Daniel Braaten slår i Lars Sætra og vinner en corner via sistnevntes testikler.
    Flotte kombinasjoner mellom Tokstad og Keita! Men førstnevnte får ikke tilstrekkelig kontroll til å slå inn.
    Ringstad lager frispark i ryggen på Hernandez.
    4'
    Brynhildsen går ned i fletet! Sætra ser ut til å sparke ham ned, men reprisene viser at stopperen tar ballen først.
    6'
    STRAFFE TIL HJEMMELAGET! Demidov er ikke med på notene når Keita snapper ballen, og Strømnes kaster seg inn og feller Godset-angriperen!
    6'
    MARCUS SANDBERG REDDER! Hardt slått av Pellegrino mot hjørnet, men Stabæk-målvakten er med på notene og forhindrer scoring!
    7'
    Ringstad sitter nede og får behandling. Førstevalget Jonathan Parr er allerede skadet ...
    11'
    Brynhildsen er gjennom, og skyter fra skrått hold. Brukbar Stabæk-mulighet. Men skuddet går over.
    13'
    Mål for Stabæk!
    Strømsgodset 0 - 1 Stabæk
    Mål: Ola Brynhildsen
    Målgivende: Andreas Hanche-Olsen
    Så sitter den for Stabæk. Veldig fint angrep! Kommer seg frem på høyresiden, og innlegget fra Hanche-Olsen faller ned hos Brynhildsen, som banker den i nettet på én berøring. Vakkert! Rett og slett!
    14'
    Luc Kassi forsøker en stikker mot Brynhildsen. Nesten.
    16'
    Fine kombinasjoner på Godsets venstreside mellom Tokstad og Stengel. Men det ender bare i et innkast.
    18'
    Muhamed Keita kommer seg fri i mellomrommet og forventningene stiger på stadion, men Godset-angriperen stopper opp og vender snuten hjemover.
    20'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Mounir Hamoud
    Ut: Stian Ringstad
    25'
    Lite som skjer foran målene på Marienlyst for øyeblikket.
    28'
    Godset-tendenser. Keita finner Tokstad, som forsøker seg med et innlegg. Ender med hjørnespark.
    30'
    Hjørnesparket stanges unna av Demidov.
    30'
    Gult kort til Stabæk
    Steinar Strømnes
    Henger på ryggen på Keita, og kan ikke annet enn å lage frispark. Korrekt gult kort.
    32'
    Vetlesen skaffer hjørnespark til bortelaget. Kassi med en kort variant, som det ikke blir noe ut av.
    34'
    Kassi fyrer fra 35-40 meter. Treffer ikke veldig godt.
    36'
    Pent Godset-angrep av trioen Keita, Tokstad og til slutt Pellegrino. Kommer seg pent frem på høyre, og Tokstad chipper innlegget mot bakerste. Pellegrino vinner i luften, men er ikke sterk nok til å styre headingen på mål.
    39'
    Stabæk flinke til å holde i kula en periode. Braaten og Vetlesen. Ikke lett å ta fra dem ballen.
    40'
    Henrik Pedersen forsøker å mane laget sitt fremover. Mye innsats, men lykkes ikke med så veldig mye.
    42'
    Men det begynner å nærme seg noe for hjemmelaget. Tokstad aktiv på høyresiden.
    42'
    Godset trykker nå. Jakter utligning før pause.
    44'
    Hjørnespark til Strømsgodset
    44'
    Marcus Sandberg helt sjef i feltet. Går langt ut og plukker corneren. Stabæk-keeperen med en sterk omgang.
    45'
    Tokstad driver fremover for Strømsgodset, men blir stoppet når han nærmer seg 16-meteren.
    48'
    Brynhildsen med en halvslapp avslutning. Prøver å dra seg løs i feltet, og er ute av balanse når han skyter.
    51'
    Gjennomspill mot Pellegrino som ser farlig ut, men Strømnes kaster seg frem og får en fot på ballen. Ender med utspark.
    52'
    Godset-trykk i starten av annen omgang.
    53'
    53'
    Andreas Hanche-Olsen
    Corneren fra Pellegrino er løs, og Sandberg plukker den. Oppstår bråk i feltet etter corneren, og dommer Skjerven drar opp kortet til Stabæk-backen. Uvisst hvorfor.
    54'
    Power play fra Strømsgodset for øyeblikket. Stengel skyter og det ender med corner.
    57'
    Ny svak corner fra Pellegrino. Går over alt og alle.
    57'
    Nytt hjørnespark. Stengel driver fremover og skaffer hjemmelaget en ny sjanse fra flagget. Men IGJEN sløser Pellegrino den bort. Høyt og langt.
    59'
    Helt utrolige sjanser for hjemmelaget! At det ikke blir mål der... Godset kommer på en overgang etter Stabæk-corner, og det er tre mot én. Pellegrinos avslutning reddes mesterlig av Sandberg. Tokstad har mer eller mindre blank kasse på returen, men setter den i tverrliggeren.
    62'
    Kraftig Strømsgodset-dominans etter hvilen. Spørs om dette holder for Jan Jönssons menn.
    64'
    Inn: Mustafa Abdellaoue
    Ut: Muhamed Keita
    65'
    Mos på banen. Kan han redde poeng for hjemmelaget?
    66'
    Tendenser for Stabæk igjen. Hernandez slår et innlegg og Braaten stuper frem i feltet, men treffer ikke med headingen.
    70'
    Så er Mos nære på. Tokstad slår innlegget og Mos får som vanlig en fot på ballen. Men han kommer ikke nok på ballen. Det nærmer seg utligning for Godset.
    71'
    Ola Brynhildsen
    73'
    Inn: Johan Hove
    Ut: Henning Hauger
    75'
    Nervepirrende minutter for hjemmefansen nå. Godset eier ballen mer eller mindre hele tiden. Trykker bra på, men finner ikke rommene gjennom Stabæk-forsvaret.