Ejuke90'+3
6-0

Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Velkommen! Her skal vi følge kampen mellom Vålerenga og Bodø/Glimt!
    Det er to lag som kjemper på øvre halvdel. Glimt kan med seier komme opp på likt antall poeng som serieleder Molde. Vålerenga kan med seier virkelig blande seg inn i medaljekampen, de er fire poeng bak Odd på 3. plass.
    VÅLERENGA (4-2-3-1): Klaesson - Juarez, Bjørdal, Näsberg, Adekugbe - Lekven, Shala - Dønnum, Vilhjalmsson, Ejuke - Finne.
    Vålerenga fortsetter altså med de samme 11 som vant i Haugesund. 18 år gamle Klaesson fortsetter i mål, Adam Larsen Kwarasey er ikke i troppen i dag heller.
    BODØ/GLIMT (4-3-3): Friedrich - Reitan, Moe, Lode, Bjørkan - Konradsen, Berg, Saltnes - Evjen, Herrem, Layouni.
    Vi er i gang!
    1'
    Vålerenga får frispark på 25 meter.
    3'
    Finne prøver skuddet, men i muren.
    3'
    Reitan må gi til corner. Er usikker med Ejuke i ryggen.
    4'
    Finnes corner går gjennom hele feltet.
    5'
    Konradsen prøver seg fra distanse. Lite skremmende.
    7'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Aron Dønnum
    ENGA TAR LEDELSEN! Kjempetabbe av Friedrich, som mister innlegget til Adekugbe, Dønnum fullfører inn, og får en enkel jobb med å score.
    7'
    God start på kampen for Vålerenga!
    9'
    Bjørkan dribler seg inn i 16-meteren, men skuddet er svakt.
    10'
    Ejuke med fire Glimt-spillere rundt seg, bare danser seg vekk fra presset.
    11'
    Lode tar med seg ballen fremover fra stopperplass, felles av Vilhjalmsson på 30 meter.
    13'
    Reitan viser frem god fart, slår Ejuke i løpsduell.
    15'
    Layouni prøver skuddet, høyt over.
    15'
    Vålerenga 2 - 0 Bodø/Glimt
    Målgivende: Matthias Vilhjalmsson
    DØNNUM IGJEN! Vilhjalmsson med en perfekt stikker, Dønnum scorer alene med keeper. Men Glimt-spillerne er sinte. Moe får seg en smell i hodet rett i forkant, de mener at dommer burde blåst av.
    17'
    Saltnes får ballen i boksen. Drar seg fri og skyter, via Bjørdal og over. Corner til Glimt.
    19'
    Vålerenga 3 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Bård Finne
    FOR ET TREFF! Dette er Vålerengas dag. Ballen faller ned til Finne, han fyrer av en kanonkule som suser i nettet.
    25'
    Islendingen skal ta straffen selv.
    28'
    Straffe til Vålerenga! Vilhjalmsson felles av Friedrich. Den er soleklar.
    28'
    Vålerenga scorer på straffe!
    Vålerenga 4 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Matthias Vilhjalmsson
    Friedrich går riktig vei, men Vilhjalmssons straffe er hard og sitter helt nede i hjørnet.
    29'
    Katastrofeomgang for Glimt, hvor Vålerenga har scoret på det meste de har hatt.
    30'
    Berg slår corneren over alle.
    33'
    Herrem får ballen i god posisjon i feltet, men brukes for lang tid og takles.
    35'
    Til tross for at det står 4-0 til Vålerenga har Glimt hatt ballen klart mest, og det står 6-6 i avslutninger.
    39'
    Det tikker mot pause. Vålerenga tar få sjanser nå.
    45'
    Så er det litt temperatur. Layouni og Juarez er ikke spesielt fornøyde med hverandre. En liten albue fra Shala mot Saltnes som starter bråket.
    45'+1
    Frispark til Glimt på 18 meter.
    45'+1
    Berg skyter, men rett på unge Klaesson som stopper skuddet.
    45'+2
    4-0 til pause, en kamp som i praksis var avgjort etter 25 minutter.
    Vi er i gang igjen!
    46'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Ulrik Saltnes
    46'
    Inn: Philip Zinckernagel
    Ut: Geir André Herrem
    46'
    GOD REDNING AV FRIEDRICH! Vilhjalmsson får heade helt fritt fra kort hold, men keeperen redder.
    49'
    STOR GLIMT-SJANSE! Evjen får ballen inne i feltet, men avslutningen er litt for tam, Klaesson redder.
    49'
    Åpen og morsom kamp fortsatt, selv om det er avgjort på måltavla.
    53'
    Zinckernagel fyrer fra distanse. Over.
    58'
    NÆRE FOR FINNE! Vilhjalmsson stusser ned til Finne, han får dratt seg fri og skutt. Friedrich redder.
    62'
    Shala ser ut til å kunne fortsette.
    64'
    Ejuke setter opp Shala i skuddposisjon, men enkelt for Friedrich å redde den.
    66'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Mohammed Abu
    Ut: Matthias Vilhjalmsson
    Abu inn, betyr vel at Shala blir dyttet en plass frem på midten.
    68'
    Litt dødt nå.
    72'
    Inn: Felix Horn Myhre
    Ut: Aron Dønnum
    Tomålsscorer Dønnum ut.
    75'
    Klaesson bokser ballen rett ut til Berg i returrom, men Adekugbe får styrt skuddet utenfor.
    77'
    Inn: Isidoro
    Ut: Erlend Dahl Reitan
    77'
    Inn: Fitim Azemi
    Ut: Bård Finne
    Finne ut, da har alle kampens målscorere forlatt banen.
    78'
    Vålerenga 5 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Herolind Shala
    Målgivende: Fitim Azemi
    Shala får ballen servert inne i feltet av Azemi, og triller den iskaldt bort i hjørnet.