Ranheims lag: Even Barli - Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Ivar Furu, Alexander Foosnæs - Olaus Jair Skarsem, Eirik Dønnem, Mads Reginiussen - Ola Solbakken, Michael Karlsen, Erik Tønne.
    Lillestrøms lag: Marko Maric - Mats Haakenstad,Tobias Frank Salquist Nielsen, Frode Kippe, Simen Rafn - Hans Daniel Gustafsson, Daniel Pedersen, Alex James Dyer, Kristoffer Ødemarksbakken - Thomas Lehne Olsen, Ebiye Moses.
    Simen Kind Mikalsen er ute fra Lillestrøms lag i sesongåpningen. Han er heller ikke på benken.
    Adrià Mateo López er ute med skade hos Ranheim.
    Ranheim vant 1-0 på Åråsen i fjor. Mads Reginiussen ble matchvinner for Ranheim i det 62.minutt.
    Ranheim var ett av bare to hjemmetap for Lillestrøm i 2018.
    Ranheim stiller med Olaus Jair Skarsem, leiesoldat fra Rosenborg, fra start.
    Da Jörgen Lennartsson overtok Lillestrøm i fjor sommer, lå de på 13. plass med 14 poeng etter 16 serierunder. Bare målforskjell skilte til Stabæk (kvalik) og Start (nedrykk).
    Romerikes Blad har funnet ut at det er 64 år siden Lillestrøm slo Ranheim. I 1955 var begge i Hovedserien. Ivar Hansen og Odd Rosenlund scoret LSKs mål da de slo Ranheim med 2-1 i juli for 64 år siden.
    Tore Hansen fra Feda dømmer på Åråsen.
    Sol og fint vær på Lillestrøm søndag ettermiddag.
    - Vi må konsentrere oss om vårt eget spill, sier Dønnem til Eurosport før kampen.
    - Vi skal ha litt mer fotball i dag. Vi må få ballen ned på bakken og spille, sier LSKs danske Daniel Pedersen til Eurosport.
    - Vi har respekt for Ranheim og det de gjorde i fjor. Vi tapte to ganger for dem i fjor, men vi vil vinne våre hjemmekamper, sier LSK-trener Jörgen Lennartsson.
    - Vi har forberedt på en tøff bortekamp på gress. Vi reiser ned hit som en utfordrer, sier Ranheim-trener Svein Maalen til Eurosport.
    Lagene rusler inn på banen. Dagens lille sensasjon: Ida Fladen fra Spårtsklubben er maskot som går hånd i hånd med Frode Kippe.
    Matta på Åråsen ser ikke så bra ut, men er visstnok ganske jevn.
    Pedersen prøver på et skudd, men det blir blokkert.
    1'
    Farlig LSK-kontring: Moses skyter - og det blir corner.
    3'
    Corneren til LSK blir headet ut. Det er Foosnæs som stopper skuddet.
    3'
    Fredrik Krogstad er tilbake på benken til LSK.
    5'
    Kippe klarerer langt opp på tribunen.
    5'
    Lehne Olsen spiller Gustafsson, som skyter utenfor. Bare en drøy halvmeter utenfor.Kampens største sjanse.
    6'
    Ranheim får frispark midt på banen.
    8'
    Lillestrøm bryter. Rafn roter det imidlertid bort.
    10'
    Lang ball til Solbakken, han prøver å legge inn, men der er det ingen Ranheim-spillere. Maric har kontroll.
    10'
    Frispark mot Kippe, som følger Michael Karlsen tett.
    12'
    Langt frispark fra Kvande, men det ender med at LSK klarerer.
    13'
    Barli er fint ute og tar ballen i fast grep etter innlegg fra Haakenstad.
    13'
    Vakker ball fra Kippe til Gustafsson, som skyter. Men ballen blir blokkert.
    15'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Ranheim
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Målgivende: Daniel Alexander Pedersen
    Drømmestart for LSK hjemme på Åråsen i 2019. Vakkert spill og Lehne Olsen scorer sitt andre mål i år. Kippe la inn i feltet, Pedersen headet og Moses lot ballen gå videre til Lehne Olsen, som scoret med høyrebeinet.
    15'
    Det er tungt for Ranheim nå. LSK har solid tak på kampen.
    19'
    Dyer legger frispark - men ballen går ut over dødlinjen.
    20'
    Ranheim forsøker å spille fotball. Det er ikke så lett mot aggressive LSK.
    21'
    Ranheim får corner. Tønne legger inn, men LSK header ut.
    22'
    Nykommeren Salquist Nielsen virker solid ved Kippes side i LSKs midtforsvar.
    24'
    Ranheim får frispark 20 meter inn på LSKs banehalvdel. Kvandes frispark blir det ingenting ut av.
    25'
    Bra skudd fra Haakenstad. Går selv og skyter med venstrebeinet. Treffer oversiden av tverrliggeren.
    27'
    Barli må sparke ut til innkast.
    29'
    Rafn legger inn, men Ranheim klarerer.
    30'
    Bra sjanse til LSK: Ødemarksbakken til Dyer. Ballen går over Ranheim-målet. Det var en bra mulighet til 2-0 for vertene.
    30'
    Solbakken kommer foran Rafn og header like utenfor. Ranheims beste mulighet så langt.
    32'
    Et veldig bra LSK-angrep ender med at Ødemarksbakkens skudd blir blokkert, og ballen går inn til keeper Barli.
    33'
    Det bølger med gode LSK-angrep nå.
    34'
    Rafn spiller Ødemarksbakken, som skyter, men skuddet blir lett blokkert.
    35'
    Ranheim kommer til et skudd - men helt ufarlig. Maric har full kontroll.
    38'
    Kippe får trampeklapp fra kanarifansen etter å ha vist at han fortsatt kan behandle kula.
    38'
    Lehne Olsen prøver å frispille Ødemarksbakken, men ballen blir litt for lang. Utspill fra keeper.
    39'
    Ranheim-angrep ender med at Reginiussen prøver å legge inn - men ballen ruller inn til Maric.
    42'
    Tønne legger inn fra venstrekanten, men Maric fanger ballen greit.
    43'
    LSK-angrep: Moses prøver å finne Haakenstad, men Ranheim får klarert.
    43'
    Skudd håpløst over fra Kvande.
    45'
    Lillestrøm var klart best i 1. omgang, men så lenge det fortsatt står bare 1-0, har Ranheim fortsatt muligheten til et bra resultat på Åråsen.
    Ingen endringer hos noen av lagene.
    47'
    Ranheim klarer å etablere mer spill nå. Får corner.
    50'
    Mål for Ranheim!
    Lillestrøm 1 - 1 Ranheim
    Mål: Eirik Valla Dønnem
    Målgivende: Daniel Kvande
    Corner gir utligning! Dønnem står helt umarkert på bakre stolpe og header ballen i mål via Maric. Hvor var markeringene hos LSK?
    50'
    Lillestrøm snakket om å øke ledelsen etter 1. omgang. I stedet har de fått baklengsmål!
    53'
    Tønne er skadet, og blir byttet ut. Muligens en strekk.
    53'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Øyvind Storflor
    Ut: Erik Tønne
    53'
    Lehne Olsen legger corner som mot Stabæk, men denne gang blir det ikke mål. Ballen blir sparket utover.
    55'
    5829 tilskuere på Åråsen.
    58'
    Lehne Olsen header utenfor etter et bra LSK-angrep.
    60'
    Lillestrøm 2 - 1 Ranheim
    Stygg miss bak hos Ranheim der Barli og Dønnem roter det til. Pedersen spiller fint igjennom Lehne Olsen, som gjør det han kan aller best: Score. Tok ballen elegant ned på brystet og skjøt.
    61'
    Skarsem skyter rett utenfor. Stor Ranheim-mulighet.
    63'
    Gode takter fra Ranheim, men Ødemarksbakken får til slutt klarert.
    66'
    Inn: Magnus Blakstad
    Ut: Olaus Skarsem
    70'
    Ranheim har frispark i god posisjon. Kvande legger inn, og ballen blir forlenget, men Maric redder.
    72'
    Inn: Magnus Stamnestrø
    Ut: Ola Solbakken
    79'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Erik Brenden
    Ut: Ebiye Moses
    79'
    Inn: Sheriff Sinyan
    Ut: Alex Dyer
    79'
    Ranheim har corner, men kommer ikke til noen avslutning.
    81'
    Hardt presset Rafn må gi corner.
    81'
    Lehne Olsen klarerer corneren.
    82'
    Stamnestrø får lagt inn, men Kippe header utover.
    83'
    Gult kort til Ranheim
    Øyvind Alseth
    85'
    Brenden blir lagt ned, og LSK får frispark i bra posisjon.
    86'
    Lehne Olsen legger lavt frispark - går til corner.
    87'
    Ødemarksbakken gjør en god defensiv jobb og får stoppet et farlig Ranheim-angrep.