Målgivende: Agon Mucolli
    9'
    Supporterne er halvveis oppe da de tror på ny scoring! Men Hopmarks avslutning fra kloss hold går like utenfor.
    15'
    Mawas skudd sniker seg utenfor stolpen! Igjen kommer spissen seg fri i bakrom og fra spiss vinkel forsøker han å plassere ballen i lengste hjørne - men det skorter litt på presisjonen.
    25'
    Ballen legges perfekt til Strand Larsen på bakerste stolpe, men i stedet for å skyte selv forsøker høyrebacken å finne en lagkamerat i boks - det lykkes han ikke med og dermed får Rosenborg klarert.
    26'
    Faye Lund lynraskt nede! Igjen spiller Kristiansund seg til en god sjanse, og denne gangen er det en flikk fra Bye fra kloss hold som stoppes av en reaksjonssterk Faye Lund.
    28'
    Så gjør Ceide nesten det store! En soloprestasjon hvor han drar seg forbi hjemmelagets forsvarere ender med et skuddforsøk mot lengste hjørne - men skuddet går et stykke utenfor. Likevel Rosenborgs beste mulighet så langt.
    33'
    Igjen er det nære på! En stuss finner Mawa på bakerste, men spissen bommer på ballen som går ut til utspark.
    45'+1
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Even Hovland
    Ut: Emil Konradsen Ceide
    46'
    Vecchia tester McDermott! Fra skrått hold skyter svensken med feil fot. Får et godt treff og McDermott må redde til corner.
    54'
    Nesten for Mawa! Muccoli legger presist inn til Mawa, som får heade fra godt hold. Headingen går via en RBK-forsvarer, før Faye Lund holder den fast.
    66'
    Inn: Olaus Skarsem
    Ut: Pavle Vagic
    71'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Sander Erik Kartum
    Ut: Liridon Kalludra
    76'
    Inn: Torgil Gjertsen
    Ut: Moses Dramwi Mawa
    76'
    En corner slås inn på bakerste, der det blir en kjempemulighet for Bye! Han sender ballen mot mål fra kort hold, men på streken står Hovland og redder.