I Zagreb har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Dinamo Zagreb tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Theo Bongonda
    KRC Genk avanserer forover i Zagreb. Theo Bongonda avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Glenn Nyberg tildeler KRC Genk en corner. Patrik Hrosovsky sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    I Zagreb slår Patrik Hrosovsky en corner fra venstre.
    13'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    15'
    Luka Menalo
    Målsjanse på Maksimir! Luka Menalo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    17'
    19'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb.
    20'
    Offside! Mislav Orsic (Dinamo Zagreb) er alene igjennom, men dommer Glenn Nyberg ser at linjemannen er oppe med flagget.
    23'
    26'
    Frispark i en god posisjon for Dinamo Zagreb!
    27'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    28'
    Mislav Orsic
    Dinamo Zagreb angriper i Zagreb. Mislav Orsic fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til Dinamo Zagreb.
    33'
    Mål for Dinamo Zagreb!
    Dinamo Zagreb 1 - 0 Genk
    Mål: Luka Menalo
    Målgivende: Kévin Théophile-Catherine
    I Zagreb tar Dinamo Zagreb ledelsen 1-0 etter et mål av Luka Menalo. Flott spill fra Kévin Théophile-Catherine før målet.
    35'
    KRC Genk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Dinamo Zagreb.
    38'
    Josip Misic (Dinamo Zagreb) slår en corner fra venstre side på Maksimir.
    43'
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Maksimir.
    45'
    Mål for Genk!
    Dinamo Zagreb 1 - 1 Genk
    Mål: Ike Ugbo
    Ike Ugbo scorer og utligner dermed til 1-1.
    45'
    Frispark Dinamo Zagreb.
    48'
    Luka Ivanusec
    Dinamo Zagreb angriper i Zagreb. Luka Ivanusec avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    52'
    55'
    Frispark KRC Genk.
    56'
    Hjørnespark til Genk
    59'
    61'
    En av Dinamo Zagrebs spillere går i offside.
    64'
    Dommer Glenn Nyberg venter med å sette i gang spillet fordi Gerardo Arteaga ligger nede.
    66'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Joseph Paintsil
    Ut: Junya Ito
    KRC Genk bytter ut Junya Ito med Joseph Paintsil. Dette er det første byttet som John van den Brom gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Kristian Thorstvedt
    Ut: Carel Eiting
    John van den Brom (KRC Genk) gjør sitt andre bytte for dagen. Kristian Thorstvedt erstatter Carel Eiting.
    66'
    KRC Genk slipper å klare seg uten Gerardo Arteaga som kommer tilbake på banen i Zagreb.
    67'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    68'
    Spillerbytte - Dinamo Zagreb
    Inn: Dario Spikic
    Ut: Luka Menalo
    Dinamo Zagreb gjør sitt første bytte. Luka Menalo erstattes av Dario Spikic.
    69'
    73'
    Gult kort til Genk
    Joseph Paintsil
    Dommeren gir Joseph Paintsil (KRC Genk) et gult kort.
    73'
    Inn: Komnen Andric
    Ut: Mislav Orsic
    Damir Krznar gjør dagens andre bytte i Zagreb, når han tar ut Mislav Orsic og setter inn Komnen Andric.
    76'
    Inn: Amer Gojak
    Ut: Arijan Ademi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dinamo Zagreb. Inn kommer Amer Gojak, mens Arijan Ademi tar plass på benken.
    76'
    Frispark for Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    77'
    Glenn Nyberg tildeler KRC Genk en corner. Patrik Hrosovsky sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Dario Spikic
    Sjanse i Zagreb! Dario Spikic (Dinamo Zagreb) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    Theo Bongonda (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Maksimir, men klarer ikke å score.
    83'
    Angelo Preciado
    Angelo Preciado (KRC Genk) får et gult kort av dommer Glenn Nyberg.
    83'
    I Zagreb slår Amer Gojak en corner fra venstre.
    85'
    Joseph Paintsil (KRC Genk) avanserer forover på Maksimir. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    Målsjanse på Maksimir! Theo Bongonda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.