1-0
955
1 048
    Den første omgangen er nå i gang.
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    2'
    Daniele Rugani
    Daniele Rugani (Juventus Turin) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    2'
    Malmö FF, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Federico Bernardeschi
    Målsjanse på Allianz Stadium! Federico Bernardeschi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    6'
    Moise Kean
    Moise Kean (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    6'
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    14'
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 Malmö FF
    Mål: Moise Kean
    Målgivende: Federico Bernardeschi
    Moise Kean header ballen i mål og Juventus Turin tar ledelsen 1-0 på Allianz Stadium. Flott spill fra Federico Bernardeschi før målet.
    18'
    Malmö FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    22'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    24'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Torino fordi Erdal Rakip får behandling for en skade på banen.
    26'
    Frispark for Malmö FF på egen banehalvdel.
    30'
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Sergio Pena
    Ut: Erdal Rakip
    Jon Dahl Tomasson (Malmö FF) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Sergio Pena erstatter Erdal Rakip som sannsynligvis er skadet.
    30'
    Erdal Rakip ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Torino.
    31'
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til Malmö FF på egen banehalvdel.
    32'
    Irfan Peljto tildeler Malmö FF en corner. Anders Christiansen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Bonke Innocent
    Malmö FF avanserer forover i Torino. Bonke Innocent avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Anders Christiansen (Malmö FF) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    41'
    I Torino slår Federico Bernardeschi en corner fra venstre.
    43'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Arthur Melo
    Målsjanse! Arthur (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Paulo Dybala
    Juventus Turin bytter ut Paulo Dybala med Alvaro Morata. Dette er det første byttet som Massimiliano Allegri gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark Juventus Turin.
    47'
    Daniele Rugani (Juventus Turin) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Stadium.
    49'
    Gult kort til Malmö FF
    Antonio Colak
    Antonio Colak (Malmö FF) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Anders Christiansen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Anders Christiansen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Juventus Turin slipper å klare seg uten Daniele Rugani som kommer tilbake på banen i Torino.
    53'
    55'
    I Torino slår Arthur en corner fra venstre.
    57'
    Rodrigo Bentancur
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Rodrigo Bentancur avslutter utenfor.
    57'
    Adrien Rabiot
    Juventus Turin angriper i Torino. Adrien Rabiot fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Dommer Irfan Peljto venter med å sette i gang spillet fordi Leonardo Bonucci ligger nede.
    61'
    Juventus Turin slipper å klare seg uten Leonardo Bonucci som kommer tilbake på banen igjen.
    62'
    Antonio Colak (Malmö FF) avanserer forover på Allianz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Spillet på Allianz Stadium er stoppet midlertidig fordi Alvaro Morata ligger nede.
    64'
    Alvaro Morata er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Stadium.
    64'
    Sergio Pena
    Målsjanse til Malmö FF! Sergio Pena treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Moise Kean
    Juventus Turin angriper i Torino. Moise Kean avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    Bonke Innocent (Malmö FF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Stadium.
    66'
    Bonke Innocent er tilbake i kampen igjen.
    67'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Malmö FF.
    68'
    Bonke Innocent (Malmö FF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Juventus Turin angriper i Torino. Federico Bernardeschi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Moise Kean
    Moise Kean (Juventus Turin) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Inn: Mattia De Sciglio
    Ut: Koni De Winter
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt andre bytte for dagen. Mattia De Sciglio erstatter Koni De Winter.
    71'
    Det blir farlig! Frispark for Malmö FF er nær straffområde.
    76'
    Frispark til Malmö FF på halvdelen til Juventus Turin.
    76'
    Inn: Abdul Malik Abubakari
    Ut: Antonio Colak
    Bytte for Malmö FF. Abdul Malik Abubakari kommer inn for Antonio Colak på Allianz Stadium.
    78'
    80'
    Sergio Pena
    Sergio Pena (Malmö FF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    81'
    Inn: Juan Cuadrado
    Ut: Federico Bernardeschi
    Juventus Turin gjør sitt tredje bytte. Federico Bernardeschi erstattes av Juan Cuadrado.
    82'
    Juventus Turin fosser forover og Adrien Rabiot fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Moise Kean
    Juventus Turin angriper. Moise Kean får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.