3-0
4 182
2 822

Ble dekket av Jostein Magnussen

Barcelona må trolig vinne denne kampen hvis de ikke skal bli slått ut av gruppespillet i Champions League. Gjør Benfica jobben hjemme mot Dynamo Kiev, må katalanerne vinne.
    Det er 20 år siden Barcelona sist ble slått ut av gruppespillet. Den gang var det Milan og Leeds som var foran på tabellen.
    Bayern München vant 3-0 i den første kampen i Barcelona etter mål av Thomas Müller og Robert Lewandowski (2). Lewandowski har scoret i alle fem Champions League-kampene til nå og står med ni mål.
    Da er lagene inne!
    Slik starter Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Araujo, Pique, Lenglet, Alba - Gavi, Busquets, De Jong - Dest, Depay, Dembele.
    Slik starter Bayern München (4-2-3-1): Neuer - Pavard, Upamecano, Süle, Davies - Musiala, Tolisso - Sané, Müller, Coman - Lewandowski.
    Det snør litt i München i kveld. Her er Gerard Pique under oppvarmingen. Foto: Reuters
    Da er vi i gang på et stadion uten tilskuere i München.
    1'
    Barcelona presser ekstremt høyt i starten her.
    2'
    Gult kort til Barcelona
    Sergio Busquets
    Dårlig pasning fra keeper Ter Stegen. Busquets må ta det gule kortet for å stoppe Lewandowski. Det er bare 18 meter og kan bli farlig. Foto: AFP
    3'
    Jordi Alba legger seg ned bak muren.
    5'
    Sané skyter rett i hodet på Busquets. Spanjolen blir liggende.
    5'
    Alba kommer på skuddhold, men det skuddet blir veldig enkelt for Neuer.
    7'
    Flere spillere har problemer med underlaget. Det er glatt utpå der.
    8'
    Nesten-mulighet for Barcelona. Innlegget blir litt for langt for Dest som kommer på løp.
    9'
    Bayern München får frispark på 35 meter. Frem med midtstopperne.
    10'
    Alba header ut til corner. Den skal Coman ta.
    11'
    Litt skummelt at en duellspiller som Busquets får gult kort allerede etter tre minutter. Da har ikke han så mye å gå på.
    12'
    Dembele har startet friskt. Nå fikser han en corner til Barcelona.
    15'
    Davis går på løp fra egen halvdel. Blir stoppet av Araujo som får gult kort.
    16'
    Ronald Araujo
    Det er noen centimeter utenfor 16-meter-streken.
    16'
    Akkurat nå er Barcelona ute av Champions League. Benfica leder 1-0 hjemme mot Dynamo Kiev.
    18'
    Depay finner Dembélé. Han skyter fra 14 meter, men skuddet går høyt over.
    21'
    Depay er nede for telling. Blir stemplet når han lander i en duell.
    24'
    I den andre kampen i denne gruppen har Benfica økt til 2-0 over Dynamo Kiev. Akkurat nå skal Barcelona spille Europa League ...
    25'
    Er det mulig? Kjempesjanse for Bayern München. Müller legger inn, Ter Stegen får en finger på ballen og dermed får ikke Lewandowski avsluttet.
    28'
    Jordi Alba har store problemer. Får vel en strekk i høyre lår, ser det ut som.
    29'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Óscar Mingueza
    Ut: Jordi Alba
    30'
    Da ble det med 29 minutter på Alba i kveld.
    30'
    Musiala får gå opp og heade fra kloss hold. Barcelona-keeperen får ballen rett på seg.
    32'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Barcelona
    Mål: Thomas Müller
    Målgivende: Robert Lewandowski
    Müller scoret i første kamp mot Barcelona. Nå gjør han det igjen. Det er et fint innlegg fra Lewandowski. Han header ballen over keeper og i mål. OG der er det mållinje-teknologien som redder Bayern München. Det piper i klokken til dommeren.
    34'
    Müller prøver venstrefoten. Får ikke dreis på det skuddet og Ter Stegen rekker ned og holder ballen.
    37'
    Presset til Barcelona nå er ikke rare greiene. Nå er det én og én spiller. Blir fryktelig enkelt for Bayern München å spille seg ut.
    39'
    Sett det før? Det var vel Thomas Müllers 50. Champions League-mål. Foto: AFP
    41'
    Bayern München 2 - 0 Barcelona
    Mål: Leroy Sane
    Det går fra vondt til verre for Barcelona. Sané med en suser fra vel 20 meter med venstrefoten. Det er dårlig keeperspill av Ter Stegen som ikke treffer ballen. Ikke bra forsvarsspill heller. Sané får jo gå helt upresset før han lader kanonen.
    43'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Sané med et utrolig returløp. Løper opp Dembélé som er på vei gjennom.
    45'+1
    Inn: Nicolas Gonzalez
    Ut: Sergino Dest
    46'
    For en mulighet for Sané! Bayern leker seg innenfor 5-meteren til Barcelona. Får ikke noe godt treff når han skal avslutte. Har åpent mål men får ballen litt bak seg, Sané.
    48'
    Erstatteren til Alba, Mingueza, har store problemer mot Coman.
    50'
    Dommeren har tekniske problemer. Må ut og fikse på kommunikasjonsutstyret.
    53'
    Vi er i gang igjen.
    55'
    González prøver et skudd. Det blir blokkert.
    55'
    Med fare for å gjenta meg selv. Dommeren har trøbbel med kommunikasjonsutstyret igjen.
    56'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Marc Roca
    Ut: Corentin Tolisso
    Den tidligere Espanyol-spilleren har fått lite spilletid denne sesongen. Nå får han muligheten.
    60'
    Bayern München 3 - 0 Barcelona
    Mål: Jamal Musiala
    Målgivende: Alphonso Davies
    Davies kommer rundt på kanten før han legger inn til Musiala. Kan se ut som ballen er ute, men dommer godkjenner.
    63'
    Bayern får frispark fra farlig posisjon.
    66'
    Sané sikter på lengste hjørne. Skuddet går utenfor.
    66'
    Depay prøver seg på et innlegg. Blir blokkert til corner.
    69'
    Bayern kontrer. Sané er på løp på kanten. Innlegget blir stoppet. Corner til hjemmelaget.
    70'
    Inn: Bouna Sarr
    Ut: Kingsley Coman
    71'
    Inn: Omar Richards
    Ut: Alphonso Davies
    71'
    Inn: Riqui Puig
    Ut: Frenkie De Jong
    73'
    Inn: Philippe Coutinho
    Ut: Ousmane Dembele
    74'
    Barcelona med mest ball i andre omgang - uten at de virker å ha noen klar plan for hvordan de skal bruke den.
    76'
    Musiala lager frispark på midtbanen.
    77'
    Inn: Malik Tillman
    Ut: Robert Lewandowski
    78'
    Inn: Nianzou Tanguy Kouassi
    Ut: Niklas Süle
    78'
    Hyggelig for ungguttene å prøve seg litt på tampen her.
    78'
    "Easy, easy" ropes fra Bayern-benken. De har startet nedjoggingen nå.
    81'
    Gult kort til Bayern München
    Omar Richards
    Araujo får hard medfart og blir liggende. Greit gult kort.
    82'
    Barcelona trenger altså to Dynamo Kiev-mål for at dette skal gå. Fortsatt 2-0 til Benfica i den andre kampen.