Frispark til LOSC Lille på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    I Wolfsburg slår Maximilian Arnold en corner fra høyre.
    Mål for Lille!
    Wolfsburg 0 - 1 Lille
    Mål: Burak Yilmaz
    Målgivende: Jonathan Ikone
    LOSC Lille leder 0-1 etter en scoring av Burak Yilmaz. Flott spill fra Jonathan Ikone før målet.
    11'
    Luca Waldschmidt
    VfL Wolfsburg avanserer forover i Wolfsburg. Luca Waldschmidt avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    15'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Gult kort til Wolfsburg
    Sebastiaan Bornauw
    Sebastiaan Bornauw (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Volkswagen Arena.
    17'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    18'
    Gult kort til Lille
    Jose Fonte
    Dommeren gir Jose Fonte (LOSC Lille) et gult kort.
    18'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Wout Weghorst
    VfL Wolfsburg angriper på Volkswagen Arena. Wout Weghorst header utenfor.
    23'
    Frispark i en god posisjon for VfL Wolfsburg!
    28'
    Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) kommer til avslutning på Volkswagen Arena, men headingen blir reddet.
    28'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    29'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    32'
    Maxence Lacroix
    Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    33'
    VfL Wolfsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LOSC Lille.
    34'
    Burak Yilmaz
    Sjanse i Wolfsburg! Burak Yilmaz (LOSC Lille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    36'
    VAR sjekker om det er straffe til Wolfsburg
    38'
    Ingen straffe til Wolfsburg
    38'
    VfL Wolfsburg angriper på Volkswagen Arena, men Wout Weghorst header utenfor.
    40'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    42'
    Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) header ballen mot mål, men LOSC Lille klarerer.
    42'
    43'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Dodi Lukebakio
    Ut: Yannick Gerhardt
    Florian Kohfeldt gjør dagens første bytte i Wolfsburg, når han tar ut Yannick Gerhardt og setter inn Dodi Lukebakio.
    46'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Daniele Orsato tildeler VfL Wolfsburg en corner. Aster Vranckx sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Sebastiaan Bornauw går utenfor.
    47'
    47'
    Dommer Daniele Orsato venter med å sette i gang spillet fordi Benjamin Andre ligger nede.
    48'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Benjamin Andre som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    50'
    Frispark LOSC Lille.
    52'
    Jonathan Ikone
    LOSC Lille angriper. Jonathan Ikone får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Renato Sanches (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    53'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    54'
    Daniele Orsato tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    58'
    58'
    59'
    60'
    61'
    62'
    Maximilian Arnold
    Maximilian Arnold får gult kort og må stå over en kamp for VfL Wolfsburg!
    62'
    Spillet på Volkswagen Arena er stoppet midlertidig fordi Maximilian Arnold ligger nede.
    62'
    Inn: Ridle Baku
    Ut: Kevin Mbabu
    Florian Kohfeldt (VfL Wolfsburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Ridle Baku erstatter Kevin Mbabu.
    63'
    Inn: Jerome Roussillon
    Ut: Paulo Otavio
    VfL Wolfsburg bytter ut Paulo Otavio med Jerome Roussillon. Dette er det tredje byttet som Florian Kohfeldt gjør i dagens kamp.
    63'
    VfL Wolfsburg slipper å klare seg uten Maximilian Arnold som kommer tilbake på banen i Wolfsburg.
    63'
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    64'
    65'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til LOSC Lille.
    66'
    Dommer Daniele Orsato viser Jonathan Ikone (LOSC Lille) det gule kortet.
    66'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    68'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Angel Gomes
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    Bytte for LOSC Lille. Angel Gomes kommer inn for Gabriel Gudmundsson på Volkswagen Arena.
    68'
    Daniele Orsato tildeler LOSC Lille en corner. Renato Sanches sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Wolfsburg 0 - 2 Lille
    Mål: Jonathan David
    Målgivende: Angel Gomes
    Jonathan David øker LOSC Lilles ledelse til 0-2! Angel Gomes sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Burak Yilmaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Amadou Mvom Onana, mens Burak Yilmaz tar plass på benken.
    75'
    Inn: Felix Nmecha
    Ut: Josuha Guilavogui
    Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg) erstattes av Felix Nmecha.
    75'
    Inn: Renato Steffen
    Ut: Luca Waldschmidt
    VfL Wolfsburg bytter ut Luca Waldschmidt med Renato Steffen.
    75'
    75'
    75'
    Wolfsburg 0 - 3 Lille
    Mål: Angel Gomes
    Mål! LOSC Lille øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Angel Gomes på Volkswagen Arena. Jonathan Ikone var nest sist på ballen.
    78'
    LOSC Lille angriper i Wolfsburg. Jonathan Ikone avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Inn: Tiago Djalo
    Ut: Zeki Celik
    Bytte for LOSC Lille. Tiago Djalo kommer inn for Zeki Celik på Volkswagen Arena.
    83'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Jonathan Ikone
    Jocelyn Gourvennec (LOSC Lille) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Yusuf Yazici erstatter Jonathan Ikone.
    83'
    Renato Sanches (LOSC Lille) slår en corner fra venstre side på Volkswagen Arena.
    84'
    Aster Vranckx (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    85'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor VfL Wolfsburg-området.
    87'
    Jerome Roussillon
    Jerome Roussillon (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Jonathan David
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Jonathan David avslutter utenfor.
    88'
    89'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 3 Lille
    Mål: Renato Steffen
    Målgivende: Maximilian Arnold
    Mål! Renato Steffen reduserer til 1-3 på Volkswagen Arena i Wolfsburg. Det er en fin assist fra Maximilian Arnold.
    89'
    90'
    90'+2
    Reinildo Mandava
    Reinildo Mandava (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.