Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Ferencvarosi TC
    Mål: Cristian Tello
    Målgivende: Hector Bellerin
    Cristian Tello setter ballen i nettet og Real Betis Balompie leder nå 1-0. Hector Bellerin sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Frispark for Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    7'
    Tokmac Nguen
    Ferencvarosi TC avanserer forover i Sevilla. Tokmac Chol Nguen avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Ryan Mmaee
    Målsjanse på Benito Villamarin! Ryan Mmaee fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    13'
    Roberto Gonzalez
    Roberto Gonzalez (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Ferencvarosi TC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Sergio Canales
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    21'
    Ruddy Buquet tildeler Ferencvarosi TC en corner. Marijan Cabraja sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Joaquin (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    26'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC like utenfor Real Betis Balompie-området.
    29'
    Borja Iglesias
    Sjanse i Sevilla! Borja Iglesias (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Frispark Real Betis Balompie.
    34'
    36'
    Ferencvarosi TC angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    Ferencvarosi TC angriper, men Ruddy Buquet blåser for offside.
    37'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Ferencvarosi TC.
    41'
    Gult kort til Ferencvarosi TC
    Endre Botka
    Endre Botka (Ferencvarosi TC) får et gult kort av dommer Ruddy Buquet.
    42'
    43'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC.
    45'
    46'
    Tokmac Chol Nguen (Ferencvarosi TC) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    49'
    49'
    Balint Vecsei
    Balint Vecsei (Ferencvarosi TC) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    49'
    Real Betis 2 - 0 Ferencvarosi TC
    Mål: Sergio Canales
    Real Betis Balompie går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Sergio Canales. Hector Bellerin var nest sist på ballen.
    52'
    54'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark Ferencvarosi TC.
    57'
    Cristian Tello
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Cristian Tello avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    63'
    Målsjanse! Cristian Tello (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Real Betis Balompie angriper. Sergio Canales får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Andres Guardado
    Ut: Roberto Gonzalez
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt første bytte for dagen. Andres Guardado erstatter Roberto Gonzalez.
    67'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    69'
    Spillerbytte - Ferencvarosi TC
    Inn: Aissa Laidouni
    Ut: Balint Vecsei
    Ferencvarosi TC gjør sitt første bytte. Balint Vecsei erstattes av Aissa Laidouni.
    71'
    Inn: Robert Mak
    Ut: Ryan Mmaee
    Peter Stoger gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Ryan Mmaee og setter inn Robert Mak.
    71'
    Inn: Rui Silva
    Ut: Claudio Bravo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Rui Silva, mens Claudio Bravo tar plass på benken.
    72'
    Inn: Diego Lainez
    Ut: Joaquin
    Real Betis Balompie bytter ut Joaquin med Diego Lainez. Dette er det tredje byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    72'
    74'
    Andres Guardado
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) header utenfor.
    75'
    76'
    77'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    79'
    Aissa Laidouni
    Aissa Laidouni (Ferencvarosi TC) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Inn: Henry Wingo
    Ut: Endre Botka
    Endre Botka (Ferencvarosi TC) erstattes av Henry Wingo.
    79'
    80'
    I Sevilla slår Tokmac Chol Nguen en corner fra høyre.
    82'
    Ruddy Buquet tildeler Ferencvarosi TC en corner. Tokmac Chol Nguen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Kristoffer Zachariassen
    I Sevilla header Kristoffer Zachariassen (Ferencvarosi TC) mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    Tokmac Chol Nguen (Ferencvarosi TC) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    84'
    Marijan Cabraja
    Marijan Cabraja (Ferencvarosi TC) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Cristian Tello (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    88'
    Inn: Zelijko Gavric
    Ut: Kristoffer Zachariassen
    Bytte for Ferencvarosi TC. Zelijko Gavric kommer inn for Kristoffer Zachariassen på Benito Villamarin.
    88'
    Inn: Rego Szantho
    Ut: Tokmac Nguen
    Ferencvarosi TC bytter ut Tokmac Chol Nguen med Rego Szantho.
    88'
    Aissa Laidouni (Ferencvarosi TC) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.