25'
    Gult kort til Stabæk
    Steinar Strømnes
    32'
    Pent Godset-angrep av trioen Keita, Tokstad og til slutt Pellegrino. Kommer seg pent frem på høyre, og Tokstad chipper innlegget mot bakerste. Pellegrino vinner i luften, men er ikke sterk nok til å styre headingen på mål.
    39'
    Andreas Hanche-Olsen
    54'
    Helt utrolige sjanser for hjemmelaget! At det ikke blir mål der... Godset kommer på en overgang etter Stabæk-corner, og det er tre mot én. Pellegrinos avslutning reddes mesterlig av Sandberg. Tokstad har mer eller mindre blank kasse på returen, men setter den i tverrliggeren.
    62'
    Inn: Mustafa Abdellaoue
    Ut: Muhamed Keita
    65'
    Så er Mos nære på. Tokstad slår innlegget og Mos får som vanlig en fot på ballen. Men han kommer ikke nok på ballen. Det nærmer seg utligning for Godset.