1 575
2 176
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Saul Niguez
    Chelsea FC angriper. Saul Niguez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    1'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    I St. Petersburg slår Ross Barkley en corner fra venstre.
    2'
    Mål for Chelsea!
    FK Zenit St Petersburg 0 - 1 Chelsea
    Mål: Timo Werner
    Målgivende: Andreas Christensen
    Mål! Chelsea FC tar ledelsen 0-1 ved Timo Werner. Flott spill fra Andreas Christensen før målet.
    2'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    7'
    Ross Barkley (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Gazprom Arena.
    8'
    En av Chelsea FCs spillere blir avblåst for offside på Gazprom Arena.
    9'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    11'
    Serdar Gozubuyuk tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Yaroslav Rakitskiy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Yaroslav Rakitskiy (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    15'
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    19'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Serdar Gozubuyuk tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Malcom
    Malcom (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Gazprom Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Sardar Azmoun
    I St. Petersburg header Sardar Azmoun (FK Zenit St Petersburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Ross Barkley (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.
    30'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til Chelsea FC.
    30'
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    Skudd på mål, Chelsea
    34'
    34'
    35'
    37'
    Gult kort til Chelsea
    Callum Hudson-Odoi
    Callum Hudson-Odoi (Chelsea FC) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 1 Chelsea
    Mål: Claudinho
    Målgivende: Douglas Santos
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Gazprom Arena. Det er en fin assist fra Douglas Santos.
    38'
    41'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 1 Chelsea
    Mål: Sardar Azmoun
    Målgivende: Malcom
    Mål! Sardar Azmoun gir FK Zenit St Petersburg en 2-1 ledelse. Malcom sto for den målgivende pasningen.
    41'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    44'
    44'
    Ross Barkley (Chelsea FC) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    45'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    46'
    52'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Wendel
    Sergey Semak gjør dagens første bytte i St. Petersburg, når han tar ut Wendel og setter inn Andrey Mostovoy.
    52'
    Malcom
    Sjanse i St. Petersburg! Malcom (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Ross Barkley
    Chelsea FC angriper i St. Petersburg. Ross Barkley avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Saul Niguez
    Målsjanse til Chelsea FC! Saul Niguez treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere går i offside.
    57'
    60'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Chelsea FC.
    60'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Dejan Lovren
    Dejan Lovren (FK Zenit St Petersburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 2 Chelsea
    Mål: Romelu Lukaku
    Målgivende: Timo Werner
    Mål! Romelu Lukaku utligner til 2-2. Timo Werner var nest sist på ballen.
    62'
    Malcom
    Malcom (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Gazprom Arena, men klarer ikke å score.
    64'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    Chelsea FC bytter ut Callum Hudson-Odoi med Christian Pulisic. Dette er det første byttet som Thomas Tuchel gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Hakim Ziyech
    Ut: Ross Barkley
    Ross Barkley (Chelsea FC) erstattes av Hakim Ziyech.
    65'
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Yaroslav Rakitskiy
    Sergey Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniil Krugovoy erstatter Yaroslav Rakitskiy.
    66'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    I St. Petersburg slår Claudinho en corner fra venstre.
    67'
    Serdar Gozubuyuk tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    69'
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    71'
    Sardar Azmoun (FK Zenit St Petersburg) prøver å heade ballen i mål på Gazprom Arena, men mislykkes.
    71'
    71'
    71'
    Viacheslav Karavaev
    FK Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Viacheslav Karavaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    73'
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.
    73'
    Inn: Kai Havertz
    Ut: Romelu Lukaku
    Chelsea FC bytter ut Romelu Lukaku med Kai Havertz.
    75'
    Inn: Marcos Alonso
    Ut: Saul Niguez
    Bytte for Chelsea FC. Marcos Alonso kommer inn for Saul Niguez på Gazprom Arena.
    76'
    Inn: Artem Dzyuba
    Ut: Sardar Azmoun
    Sergey Semak gjør dagens tredje bytte i St. Petersburg, når han tar ut Sardar Azmoun og setter inn Artem Dzyuba.
    79'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Malcom
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt fjerde bytte. Malcom erstattes av Aleksandr Yerokhin.
    79'
    I St. Petersburg slår Hakim Ziyech en corner fra venstre.
    80'
    Inn: Magomed Ozdoev
    Ut: Daler Kuzyaev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Magomed Ozdoev, mens Daler Kuzyaev tar plass på benken.
    80'
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Gazprom Arena.
    81'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    81'
    Timo Werner
    Chelsea FC avanserer forover på Gazprom Arena og Timo Werner kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FK Zenit St Petersburg.
    84'
    84'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 3 Chelsea
    Målgivende: Christian Pulisic
    Timo Werner setter ballen i nettet og Chelsea FC leder nå 2-3. Flott spill fra Christian Pulisic før målet.