Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    I Leverkusen slår Florian Wirtz en corner fra høyre.
    6'
    Frispark til Celtic Glasgow på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    9'
    Robert Andrich
    Målsjanse på BayArena! Robert Andrich fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    10'
    Bayer Leverkusen angriper på BayArena. Robert Andrich header utenfor.
    10'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    14'
    Tasos Sidiropoulos tildeler Bayer Leverkusen en corner. Florian Wirtz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 Celtic
    Mål: Robert Andrich
    Målgivende: Florian Wirtz
    Robert Andrich header ballen i mål og Bayer Leverkusen tar ledelsen 1-0 på BayArena. Florian Wirtz sto for den målgivende pasningen.
    16'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside på BayArena.
    22'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen, men blir avblåst for offside.
    27'
    David Turnbull (Celtic Glasgow) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    30'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Exequiel Palacios
    Dommer Tasos Sidiropoulos gir Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    33'
    Celtic Glasgow fosser fremover, men Tasos Sidiropoulos blåser for offside på BayArena.
    35'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    37'
    Spillet på BayArena er stoppet midlertidig fordi Kyogo Furuhashi ligger nede.
    39'
    Celtic Glasgow har fått straffe!
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til Celtic
    39'
    Dommeren dømmer straffe til Celtic
    39'
    Lukas Hradecky
    Lukas Hradecky (Bayer Leverkusen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Celtic scorer på straffe!
    Bayer Leverkusen 1 - 1 Celtic
    Mål: Josip Juranovic
    Josip Juranovic setter et straffespark i mål og bortelaget utligner dermed til 1-1.
    40'
    Kyogo Furuhashi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen angriper på BayArena og Moussa Diaby får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    44'
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    44'
    Tasos Sidiropoulos signaliserer et frispark til Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    45'+1
    Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    En av Celtic Glasgows spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Tasos Sidiropoulos signaliserer et frispark til Celtic Glasgow.
    48'
    Tasos Sidiropoulos tildeler Bayer Leverkusen en corner. Florian Wirtz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Frispark Celtic Glasgow.
    52'
    Bayer Leverkusen angriper. Moussa Diaby får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    56'
    Mål for Celtic!
    Bayer Leverkusen 1 - 2 Celtic
    Mål: Jota
    Målgivende: Kyogo Furuhashi
    Mål! Celtic Glasgow tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Jota på BayArena. Flott spill fra Kyogo Furuhashi før målet.
    56'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    58'
    58'
    62'
    En av Celtic Glasgows spillere går i offside.
    62'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for Bayer Leverkusen er nær straffområde.
    69'
    Gult kort til Celtic
    Cameron Carter-Vickers
    Cameron Carter-Vickers (Celtic Glasgow) mottar sitt første gule kort for dagen på BayArena.
    69'
    Skade: Celtic
    70'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Liel Abada
    Ut: James Forrest
    Celtic Glasgow bytter ut James Forrest med Liel Abada. Dette er det første byttet som Ange Postecoglou gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Mikey Johnston
    Ut: Jota
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celtic Glasgow. Inn kommer Mikey Johnston, mens Jota tar plass på benken.
    72'
    Tilbake fra skade: Celtic
    72'
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen fosser forover og Amine Adli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    74'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    74'
    74'
    Nir Bitton ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    75'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Nadiem Amiri
    Ut: Paulinho
    Bytte for Bayer Leverkusen. Nadiem Amiri kommer inn for Paulinho på BayArena.
    76'
    Inn: Daley Sinkgraven
    Ut: Piero Hincapie
    Bayer Leverkusen gjør sitt andre bytte. Piero Hincapie erstattes av Daley Sinkgraven.
    76'
    Inn: James McCarthy
    Ut: Nir Bitton
    Ange Postecoglou gjør dagens tredje bytte i Leverkusen, når han tar ut Nir Bitton og setter inn James McCarthy.
    76'
    Inn: Albian Ajeti
    Ut: Kyogo Furuhashi
    Ange Postecoglou (Celtic Glasgow) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Albian Ajeti erstatter Kyogo Furuhashi.
    76'
    Nir Bitton er tilbake i kampen igjen.
    76'
    Amine Adli
    Amine Adli (Bayer Leverkusen) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Tasos Sidiropoulos tildeler Bayer Leverkusen en corner. Nadiem Amiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    81'
    Jonathan Tah
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) kommer til avslutning på BayArena, men headingen blir reddet.
    81'
    81'
    Bayer Leverkusen 2 - 2 Celtic
    Målgivende: Nadiem Amiri
    Utligning! Robert Andrich setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Nadiem Amiri var nest sist på ballen.
    82'
    83'
    84'
    Nadiem Amiri
    Sjanse i Leverkusen! Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    85'
    Bayer Leverkusen 3 - 2 Celtic
    Mål: Moussa Diaby
    Mål! Bayer Leverkusen tar ledelsen 3-2 ved Moussa Diaby. Det er en fin assist fra Florian Wirtz.
    87'
    Inn: Edmond Tapsoba
    Ut: Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) erstattes av Edmond Tapsoba.
    89'
    David Turnbull (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    89'
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+4
    David Turnbull
    Sjanse til Celtic Glasgow! David Turnbull er nær ved å score, men keeper redder.