Hei og velkommen til livedekningen av kampen mellom Kristiansund og Viking.
    Lagoppstillingene har akkurat kommet inn.
    Kristiansund (4-2-3-1): McDermott - Strand Nilsen, Coly, Hopmark, Aasbak - Isaksen, Diop - Gjertsen, Kalludra, Mucolli - Bye.
    Viking (4-3-3): Gunnarsson - Bjørshol, Stensness, Brekalo, Vevatne - Sebulonsen, Bell, Løkberg - De Lanlay, Berisha, Kabran.
    Kristiansund gjør fire bytter fra tapet mot Stabæk. Det er Hopmark, Aasbak, Diop og Bye som kommer inn for Dan Peter Ulvestad, Sivertsen, Kartum og Mawa.
    For Viking er det tre bytter fra forrige helgs kamp. Vevatne, Sebulonsen og De Lanlay kommer inn for Vikstøl, Fridjonsson og Tripic.
    Dette er en virkelig nøkkelkamp i kampen om medaljene. Kristiansund må mer eller mindre vinne om de skal ha mulighet til å ta igjen Viking, mens Viking kan ta et langt steg mot bronse om de skulle vinne i dag.
    Spennende å se Sebulonsen tilbake på midten for Viking. Han har imponert stort som høyreback tidligere i sesongen, men får i dag sjansen et hakk lenger frem på banen, mens Bjørshol tar høyrebacken.
    Det nærmer seg start, og det har kommet inn en endring i Vikings lagoppstilling. Det er Harald Nilsen Tangen som kommer inn for Yann-Erik de Lanlay. Det sies på Discovery+.
    Det har blitt mange mål mellom disse to lagene i det siste. Viking vant 3-2 i Stavanger tidligere i år, mens det ble 3-5 da lagene møttes sist i Kristiansund.
    Totalt har det blitt 22 mål på de siste fire kampene mellom lagene. Et snitt på 5,5 mål der altså. Jeg blir overrasket om vi får en målløs kamp her i dag.
    Viking skal starte med ballen.
    Der er vi i gang.
    1'
    Kabran starter ute til venstre, Nilsen Tangen til høyre.
    1'
    Viking som har mest ball i starten.
    2'
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 0 Viking
    Mål: Bendik Bye
    Målgivende: Agon Mucolli
    Fæl tabbe i Viking-forsvaret! Stensness slår ballen vekk på 16-meter-streken. Mucolli vinner ballen og spiller på tvers til Bye, som bredsider ballen i mål.
    4'
    Gult kort til Kristiansund
    Agon Mucolli
    River Bell på vei fremover.
    6'
    Frispark i god innleggsposisjon.
    6'
    Heades unna. Viking får tak i ballen, men Sebulonsen klarer ikke å komme seg rundt på kanten og mister ballen.
    6'
    Stensness har fått en utfordrende start i Kristiansund. Gir bort et kast nede ved hjørneflagget.
    8'
    Viking har hatt mye ball siden scoringen, men sliter med å få til noe på siste tredel.
    9'
    Gjertsen drar seg inn i banen og skyter fra 20 meter. Ikke så mye kraft i skuddet og Gunnarsson redder enkelt.
    10'
    Viking kommer seg i bedre posisjoner og skaffer seg et hjørnespark.
    11'
    Dømmes frispark til Kristiansund inne i boksen.
    12'
    Kristiansund har vært gode i toppresset sitt så langt. Viking trøbler litt når de prøver å spille seg ut bakfra og det har blitt mange lange baller.
    13'
    Viking ruller opp et fint angrep og Kabran skyter fra 13-14 meter. Ballen er på vei mot det lengste hjørnet, men skuddet blokkeres av Coly.
    17'
    Det ropes på hands, men spillet vinkes videre.
    17'
    Viking har løftet seg nå. De kommer seg rundt i gode posisjoner gang på gang. Men så er det denne siste pasningen da. Den sitter foreløpig ikke for gjestene.
    18'
    Bye flikker herlig videre til Kalludra, og da åpner det seg litt for KBK. Gjertsen får ballen inne i feltet, men blir presset ut.
    22'
    Corner til KBK.
    23'
    Tas kort og blir ufarlig.
    23'
    Nytt hjørnespark for hjemmelaget.
    24'
    Gunnarsson bokser ut.
    24'
    Sebulonsen rapper til fra hjørnet av 16-meteren. Skuddet er på vei opp mot nærmeste hjørne, men McDermott reagerer raskt og får slått over.
    26'
    Hopmark kommer først på corneren. Header ballen til værs og ut til ny corner.
    27'
    Klareres ut til ny corner etter litt klabb og babb.
    27'
    Så fyrer Løkberg til fra returrom etter den neste corneren. Får et veldig godt treff, men ballen går like utenfor.
    28'
    Viking får en sjelden kontringsmulighet. Sebulonsen prøver seg med et tidlig innlegg, men det blokkeres og går ut til kast.
    30'
    Sebulonsen kaster inn i feltet. Heades ned mot Kabran, som skyter fra 16 meter. Via Kalludra og ut til corner.
    31'
    Stusses bakover. Kabran kan gå for skudd, men prøver å spille inn foran mål. Kristiansund får ballen unna.
    31'
    Vevatne finner Berisha inne i feltet. Spissen er mutters alene og slår hardt inn foran mål. Farlig, men han finner ingen lagkamerater og Kristiansund slipper med skrekken.
    32'
    Sean McDermott
    For drøying av tid. Det var tidlig.
    33'
    Tidlig innlegg mot Gjertsen. Han får en tå på ballen, men får ikke noe kraft i "skuddet" og ballen triller inn til Gunnarsson.
    33'
    Kabran stikker fint til Berisha. Fra skrått hold prøver å få skuddet forbi McDermott, men keeperen er raskt nede og redder.
    34'
    Kristiansund kontrer. Mucolli kommer seg fint inn i feltet, men han treffer ingen lagkamerater med innlegget.
    34'
    Bye driver fint fremover og skyter fra 20 meter. Gunnarsson får akkurat et par fingre på ballen og slår ballen utenfor.
    38'
    Men det ble ikke hjørnespark, selv om det burde ha blitt det.
    38'
    Sebulonsen med et fint innlegg mot Kabran. På volley banker svensken ballen høyt over mål fra 12 meter.
    39'
    Mål for Viking!
    Kristiansund 1 - 1 Viking
    Mål: Kristoffer Løkberg
    Så sitter utligningen! Løkberg skyter via Hopmark og da er McDermott sjanseløs. Vevatne først som slo hardt inn foran mål. Løkberg plukket opp ballen, fintet seg fri og skjøt fra 12-13 meter.
    41'
    Kabran slår inn fra venstre. Over alle. Bjørshol løper opp ballen og holder den inne i spill.
    44'
    Stensness løfter mot Nilsen Tangen, men pasningen blir for hard og går ut av spill.
    44'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Det er pause i Kristiansund. 1-1 er vel ganske greit ut ifra sjanser og spill.
    Ingen bytter i pausen.
    46'
    Mucolli prøver å drible seg fri like foran 16-meteren, men han går seg fast.
    48'
    Corner til Viking.
    50'
    Slås bak i feltet, men det kommer ikke noe ut av det. Viking vinner ballen tilbake og slår inn. McDermott kommer fint ut og holder ballen.
    50'
    I samme situasjon krasjer McDermott med Brekalo. Viking-stopperen blir liggende nede, men kommer seg opp igjen.
    51'
    Kabran prøver å slå inn. Via en KBK-spiller og ut til corner.
    54'
    Slås bak mot feltet. Viking vinner duellen, men Hopmark header unna. Viking biter seg fast og Sebulonsen får skutt fra 18 meter. Via en KBK-spiller og like utenfor.
    55'
    På ny mot bakre stolpe. Kristiansund får klarert skikkelig denne gangen.
    55'
    Bjørshol jobber seg fint oppover høyrekanten. Slår inn til Løkberg, som er nær ved å tråkle seg fri.
    57'
    Viking vinner ballen gunstig og ruller fint opp til Kabran, men skuddet blokkeres av Coly.
    57'
    Bell svinger inn nok en corner. Bjørshol går til værs, men sender headingen fra fem meter over mål.
    58'
    Viking ruller opp nok et strålende angrep. Bjørshol skyter fra skrått hold, men keeperen står bra og redder skuddet fra fem meter. Ballen går via Bjørshol og ut av spill.
    59'
    Så er det plutselig Bye som blir spilt fri i bakrom. Fra skrått hold fyrer han til fra 16 meter, men Gunnarsson er med på notene og redder.
    60'
    Coly setter seg ned. Ser ut som han må ut.
    61'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Pål Erik Ulvestad
    Ut: Amidou Diop
    62'
    Inn: Moses Dramwi Mawa
    Ut: Agon Mucolli
    62'
    Inn: Erlend Sivertsen
    Ut: Christoffer Aasbak
    63'
    Da fortsetter faktisk Coly litt til.
    63'
    Bye skaffer et hjørnespark for hjemmelaget.
    65'
    Kristiansund 2 - 1 Viking
    Mål: Torgil Gjertsen
    Så er det plutselig Kristiansund som scorer! Viking har styrt spillet denne omgangen, men Gjertsen klemmer til med venstre fra 20 meter etter hjørnesparket. Gunnarsson kaster seg så lang han er etter ballen, men ballen går opp mot det lengste hjørnet og i mål.
    66'
    Ja, kan Viking slå tilbake igjen? Står dette resultatet seg, vil det virkelig være åpent i kampen om bronsen.
    70'
    Stensness slår bort ballen på egen halvdel. Ut til kast.
    71'
    Mawa skyter fra 18 meter. Rett på Gunnarsson.
    71'
    Sivertsen slår inn fra venstre. Gunnarsson mister nesten ballen på merkverdig vis, men han får summer seg og får tak i ballen.
    74'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Shayne Pattynama
    Ut: Kevin Kabran
    Inn med friske bein for gjestene.
    75'
    Gunnarsson sitter nede og tar seg til skulderen.
    76'
    Viking-keeperen fortsetter.
    77'
    Kalludra prøver å slå inn mot Bye, men Brekalo står på rett sted og får ballen unna.
    79'
    Kristiansund spiller bedre nå. Tar for seg i duellene og har overtaket.
    80'
    Jesper Isaksen
    Holder igjen Bell.
    81'
    Berisha slår langt opp. Coly header inn til McDermott.
    82'
    Så sitter det litt bedre for Viking, men Nilsen Tangen får en dårlig berøring like utenfor 16-meteren og Viking mister ballen.
    83'
    Inn: Brynjólfur Willumsson
    Ut: Liridon Kalludra
    84'
    Inn: Simen Kvia-Egeskog
    Ut: Kristoffer Løkberg
    85'
    Inn: Tommy Høiland
    Ut: Harald Nilsen Tangen
    85'
    Litt Viking-press nå.
    86'
    Pattynama slår inn fra venstre. Bye stopper den med hånden og det dømmes straffe til Viking.
    86'
    Berisha skal ta straffen.
    87'
    I mellomtiden et rødt kort på benken til Kristiansund. Det er assistenttrener Sander Nyland som får det.
    87'
    Viking scorer på straffe!
    Kristiansund 2 - 2 Viking
    Mål: Veton Berisha
    Nydelig straffe fra Berisha! Hardt og kontant. McDermott går feil vei og lagene er like langt.
    88'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+1
    For en redning av Gunnarsson! Bye header mot mål, men islendingen får vippet ballen over tverrliggeren med et tigersprang.
    90'+2
    Inn: Oskar Sivertsen
    Ut: Bendik Bye
    90'+2
    Heades unna.
    90'+2
    Kristiansund 2 - 3 Viking
    Mål: Sondre Bjørshol
    Målgivende: Simen Kvia-Egeskog
    Bjørshol sender Viking i ledelsen!
    90'+3
    Høy temperatur mellom Viking-spillerne nå.
    90'+5
    Rødt kort til Viking
    David Brekalo
    For å ha slått til egen keeper.
    90'+5
    I alle dager.
    90'+6
    Dytter Gunnarsson, litt strengt med rødt kanskje, men pussig situasjon
    90'+6
    Puh, for noen sluttminutter. Viking vinner 3-2 og tar et langt, langt skritt mot medalje.