Spillerbytte - HamKam
    Inn: Vetle Skjaervik
    Ut: Julian Dunn
    17'
    Oi! Kurucay header ned til Eriksen som banker til mot lengste hjørne. Stryker stolpen fra formspilleren!
    31'
    ENORM SJANSE! HamKam kommer fint langs kanten og slår inn på bakerste. Der kommer Enkerud, som header ballen i nettveggen fra kloss hold. Svært nære utligning!
    35'
    DEN SKAL VEL SITTE? Det er litt ut av ingenting, men de Lanlay får kriget seg alene mot keeper. Litt uryddig i avslutningsøyeblikket når han triller ballen utenfor mål.
    36'
    Berisha spilles gjennom på et touch og stormer mot mål. Jages av HamKam-forsvarerne, som forstyrrer godt. Spissen avslutter fra 16 meter og Hagen redder greit.
    40'
    Inn: Emil Sildnes
    Ut: Jurij Jakovenko
    46'
    STOR SJANSE! Fridjonsson får stå ufrostyrret i boksen, men islendingen banker den over.
    51'
    Berisha blir spilt alene gjennom mot keeper, som han forsøker å runde. Går i bakken og roper på straffe, men får ingenting. Er rasende på dommeren.
    52'
    Inn: Eduards Daskevics
    Ut: Kristian Onsrud
    58'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Kevin Kabran
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    61'
    Viking scorer selvmål!
    Viking 1 - 1 HamKam
    Mål: Markus Solbakken
    Målgivende: Hasan Kurucay
    63'
    Sebulonsen klinker til! Like til side for mål.
    74'
    Inn: Aleksander Melgalvis
    Ut: Kobe Hernandez-Foster
    76'
    Inn: Fredrik Sjølstad
    Ut: Vegard Kongsro
    77'
    Inn: Sondre Bjørshol
    Ut: Shayne Pattynama
    78'
    Inn: Viljar Vevatne
    Ut: David Brekalo
    78'
    Inn: Maï Traoré
    Ut: Niklas Sandberg
    78'
    Gigasjanse for Enkerud! Han får ta ned ballen i feltet og styre mot mål, men Viking forsvarer seg heroisk.