Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Velkommen til livedekningen av kampen mellom Tromsø og Viking i Eliteserien.
    Begge lag vant sin første kamp. Viking feide over Kristiansund på hjemmebane, mens Tromsø snudde kampen og vant borte mot Ranheim.
    TROMSØ (4-3-3): Karlstrøm - Sokol, Wangberg (K), Jenssen, Pirinen - Antonsen, Gamst Pedersen, Valakari - Ingebrigtsen, Rojas, Berntsen.
    VIKING (4-3-3): Austbø - Bjørshol, Hove, Viktsøl, Vevatne - Thorstvedt, Fridjonsson, Ibrahimaj - Bytiqi, Høiland, Tripic (K).
    Der er vi i gang i Tromsø!
    1'
    Langt kast fra Viking, men Tromsø vinner duellen i feltet.
    2'
    Viking som er friskest i starten her.
    4'
    Antonsen skyter fra 17-18 meter, men blokkeres på fem meter.
    7'
    Mål for Viking!
    Tromsø 0 - 1 Viking
    Mål: Kristian Thorstvedt
    VIKING TAR LEDELSEN! Vikstøl slår inn, en elendig klarering ender i beina til Thorstvedt som setter den i nettet.
    8'
    Berntsen prøver å komme seg rundt på venstre, blokkeres. Corner til TIL.
    12'
    Tromsø får ikke noe ut av corneren, fem -meter til Viking.
    13'
    Viking har god kontroll på dette foreløpig.
    17'
    Kjemperedning av Austbø! Ingebrigtsen drar seg fra og plasserer ballen ned i hjørnet fra 16 meter, men Austbø får fingertuppene på ballen.
    19'
    Wangberg vinner duellen på bakerste stolpe, men headingen går over.
    20'
    Viking får frispark på 18 meter. Wangberg som er for sent ute.
    22'
    Ibrahimaj og Thorstvedt står nærmest og krangler om ballen.
    22'
    Det er Ibrahimaj som tar det. Elendig forsøk, skyter rett i lagkamerat.
    23'
    Tilsynelatende litt dårlig stemning mellom Thorstvedt og Ibrahimaj, kaptein Tripic måtte inn og rydde opp.
    24'
    Ingebrigtsen kommer rundt på venstre og slår inn, men Viking får avverget til corner.
    27'
    Lite som skjer på Alfheim nå.
    30'
    Viking slår et frispark inn i Tromsø-feltet, Tromsø-spillerne trenger noen forsøk, men får til slutt klarert.
    30'
    Høiland stikker nesten gjennom Bytiqi, bra forsøk, men pasningen blir litt for hard.
    31'
    Godt slått corner fra Ibrahimaj, men Tromsø vinner duellen inne på fem meter.
    32'
    Rojas får en god ball å jobbe med i bakrom, men blir løpt opp og taklet.
    35'
    Godt gjort av Thorstvedt! Drar seg fri og skyter fra 20 meter. Keeper gjør en meget god redning.
    36'
    Kort corner fra Viking. Tripic slår så inn, Hove får headet, men utenfor.
    37'
    Austbø prøver seg som spillende keeper. Ballen ender på tribunen.
    38'
    Rojas får sjansen! Gamst strør en nydelig ball ut til høyre, Ingebrigtsen slår inn foran mål hvor Rojas står helt fri, men headingen fra seks-sju meter går over.
    40'
    Høiland får ballen på 16 meter, men bruker for lang tid, stoppes før han får skutt.
    43'
    Gult kort til Tromsø
    Anders Jenssen
    45'+2
    Der er omgangen over!
    Viking leder 1-0 på Alfheim etter at Thorstvedt utnyttet en forsvarsfeil, senere burde Rojas ordnet 1-1, men bommet på mål med sin heading.
    En frysende Høiland som tar avsparket.
    46'
    Lite som skjer her i åpningen av 2. omgang.
    50'
    Gult kort til Viking
    Zlatko Tripic
    52'
    Ingebrigtsen nære å få skutt fra 16 eter, men blir stoppet i 12. time.
    53'
    Austbø bokser unna corneren.
    55'
    Merkelig situasjon. Høiland jager i bakrom, keeper kommer og Høiland følges av Jensen, alle bommer, men Tromsø slipper med skrekken.
    57'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Marcus Holmgren Pedersen
    Ut: Artjom Sokol
    Ser ut som Sokol har pådratt seg en strekk.
    57'
    Nære for Wangberg! Han møter en Gamst Pedersen-corner på første stolpe, men rett i nettveggen.
    59'
    Gamst Pedersen sikter igjen på første stolpe, denne gangen får Tripic ballen unna.
    63'
    Igjen på første stolpe fra Tromsø, i stolpen og ut.
    64'
    Tripic har fått seg en smell i hodet og ligger nede, ser ut som det er egen keeper som dunker inn i nakken hans.
    64'
    Tripic må gi seg.
    65'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Fredrik Torsteinbø
    Ut: Zlatko Tripic
    Tripic må gi seg etter smellen.
    66'
    Vevatne har tatt over kapteinsbindet for Viking.
    68'
    Tommy Høiland
    Høiland får gult for en ettersleng. Slenger litt med leppa etterpå også.
    70'
    Inn: Lasse Nilsen
    Ut: Anders Jenssen
    71'
    Ingebrigtsen får headet fra kort hold, men presses, og den går utenfor.
    72'
    Inn: Usman Sale
    Ut: Tommy Høiland
    74'
    Rolf Daniel Vikstøl
    76'
    Tromsø prøver en innøvd variant på frispark, men Berntsens pasning kommer for nær keeper.
    77'
    Thorstvedt ligger nede. Fått seg en smell i nakkeregionen etter en albue fra Gamst Pedersen.
    80'
    Tromsø sliter med å komme seg gjennom Viking-muren.
    82'
    Viking har brukbar kontroll på Alfheim nå.
    85'
    Sale er nesten gjennom, men stoppes av Wangberg, som først gir bort ballen.
    87'
    Kent-Are Antonsen
    89'
    Nilsen prøver et innlegg fra venstre, men bak mål.
    90'
    Inn: Tord Johnsen Salte
    Ut: Zymer Bytyqi
    90'+1
    Nytt Tromsø-innlegg, Pedersen denne gangen, men bak mål igjen.
    90'+2
    Seks minutter er lagt til.
    90'+3
    Så går Sale ned i Tromsø-feltet, får ikke straffe.
    90'+4
    Lasse Nilsen
    Nilsen løper ned Thorstvedt bakfra.
    90'+5
    Tromsø triller ball på 40 meter med 30 sekunder igjen.
    90'+6
    Så ender Daniel Berntsen med å rote ballen ut av banen.
    90'+6
    Tromsø 0 - 2 Viking
    Målgivende: Ylldren Ibrahimaj
    THORSTVEDT AVGJØR! Får ballen av Ibrahimaj og banker ballen ned i hjørnet. Klasseavslutning!
    90'+7
    Det er over! Viking vinner. Seks poeng på to kamper. For et comeback i Eliteserien!