Dommeren blåser i gang dagens kamp i Moskva.
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Lazio Rome.
    Frispark for Lazio Rome på egen banehalvdel.
    1'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Francois Kamano
    Dommer Artur Soares Dias viser Francois Kamano (Lokomotiv Moscow) det gule kortet.
    1'
    Frispark til Lazio Rome på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    2'
    Konstantin Maradishvili (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    4'
    Tin Jedvaj
    Tin Jedvaj (Lokomotiv Moscow) header mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    6'
    Lokomotiv Moscow angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Luis Alberto (Lazio Rome) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    12'
    Francesco Acerbi
    Francesco Acerbi (Lazio Rome) kommer til avslutning på RZD Arena, men headingen blir reddet.
    12'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Maksim Nenahov
    Dommeren gir Maksim Nenahov (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    13'
    Frispark Lazio Rome.
    14'
    Lazio Rome tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    20'
    Gult kort til Lazio
    Mattia Zaccagni
    Mattia Zaccagni (Lazio Rome) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Konstantin Maradishvili
    Målsjanse! Konstantin Maradishvili (Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    I Moskva slår Luis Alberto en corner fra venstre.
    24'
    Artur Soares Dias tildeler Lazio Rome en corner. Luis Alberto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    26'
    26'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    28'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Alexander Silyanov
    Ut: Maksim Nenahov
    Lokomotiv Moscow bytter ut Maksim Nenahov med Alexander Silyanov.
    28'
    Tin Jedvaj
    Tin Jedvaj (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    29'
    33'
    En av Lokomotiv Moscows spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Luis Alberto
    Luis Alberto (Lazio Rome) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Lazio Rome på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow like utenfor Lazio Rome-området.
    37'
    38'
    40'
    Felipe Anderson
    Felipe Anderson (Lazio Rome) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Luis Alberto (Lazio Rome) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    45'+1
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Pedro
    Ut: Felipe Anderson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio Rome. Inn kommer Pedro, mens Felipe Anderson tar plass på benken.
    46'
    Dommer Artur Soares Dias ser at linjemannen løfter flagget, og Lokomotiv Moscows Vitali Lisakovich blåses av for offside.
    46'
    46'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    51'
    Maciej Rybus ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    51'
    Maciej Rybus er tilbake på banen igjen.
    52'
    VAR sjekker om det er straffe til Lazio
    54'
    Dommeren dømmer straffe til Lazio
    55'
    Alexander Silyanov
    Alexander Silyanov (Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort.
    55'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Lazio Rome får straffe!
    55'
    Lazio scorer på straffe!
    Lokomotiv Moscow 0 - 1 Lazio
    Mål: Ciro Immobile
    Lazio Rome tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Ciro Immobile.
    56'
    Lucas Leiva
    Lucas Leiva (Lazio Rome) får et gult kort av dommer Artur Soares Dias.
    57'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    58'
    Inn: Danilo Cataldi
    Ut: Lucas Leiva
    Lazio Rome bytter ut Lucas Leiva med Danilo Cataldi. Dette er det andre byttet som Maurizio Sarri gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Sergej Milinkovic-Savic
    Ut: Luis Alberto
    Lazio Rome gjør sitt tredje bytte. Luis Alberto erstattes av Sergej Milinkovic-Savic.
    59'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    60'
    Inn: Fedor Smolov
    Ut: Dmitry Rybchinskiy
    Dmitry Rybchinskiy (Lokomotiv Moscow) erstattes av Fedor Smolov.
    60'
    61'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til Lazio Rome.
    61'
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    62'
    Lazio Rome har fått straffespark på RZD Arena!
    62'
    Lokomotiv Moscow 0 - 2 Lazio
    Mål! Ciro Immobile øker Lazio Romes ledelse til 0-2 etter et straffespark på RZD Arena.
    63'
    64'
    Inn: Vedat Muriqi
    Ut: Ciro Immobile
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio Rome. Inn kommer Vedat Muriqi, mens Ciro Immobile tar plass på benken.
    66'
    Pedro
    Lazio Rome avanserer forover i Moskva. Pedro avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Vitali Lisakovich
    Målsjanse på RZD Arena! Vitali Lisakovich fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    I Moskva slår Maciej Rybus en corner fra venstre.
    70'
    Murilo Cerqueira
    Murilo Cerqueira (Lokomotiv Moscow) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    70'
    70'
    Lazio Rome fosser forover og Francesco Acerbi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    Mattia Zaccagni (Lazio Rome) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    71'
    Vedat Muriqi
    Lazio Rome avanserer forover på RZD Arena og Vedat Muriqi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Lokomotiv Moscow.
    71'
    71'
    72'
    Artur Soares Dias tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Konstantin Maradishvili sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    75'
    Det blir farlig! Frispark for Lokomotiv Moscow er nær straffområde.
    76'
    Sergej Milinkovic-Savic
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Lokomotiv Moscow angriper, men avslutningen til Vitali Lisakovich går utenfor.
    77'
    Inn: Kirill Zinovich
    Ut: Konstantin Maradishvili
    Lokomotiv Moscow gjør sitt tredje bytte. Konstantin Maradishvili erstattes av Kirill Zinovich.
    77'
    Inn: Grigory Olegovich Borisenko
    Ut: Francois Kamano
    Francois Kamano (Lokomotiv Moscow) erstattes av Grigory Olegovich Borisenko.
    77'
    En av Lazio Romes spillere går i offside.
    79'
    Lazio Rome angriper i Moskva. Vedat Muriqi fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Manuel Lazzari
    Ut: Mattia Zaccagni
    Maurizio Sarri (Lazio Rome) gjør sitt femte bytte for dagen. Manuel Lazzari erstatter Mattia Zaccagni.
    82'
    Danilo Cataldi (Lazio Rome) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    86'
    Frispark i en god posisjon for Lazio Rome!
    86'
    Maciej Rybus
    Dommer Artur Soares Dias gir Maciej Rybus (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    86'
    Mål for Lazio!
    Lokomotiv Moscow 0 - 3 Lazio
    Mål: Pedro
    Mål! Pedro øker ledelsen til 0-3.
    87'
    Manuel Lazzari
    Sjanse! Lazio Rome avanserer forover, men Manuel Lazzari avslutter utenfor.
    90'
    Lazio Rome avanserer forover i Moskva. Sergej Milinkovic-Savic avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    Skudd på mål, Lazio
    90'+3
    90'+3
    I Moskva slår Danilo Cataldi en corner fra høyre.
    90'+3
    Artur Soares Dias tildeler Lazio Rome en corner. Danilo Cataldi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.