Ble dekket av Daniel Nerli Gussiås

Fred Friday med kampens første mulighet! Over målet.
    Hove med avslutningen! Ungguttens forsøk går like utenfor, men det som skaper muligheten er klasseinnlegget fra Valsvik.
    12'
    Godt spill av vertene. Ovenstad finner Sveen, som får både tid og rom til å sikte på 16 meter. Skuddet er under pari og går rett på keeper, men dette er det nærmeste Mjøndalen har vært i denne første omgangen.
    32'
    Nytt skuddforsøk fra hjemmelaget. Ovenstad denne gangen, men Valsvik kaster seg ned og blokkerer!
    34'
    Gult kort til Strømsgodset
    Moses Dramwi Mawa
    37'
    Niklas Gunnarsson
    44'
    Ovenstad nære! Fine kombinasjoner med Stokke, før han setter avslutningen i nettveggen.
    50'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Martin Rønning Ovenstad
    Målgivende: Benjamin Stokke
    58'
    Veldig nære 2-0! Et stygt balltap av Mendy snappes opp av Ovenstad. Olden Larsen slår et godt innlegg langs bakken inn mellom stopperne og keeper. Den forlenges nesten ned i det lengste hjørnet, men bare nesten!
    64'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Tobias Fjeld Gulliksen
    Ut: Mikkel Maigaard
    65'
    Inn: Duplexe Tchamba
    Ut: Prosper Mendy
    65'
    Mål for Strømsgodset!
    Mjøndalen 1 - 1 Strømsgodset
    Mål: Halldor Stenevik
    67'
    Tobias Fjeld Gulliksen
    69'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Fredrik Brustad
    Ut: Martin Rønning Ovenstad
    75'
    Inn: Tonny Brochmann
    Ut: Lars Olden Larsen
    75'
    Inn: Ipalibo Jack
    Ut: Lars-Christopher Vilsvik
    80'
    Gult kort til Mjøndalen
    Stian Aasmundsen
    85'
    Inn: Shuaibu Ibrahim
    Ut: Benjamin Stokke
    86'
    Inn: Joackim Olsen Solberg
    Ut: Ole Amund Sveen
    86'
    Der kunne innbytter Ibrahim avgjort kampen! Ballen lempes opp i banen, hvor Ibrahim plutselig er alene igjennom. Men både medtaket og avslutningen er rett og slett skandaløst dårlig! Enkelt for keeper Myhra.
    89'
    Alle roper på hands og straffe i det Brustad spilles igjennom. Han lobber ballen over keeper, og skal bare sette den over Valsvik. Det ser først ut til at han stopper ballen med hendene, men reprisen viser faktisk at det er med hodet! Koker greit på Consto nå.