest alene med keeper. Dessverre for hjemmelaget avblåses han for offside.
    21'
    Kunne ha blitt en sjokkåpning for Sogndals vedkommende det. Ser ut som at det er Arrocha som forstyrrer offsidelinjen. Sogndal kan puste lettet ut etter at Lille blåser for offside.
    22'
    Flere Sogndal-bølger for øyeblikket. Vinner et par innkast høyt i banen.
    24'
    Bortelaget kombinerer fint på høyresiden og får til slutt lagt inn. I feltet stusses ballen utenfor mål.
    25'
    Thue er altfor sent inne i en duell mot Steinset. Skaper frispark.
    26'
    Frispark
    26'
    Sogndal prøver seg på flerfoldige spillvendinger med et håp om å finne rom.
    27'
    Jørgensen stormer nedover kanten og får et frispark i god posisjon. Andreas Hoven er for sent inne og får tilsnakk for det.
    28'
    Innlegget klareres, men i retur-rommet venter Berge som skyter halv-volley. Skuddet spretter til siden for mål. Kanskje kampens største sjanse!
    28'
    Sogndal presser høyt igjen. Vinner innkast høyt i banen.
    30'
    Sogndal kommer til et innlegg. Thue styrer luftrommet i feltet og får klarert.
    31'
    Flataker skaffer dagens første hjørnespark.
    31'
    Hjørnespark til Sogndal
    31'
    Helland er først på en løs ball i feltet, men feller en feilvendt Øren i samme slengen. Det velger dommer Lille å dømme straffe på! Arrocha stepper opp for å ta straffesparket.
    32'
    Sogndal scorer på straffe!
    Frøya 0 - 1 Sogndal
    Mål: Daniel Arrocha
    Kapteinen bruker lang tid før han banker ballen i det høyre hjørnet. Målvakt Helland går til motsatt side. Dermed går Sogndal opp i ledelsen!
    34'
    Frøya-spillerne er svært uenige med straffesituasjonen. Viser sin misnøye til dommer Lille før sistnevnte blåser kampen i gang igjen.
    35'
    Nytt frispark til Sogndal.
    36'
    innlegget treffer et hodet til Høyland. Heades utenfor av midtbanespilleren.
    36'
    Braut vinner nok en duell på et langt oppspill fra målvakt. Har vært god på den type situasjoner i dag, Braut. Med seg har han dog ingen medspillere, og ballen mistes.
    37'
    Flataker plukker opp en svak klarering og prøver å jobbe seg fri på små flater innenfor hjemmelagets sekstenmeter. Det lykkes han bare nesten med.
    39'
    Så kommer Frøya til en skuddmulighet. Rojas sender avgårde et innlegg som ender opp hos Kvalheim, som skyter. Skuddet går over.
    40'
    Vetås får klarert.
    40'
    Etter hjørnesparket kommer Twum til nok en innleggsmulighet. Denne gang har Helland full kontroll.
    41'
    Er litt for ivrig på et langt fremspill.
    41'
    Thue felles på midtbanen og tildeles et frispark.
    42'
    Sogndal får ryddet unna til innkast.
    42'
    Innkastet går via et Sogndal-hode og inn til Stær-Jensen.
    43'
    Thue er langt på etterskudd i en duell mot Arrocha og får tilsnakk for det. Er nok heldig som unngår kort her, Thue.
    44'
    Slås kort på egen banehalvdel.
    44'
    Frøya sin tur til å spille litt ball nå. Braut og Missbah skaffer et hjørnespark.
    45'
    Hjørnespark til Frøya
    45'
    Frøya utligner, men det avblåses!
    45'+1
    Mål for Frøya!
    Frøya 1 - 1 Sogndal
    Mål: Marius Skutle
    Målgivende: Anders Joar Berge
    Målet ble først avblåst, men blir stående etter en kort konsultasjon mellom hoveddommer og assistentdommer. Det er midtstopper Skutle som banker ballen i nett-taket på hjørnesparket. Vi er likt på Frøya idrettspark!
    45'+1
    45'+3
    Noe overraskende er det at stillingen er 1-1 idet denne førsteomgangen avblåses og spillerne sendes i garderobene. Omgangen preges av at Sogndal triller mye ball rundt et lavtliggende hjemmelag, og sliter med å finne de store rommene. Arrocha sender gjestene i ledelsen på et straffespark som ble dømt til store protester fra vertene. På overtid av omgangen sørger midtstopper Skutle for at det er balanse i regnskapet når lagene går til pause. Dermed er premissene for de siste 45 satt - vi snakkes på andre siden av hvilen!
    45'
    Gjestene sparker i gang de siste 45!
    45'
    Spillerbytte - Sogndal
    Inn: Per Egil Flo
    Ut: Daniel Arrocha
    45'
    Sogndal gjør altså to endringer i pausen.
    45'
    Sogndal kombinerer fint på høyresiden og vinner et innkast. Innkastet får de ingenting ut av.
    46'
    Hoven fosser forbi på høyrekanten. Stoppes i grevens tid og må ta til takke med et innkast.
    47'
    Mye som skjer på bortelagets høyresiden i åpnignsminuttene her. Friskere start på denne omgangen enn forrige.
    47'
    Jørgensen stormer fremover og forserer langt, men forgjeves.
    48'
    Flo prøver å finne Hoven på motsatt side. Mislykkes og dermed kan Frøya kontre.
    49'
    Flo vil ha mer bevegelse i midtbaneleddet til Sogndal. Både kaptein Per Egil og Tore André er avsendere for den beskjeden.
    50'
    Innlegget ryddes unna.
    50'
    De hvitkledde triller ball for øyeblikket.
    51'
    Hoven legger inn og skaffer et hjørnespark.
    52'
    Høyreiste Flo er nære på å få et hode på ballen. Det blir dog bare nesten.
    52'
    Per Egil Flo er meget involvert fra start her. Får lagt et innlegg som går ut over dødlinjen.
    53'
    Skutle klarerer rett i klypene til Tore André Flo, som setter spillet raskt i gang. Maner spilleren sine fremover her, trener Flo.
    54'
    Frøya vinner et innkast høyt i banen og tar seg god tid på det. Bissmah blir et lite hakk for passiv og Sogndal vinner ball.
    54'
    Rojas får omsider en fot på et lovende innlegg, og får avverget at Flataker får skapt farligheter.
    56'
    Inn: Martin Sjølstad
    Ut: Johannes Konstali-Lødemel
    Et forventet bytte. Sjølstad bringer mer rutine inn i Sogndal-laget
    56'
    Baidoo kommer seg rundt og fri på høyresiden, og legger inn mot bakre stolpe. I feltet får ikke de tilreisende kontroll på ballen.
    58'
    MIssbah holdes og får frispark i god posisjon.
    60'
    Banker ballen langt over mål.
    60'
    Spillerbytte - Frøya
    Inn: August Hartberg
    Ut: Jon André Thue
    61'
    Inn: Jonas Cohen Stjernberg
    Ut: Ebraheem Ahmed Missbah
    61'
    Inn: Viljar Byrkjeland
    Ut: Anders Joar Berge
    61'
    Inn: Robin Johnsen Vindenes
    Ut: Kristoffer Kvalheim
    62'
    Gjør altså fire (!) bytter her, hjemmelaget. Det er mange slitne bein som byttes ut. Frøya får en ny midtbanekonstellasjon.
    62'
    Sogndal får sendt avgårde en suser fra langt hold. Skuddet går like over.
    63'
    Baidoo orkestrerer et angrep på høyrekanten. Frøya får ryddet unna.
    64'
    Sogndal triller mye ball, men lite bevegelse i midtbaneleddet sørger for at de ikke finner de rommene de helst burde ha funnet.
    65'
    Inn: Felix Eriksson
    Ut: Erik Flataker
    Litt nye krefter i angrepsduoen.
    65'
    Sogndal har flere spillere i oppvarming for øyeblikket. Ikke helt det kampbildet de hadde sett for seg og håpet på her, gjestene fra saftbygda.
    67'
    Baidoo får ballen på høyrekanten og velger å gå for et innlegg langs bakken. Det innlegget har Helland kontroll på.
    67'
    Nesten for Sogndal! Byrkjeland prøver på noe han ikke burde, nemlig å drible seg forbi midtbaneleddet til Sogndal. Det ender med et stygt ballmiss som gjestene er nære på å få utnyttet. Headingen fra Eriksson går like utenfor mål.
    68'
    Stillingskrig på Frøya idrettspark for øyeblikket. Ingen av lagene får til noe godt spill.
    70'
    Mål for Sogndal!
    Frøya 1 - 2 Sogndal
    Mål: Martin Høyland
    Målgivende: Kristoffer Steinset
    Så sitter den for gjestene fra saftbygda! Gjestene triller ball rolig i de bakre rekker, før Baidoo flikker en pasning videre til Steinset som plutselig er gjennom Frøya-forsvaret. Han sender inn i feltet til Høyland som sender Sogndal i føringen!
    70'
    Frøya går i angrep umiddelbart etter målet til Sogndal. Blir et lite hakk for upresise i den første bølgen.
    72'
    Mange lange baller preger kampbildet for øyeblikket.
    73'
    Twum sikter mot Sjølstad i bakrom. Mislykkes.
    74'
    Så er det Frøya sin tur til å prøve seg fremover! Et lovende angrep ender i beina på Jørgensen, som lader skuddfoten. Til hjemmefansens store skuffelse blir skuddet blokkert.
    75'
    75'
    Høyland spiller vegg med Nundal før han skyter. Skuddet fra 10 meter sklir av foten og går utenfor. God mulighet for Høyland det!
    76'
    Kampen åpnes mer og mer i skrivende stund.
    76'
    Byrkjeland og Stjernberg kombinerer fint, men stoppes i grevens tid.
    77'
    Gult kort til Sogndal
    Andreas Hoven
    Går for tøft inn i duellen med Byrkjeland etter å ha blitt slått tunnel på.
    77'
    Inn: Philip Taylor Hauge
    Ut: Marius Skutle
    77'
    Hjemmelaget taper duellen i feltet, men vinner et hjørnespark.
    78'
    Slås over alt og alle.
    79'
    Byrkjeland drar seg mesterlig inn i banen og sender videre til Vindenes på vensterekanten. Sistnevnte prøver seg på et innlegg. Upresist.
    80'
    Så gir dommer Lille et gult kort til en på Frøya sin trenerbenk. Frøya-staben bedyrer sin uskyld, men til ingen nytte.
    81'
    Baidoo er dirigent i et brukbart Sogndal-angrep som ender i klypene til Helland.
    82'
    Igjen skaper Edmund Baidoo et angrep på egenhånd. Han drar seg forbi både én, to og tre spillere på høyrekanten, før han legger inn. Klareres.
    83'
    Inn: Marius Årøy
    Ut: Martin Høyland
    83'
    Inn: Markus Lazaro Mannsverk Bringas
    Ut: Edmund Baidoo
    Bringas får sin debut for Sogndal her.
    83'
    Byrkjeland vinner et frispark etter en god involvering.
    85'
    Tas kort på egen banehalvdel. Innbytter Bringas leser pasningen og er nære på å skape farligheter.
    85'
    Frøya 2 - 2 Sogndal
    Mål: Robin Johnsen Vindenes
    Frøya utligner på melkeplassen 4 minutter før slutt! Vindenes parkerer Twum og banker ballen inn bak en sjanseløs Stær-Jensen. Smått utrolige scener på Frøya idrettspark!
    86'
    Rødt kort til Frøya
    Så vises det røde kortet mot Frøya-benken! Grunnen er foreløpig uviss.
    88'
    Sogndal mistet litt momentum etter at Baidoo ble byttet av.
    89'
    Bringas skaffer et innkast til Sogndal høyt i banen.
    89'
    Bortelaget kjemper for å unngå ekstraomganger her.
    90'
    Duellspill på midtbanen nå.
    90'
    Vi kan merke oss at begge lag har gjort alle innbyttene sine. De vil likevel få et ekstra bytte dersom vi skal ut i ekstraomganger.
    90'
    Slår den langt.
    90'+1
    Twum prøver å kombinere, men det sitter ikke helt på Sogndals venstreside.
    90'+1
    Taylor klarerer panisk fra stopperplassen han nå har inntatt.
    90'+2
    Sogndal vinner en corner idet vi nærmer oss fullspilt overtid.
    90'+3
    Innlegget klareres. Returen plukkes opp av Arøy som skyter. Blokkeres.
    90'+3
    Modestas Vainikaitis
    Dramatikk i sluttminuttene her! Modestas er altfor sent inne i en duell og klipper ned Steinset på Sogndals banehalvdel. Vurderer det altså som hensynsløst her, dommer Lille.
    90'+4
    90'+5
    Vi skal til ekstraomganger! Frøya har aldri vært i runde 2 i cupen før, og heller aldri møtt et lag som er i nærheten av tabelltopp i OBOS-ligaen, som Sogndal. Nå skal vi ut i ekstraomganger på Frøya idrettspark.
    1. ekstraomgang
    90'
    Nundal sparker i gang den første ekstraomgangen. Et spark han helst skulle ha vært foruten, naturligvis.
    90'
    Alle hjemmelagets 10 spillere legger seg innenfor egen sekstenmeter.
    91'
    Tore André Flo sa i pausepraten her at han ønsker seg spillere som møter ball, og ikke bare venter.
    91'
    En brukbar Sogndal-sjanse umiddelbart! Bringas med en fin pasning til Nundal, som banker ballen i nettveggen fra kloss hold.
    92'
    Rojas sklir i medtaket av en støttepasning, og ballen spretter i hans egen hånd! Markus Lille lar spillet gå. Frøya slipper med skrekken.
    93'
    Bringas kombinerer med Twum, som får lagt inn. Frøya klarerer.
    93'
    Begge lag fikk altså ett nytt bytte idet vi gikk over i ekstraomgangene. Sogndal har ikke med seg flere utespillere, så det ekstra byttet kommer nok hjemmelaget mest til gode.
    94'
    Nundal kommer til et skudd som blokkeres.
    94'
    Bringas vrir seg fint forbi Jørgensen og tar med seg Twum i støtte. Sistnevnte får også lagt inn. Headingen går like utenfor.
    95'
    Jørgensen prøver seg fremover igjen. Vinner et innkast.
    96'
    Innkastet går via Flo og til Sjølstad som stormer fremover i banen. Sjølstad fører ballen fra egen banehalvdel og ned til dødlinjen. Derifra prøver han å legge inn, uten hell. Ballen går ut til femmeter.
    97'
    Sogndal triller ball i de bakre rekker mens de leter etter de store rommene. Frøya ligger lavt.
    98'
    Flo legger inn mot Årøy, som styrer ballen til side for mål. Får overraskende mye rom og tid der, Årøy.
    99'
    Braut er for sent inne i en duell med Sjølstad. Medisinsk personell vinkes inn mens Sjølstad holder seg til ansiktet.
    99'
    "Eg ser ingenting" kommer det fra Sjølstad idet spillet vinkes i gang igjen. Har altså ingen flere utespillere å bytte inn her, Sogndal.
    101'
    Sjølstad har fått synet tilbake og krediteres til den største sjansen i løpet av hele kampen! Han mottar ballen på 6 meter og skal bare bredside den i nettet bak Helland. Backen styrer ballen utenfor mål. Burde tatt ledelsen igjen der, Sogndal!
    102'
    Gjestene triller ball p kryss og tvers av forsvarsrekkene idet vi nærmer oss sluttspilt første ekstraomgang.
    103'
    Frøya prøver seg på en småfrekk kontring. Blir et lite hakk for tamt.
    103'
    Sogndal er aggressive nå. Vinner et innkast høyt i banen.
    104'
    Så kommer på Frøya på en sjelden god visitt på gjestenes banehalvdel. Et stygt balltap fra Årøy sørger for at Vindenes kan storme fremover. Angrepet endes dog når Vindenes sklir og taper ballen.
    105'
    Spillet avblåses når Braut blir liggende etter en duell.
    105'+1
    Slås langt til ingen nytte.
    105'+1
    105'+1
    Sogndal har vært nærmest et mål i den første ekstraomgangen, men sliter mot et kompakt hjemmelag.
    2. ekstraomgang
    105'
    Pausen mellom ekstraomgangene er i utgangspunktet kun en formalitet, så vi er allerede i gang igjen på Frøya idrettspark!
    105'
    Inn: Håkon Hodnefjell
    Ut: Helge Bjerkeset Braut
    Gjør sitt siste bytte her, vertene.
    105'
    Sogndal triller ball rundt et lavtliggende hjemmelag. Symptomatisk for denne kampen akkurat det.
    106'
    Frøya kaprer ballen og starter en lovende kontring. Angrepet stoppes tidlig.
    107'
    Byrkjeland prøver å finne Stjernberg i gjestenes sekstenmeter. Lykkes nesten.
    108'
    Tar den kort på egen banehalvdel.
    108'
    Sogndal prøver febrilsk å finne rom i Frøya-forsvaret, men de finnes ikke i skrivende stund.
    109'
    Flo sendes frem i boksen. Skal utnytte luftstyrken sin her, veteranen.
    109'
    Øren slår et innlegg som plukkes opp av målvakt Helland. Får et frispark også, Helland.
    110'
    Slås langt uten adresse.
    110'
    Flo får beskjed om å gi blaffen i alt av forsvar og sendes i angrep. Tar nærmest desperat grep her nå, Tore André Flo.
    111'
    Bringas prøver seg på høyrekanten, men skusler bort en lovende innleggsmulighet. Får en ironisk applaus fra hjemmepublikummet.
    112'
    Gult kort til Frøya
    Andreas Drægebø Helland
    Får det gule kortet for drøying av tid, uten at det ser ut til å bekymre Helland nevneverdig.
    113'
    Sogndal vinner et hjørnespark.
    114'
    Slås mot bakre stolpe. Helland får en hanske på innlegget, og bokser unna.
    114'
    Vindenes tildeles et frispark etter å ha fått en dytt i ryggen fra Eriksson.
    115'
    Sikter mot høyrekanten. Upresist.
    115'
    Sogndal avanserer fremover og har nå mer rom å boltre seg på enn tidligere. Må nøye seg med et innkast i første omgang.
    116'
    Frøya vinner ballen på et langt utspill fra Helland. Får kjenne litt på ballen her, Frøya.
    117'
    Det siktes mot Flo i Sogndal-angrepet. Uten hell. Flo har gått inn som en spydspiss her nå.
    118'
    Inn: Lars Jendal
    Ut: Magnus Stær-Jensen
    Bytter altså inn førstekeeperen sin her, Sogndal. Gjør seg klar til straffekonkurranse.
    118'
    Helland bommer totalt på ballen, som går rett gjennom feltet.
    119'
    Flipperspill i de siste sekundene her. Mange hodedueller på midtbanen.
    120'
    Jendal kommer frem på vertenes banehalvdel for å slå et innlegg. På innlegget blåses det frispark utover.
    120'
    Slås langt som det siste som skjer.
    120'+1
    120'+1
    Det blir straffekonkurranse på Frøya idrettspark! Sogndal har alt å tape. Vil være en stor cupbombe om Frøya, som ligger på nedre del av tabellen i 3.divisjon, skal slå ut Sogndal, som topper OBOS-ligaen.
    Dommer Markus Lille må frem med en mynt for å markere hvor straffesparkene skal tas fra. Denne banen har med andre ord ikke et markert straffemerke.
    Frøya scorer på straffe!
    Frøya 1 - 0 Sogndal
    Mål: Even Hepsø Vetås
    Vetås sørger for en best mulig åpning på denne straffekonkurransen for hjemmelaget!
    Mål: Per Egil Flo
    Flo er sikker som banken. Uavgjort etter 2 straffer.
    Frøya 2 - 1 Sogndal
    Har full kontroll der, Vindenes. Banker ballen ned i venstre hjørne.
    Helland går til rett side og redder straffen fra Hoven! Halve innbytterbenken til Frøya stormer banen.
    Mål: Ronny Rojas
    Midtstopper Rojas setter ballen kontrollert til venstre. Jendal går riktig vei, men når ikke ut.
    Frøya 4 - 3 Sogndal
    Mål: Joakim Nundal
    Nundal setter straffen helt ved stolperoten.
    Keeper Helland får en ny mulighet fra krittmerket og bommer på nytt! Jendal går til samme side og redder på ny.
    Frøya 4 - 4 Sogndal
    Mål: Martin Sjølstad
    Den sitter fra Sjølstad! Det betyr at vi er like langt.
    Frøya 5 - 4 Sogndal
    Mål: Håkon Hodnefjell
    Sikkert som banken fra Hodnefjell! Nå ligger presset på Twum.
    Frøya 5 - 5 Sogndal
    Mål: Isaac Twum
    Har ingen problemer med å sette den, Twum!
    Stjernberg klarer ikke å overliste Jendal! Sistnevnte går riktig vei og redder den. Da ligger alt i hendene til Øren og Sogndal!
    Frøya 5 - 6 Sogndal
    Mål: Mathias Øren
    Setter den kontrollert i det høyre krysset og sender Sogndal videre i cupen 2024!