0-2
Rasch78' (Str.)
152
228

Hei, og velkommen skal du være til livedekningen av cupoppgjøret mellom Ullern og KFUM Oslo!
    Hjemmelaget Ullern spiller til vanlig i Post Nord-ligaen avdeling 1, der de ligger på en 8.-plass hvor Moss topper tabellen. Etter ti kamper spilt har vertene plukket med seg 12 poeng, hvor ti av de har vært på hjemmebane. Ullern er nok derfor fornøyde med at kampen i dag spilles på Oslos vestkant og ikke på Ekeberg i øst.
    I den første runden av cupen fikk Ullern besøk av Asker til en skikkelig naboduell, der vertene stakk av med en solid 3-0 seier.
    KFUM gjestet Gamle Oslo i den første runden av cupen, og tok seg også videre etter en komfortabel 3-0 seier.
    I Obos-ligaen gjør også kåffa det meget bra, og er nummer seks etter ti kamper spilt. Forrige lørdag ble det 2-2 borte mot Sandnes etter at gjestene ledet 2-0 lenge. Gjestene har levert bra i mange sesonger nå, og har fortsatt den gode trenden til tross for at Obos-ligaen i år er på et veldig høyt nivå.
    De to lagene møtte hverandre sist i 2017, da i cupens første runde. KFUM tok seg den gang videre til den andre runden etter 3-1 på Ullern kunstgress.
    Vi kommer tilbake med lagoppstilling og siste nytt, én time før avspark. Følg med!
    Straks avspark på Ullern, i skikkelig sommervarme. Får vi en liten cupbombe her i dag da?
    0'
    Svindland sparker i gang den første omgangen!
    0'
    Ullern vinner ballen tidlig og slår langt. Viken løper ut for å klarere, men bommer faktisk på ballen. Tønnesen får heldigvis for KFUM ryddet unna.
    1'
    Gjestene har tatt kommandoen over ballen, lite overraskende.
    3'
    Ullern ligger lavt og lar gjestene trille ball, uten at de klarer å skape noe foreløpig.
    5'
    Aslaksrud vender fint på midtbanen, blir felt og får frispark.
    6'
    Nytt frispark til Ullern, etter en sen takling fra Hoseth. Får tilsnakk fra dommeren der, men slipper unna det gule kortet.
    7'
    Lite action og muligheter de første ti minuttene. Ullern har hatt god kontroll bakover.
    10'
    Svindland får frispark i en fin posisjon, rundt tjuefem meter fra mål.
    12'
    Aslaksrud mottar ballen ute til høyre og setter fart. Spissen prøver så å finne makker, Bencsik inne i feltet, men Njie klarerer unna.
    14'
    Nytt kåffå-frispark, denne gang til Delaveris. Fin innleggsposisjon dette.
    15'
    Nok et frispark til gjestene, denne gangen fra motsatt kant.
    16'
    Aslaksrud vinner en corner for hjemmelaget.
    19'
    Yannis Moula slår kort til Hanche Olsen før backen legger inn. Ali får hodet på den, men avslutningen blir blokkert, og Ullern får en ny corner ut av det.
    19'
    Moula slår inn, og den havner i farlig område. Gjestene får til slutt klarert unna, etter klabb og babb i eget felt.
    20'
    KFUM er nære på å få en brukbar målsjanse, men Ullern er sterke i eget felt og får klarert unna.
    24'
    Lindøe vinner et frispark ute til høyre, i fin innleggsposisjon.
    25'
    KFUM fortsetter å trille ball, uten å nærme seg scoring.
    28'
    Ullern vinner en corner.
    29'
    Moula slår inn, men Viken plukker enkelt.
    30'
    Njie vinner et frispark på midtbanen.
    31'
    Fosen slår langt mot Bencsik, men Olsen er raskest og skjermer ballen ut.
    35'
    KFUM vinner en corner.
    38'
    Slår kort til Mahnin som slår inn, men Ullern klarerer unna.
    38'
    Hoseth får muligheten til å slå inn fra venstre, men bommer på ballen og Ullern får klarert unna.
    40'
    Petter Dahl mottar ballen ute til høyre og skyter fra skrått hold, men ballen sklir av foten og går et stykke utenfor.
    40'
    Frispark til gjestene i fin innleggsposisjon ute til venstre.
    42'
    Tønnesen slår en fin ball over til Gaye, men kapteinen får ikke kontroll over ballen. Dermed triller ballen ut til femmeter for Ullern.
    44'
    45'+1
    De første førtifem minuttene er over, og vi kan vel trygt slå fast at det ikke har vært noe fyrverkeri av en omgang. Ingen av lagene har produsert en skikkelig målsjanse, selv om det har vært små tendenser både hos Ullern og KFUM. Vi håper på en mer fartsfylt andre omgang her fra Ullern Kunstgress!
    45'
    Spillerbytte - KFUM Oslo
    Inn: Håkon Stavrum
    Ut: Moussa Njie
    45'
    Ullern sparker i gang den andre omgangen.
    45'
    KFUM tar kommandoen fra start.
    47'
    Håkon Stavrum prøver lykken fra tretti meter, men Wold redder. Dagens første avslutning på mål.
    48'
    Stavrum får nok en gang muligheten, denne gang ti meter nærmere, men avslutningen går noen meter over mål.
    51'
    Mufoncol ligger nede for telling og har vondt i hodet. Dermed stopper dommeren spillet.
    53'
    Mufoncol er oppe på beina igjen, og kampen settes i gang.
    54'
    Gult kort til Ullern
    Yannis Maxitas Moula
    Moula får gult kort etter en sen takling.
    54'
    Bencsik får muligheten like utenfor sekstenmeteren, men blåser avslutningen langt over mål. Stod feilplassert der Viken, så det kunne blitt farlig om skuddet hadde gått på mål.
    55'
    Delaveris kommer seg rundt ute til venstre og legger et fint innlegg foran mål, men Benczik får en lang tå på den og Ullern får klarert unna.
    57'
    Tønnesen fyrer fra tjue meter, og den går en meter til side for mål. Fikk meget bra treff der den unge midtstopperen. Dagens største sjanse!
    58'
    Gjestene har fått fart på ting de siste minuttene nå, og nærmer seg noe her.
    60'
    Lindøe ligger nede for telling, og trenger behandling.
    60'
    Kommer seg på banen igjen der Lindøe, og spillet er i gang igjen.
    61'
    Ullern blir spilt lenger og lenger bak i banen nå, og sliter også med å holde på ballen når de først vinner den.
    63'
    Njie slår inn foran mål, men Wold plukker enkelt.
    64'
    Øverby får seg en trøkk i en takling, og blir liggende nede.
    68'
    Kommer seg raskt opp på beina igjen, Øverby.
    68'
    Gjestene fortsetter å presse på for en scoring, men vertene holder unna enn så lenge.
    70'
    Hoseth får skutt fra ti meter, men en ofrende Ali stopper skuddet med en nydelig blokkering.
    71'
    Hoseth får skutt nok en gang, men avslutnigen går langt over.
    72'
    Spillerbytte - Ullern
    Inn: Fredrik Stokke
    Ut: Cornelius Bencsik
    72'
    Inn: Christoffer Skårn
    Ut: Håkon Mælumsæter Øverby
    73'
    Inn: Ziké Joacim Sereba
    Ut: Yannis Maxitas Moula
    73'
    Mål for KFUM Oslo!
    Ullern 0 - 1 KFUM Oslo
    Mål: Håkon Hoseth
    Målgivende: Petter Nosa Dahl
    KFUM får frispark ute til venstre, og Svindland slår inn. Innlegget er ikke spesielt bra, men Nosa får headet ballen videre til Hoseth, som avslutter fint fra skrått hold. Fortjent ledelse til KFUM!
    74'
    Inn: Simen Hestnes
    Ut: Remi Andre Svindland
    75'
    Inn: Robin Rasch
    Ut: Petter Nosa Dahl
    75'
    Stavrum fyrer nok en gang fra langt hold, men avslutningen går rett på Wold.
    76'
    KFUM kommer seg ut på venstre og slår inn foran mål. Innlegget går via hånden til Lindøe, og dommer peker på straffemerket!
    77'
    KFUM Oslo scorer på straffe!
    Ullern 0 - 2 KFUM Oslo
    Mål: Robin Rasch
    Robin Rasch er iskald og setter ballen lekkert opp i høyre kryss, bak en utspilt Wold! Da er vel dette kjørt for Ullern!
    78'
    Vertene har knapt hatt ballen i denne omgangen, og KFUM leder fortjent.
    80'
    Inn: Kristian Aarstad
    Ut: Dadi Dodou Gaye
    80'
    Inn: Noah Jacobsen
    Ut: Filip Møller Delaveris
    81'
    Rasch skyter fra distanse, men Wold redder enkelt.
    83'
    Inn: Ola Nikolai Rye
    Ut: Christian Schjølberg Hanche-Olsen
    84'
    Inn: Henrik Navarsete
    Ut: Magnus Fosen
    87'
    Robin Rasch fyrer fra distanse, og Wold må i full strekk for å redde den. KFUM får corner.