Supporterfordeling på VG
4 263
8 638

[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av Erik Eikebrokk

    At det er årets nest siste hjemmekamp i Trøndelag, føles helt greit, for det er kaldt i Trondheim dag. Matta er for første gang denne sesongen kledt i vinterlig drakt, og Hans Rotmos julesanger spilles over høyttaleranlegget mens det serveres klementiner og pepperkaker.
    Det er ingen hemmelighet at Kjetil Knutsens er Rosenborg-styrets, med styreleder Ivar Koteng i spissen, klare førstevalg til å trene Rosenborg fra og med 2022. Men Knutsen har foreløpig ikke sagt noe om hvor han kommer til å jobbe etter denne sesongen. Han har heller ikke sagt at han kommer til å fortsette i Bodø, noe som har ført til spørsmål av typen: «hvis han har bestemt seg for å fortsette som Glimt-trener, hvorfor har han ikke allerede sagt det?».
    Kampen har startet
    PS: Det spilles med oransje ball.
    1'
    Tagseth setter inn en veldig sen takling på Kjetil Knutsen, og Glimt får frispark. Knutsen kommer seg på beina, og ser ut til å kunne fortsette kampen. Ufint av Tagseth det der.
    15'
    Den litt uheldige taklingen, som ikke var meningen, skjedde etter at Tagseth forsøkte å stoppe Ola Solbakken til ingen nytte. Det var i DEN situasjonen at Glimt fikk frispark. Ikke på grunn av taklingen på Knutsen. Knutsen halter lett, og løfter litt på beina.
    16'
    Glimt driver med sin private vippekonkurranse innenfor Rosenborgs 16-meter, og tar etter hvert medspillerne med på festen. Hva kan ballinnehav i kampen være så langt? 82-18 til Glimt, sier statistikken. Det er sensasjonelle tall!
    17'
    PS: Rosenborg-keeper André Hansen er den eneste aktøren ute på Lerkendal som spiller med stillongs i dag. Er det fordi han regnet med det skulle bli lite å gjøre?
    20'
    Gult kort til Rosenborg
    Edvard Tagseth
    39'
    Kampen har jevnet seg ut nå. Glimt jager ikke lenger like aggressivt på topp, og Rosenborg får litt mer ro med ball. Det virker som begge lag er fornøyd med å gå til pause med 0-0. Kulden tatt i betraktning, kan det være at begge lagene er fornøyd med å gå til pause i det hele tatt.
    42'
    Pause
    2. omgang
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Ulrik Saltnes
    Ut: Sondre Brunstad Fet
    46'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Patrick Berg
    72'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Hugo Vetlesen
    85'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Joel Mugisha
    Ut: Amahl Pellegrino
    85'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Rasmus Wiedesheim-Paul
    Ut: Edvard Tagseth
    88'
    Kampen er slutt
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her