2 857
2 464

Ble dekket av Sebastian Melsom Johansen

Hei og velkommen til denne livedekningen av kampen mellom Vålerenga og Strømsgodset.
    Vålerenga (4-2-3-1): Haug - Borchgrevink, Tollås Nation, Zuta, Näsberg - Oldrup Jensen, Bjørdal - Layouni, Christensen, Sahraoui - Kjartansson.
    Strømsgodset (4-3-3): Myhra - Parr, Leifsson, Valsvik, Vilsvik - Ipalibo Jack, Stengel, Hove - Gulliksen, Friday, Stenevik.
    Vålerenga-benken: Dyngeland, Skaret, Thomsen, Udahl, Thiago Holm, Emilsen, Jatta, Riisnæs, Eng.
    Godset-benken: Sætra, Grøgaard, Tokstad, Kadiri, Ingimundarson, Hanssen, Enersen, Krasniqi.
    Vålerenga har ikke vunnet på sine fire siste kamper, og er gira på å få en tre-poenger hjemme mot Godset i dag.
    Gjestene på sin side er i god form og står med to seiere, én uavgjort og ett tap på sine fire siste.
    Begge lagene har plassert seg relativt trygt midt på tabellen. Godset har overrasket alle, ettersom de var dømt nord og ned før sesongen, mens Vålerenga har vært en gedigen skuffelse. Godset ligger på syvendeplass med 29 poeng, mens Vålerenga er på niendeplass med 27 poeng.
    Vi nærmer oss kampstart! Spillerne er på vei ut på banen.
    Fantastiske sener på Intility! Masse bluss og sang.
    Men det skal sies at det er litt få på tribunen. Skulle tro folk er sulteforet på å dra på stadion, men der tar jeg åpenbart feil.
    Der er vi i gang!
    1'
    Det er bra med røyk ute på matta nå, så er nesten litt vanskelig å se hva som skjer!
    2'
    Men Godset får et frispark når Gulliksen blir tatt.
    2'
    Den legges foran mål på Valsvik, som får avsluttet, men den går rett på Haug!
    2'
    Røyken letter og Näsberg har mistet skoen!
    3'
    De som har møtt opp på Intility skal hvert fall ha ros for å lage noe voldsomt med liv!
    3'
    Så kommer Vålerenga seg til en stor sjanse! Layuoni sender en stikker til Christensen som serverer Sahraoui. Sistnevnte fyrer av, men den blir reddet på streken!
    4'
    Zuta legger inn foran mål, men ingen får foten på den, og den triller ut av feltet.
    5'
    Så kommer Kjartansson seg alene med keeper, men han blåser den langt over mål!
    6'
    Layuoni legger inn, men den bokser Myhra ut.
    7'
    Så prøver Christensen seg, men den går i blokka og ut til corner.
    7'
    Den legges midt i feltet og stusses ut mot bakerste. Kjartansson prøver seg, men får bare en corner.
    7'
    Den legges midt i feltet igjen, og blir klarert ut denne gangen.
    8'
    Myte bra VIF-spill nå, og Layouni legger nok en gang inn, men Ipalibo Jack klarerer den ut av fare.
    9'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Vidar Orn Kjartansson
    Målgivende: Henrik Bjørdal
    DER SITTER DEN! Kjartansson får ballen inne i feltet og setter den trygt i det nærmeste hjørnet.
    9'
    For en start av Oslo-laget!
    10'
    Vålerenga har tatt fullstendig kontroll på kampen. Godset roter i eget forsvar og gir bort en corner.
    13'
    Den legges på første og blir klarert.
    14'
    Så kommer første for Godset. Stenevik legger inn foran mål til Hove, men han klarer ikke å sette den under tverrliggeren.
    14'
    Så roter nesten Haug det til! Han løper ut for å bokse ut et innlegg, men Hove er først på ball, men den går utenfor.
    15'
    Kjartansson får ballen inne i feltet og prøver å legge den ned til Christensen, men den blir for upresis.
    16'
    Så prøver Kjartansson og Sahraoui å kombinere, men også den fra islendingen er ikke presis nok.
    17'
    Layouni feller Stenevik og bøtes med frispark.
    18'
    Det tas kort.
    18'
    Gulliksen blåses av for offside.
    18'
    Så serverer Sahraoui Layouni alene med keeper, men han klarer ikke å sette den i nettet.
    19'
    Oldrup Jensen går på skudd, men den går i blokka.
    20'
    Bjørdal inne i feltet med ballen og prøver å legge den til Kjartansson, men den når ikke feil. Samme mann er på returen og kliner til, men den går i metallet.
    22'
    Godset i angrep frem til Oldrup Jensen klarerer, men den går rett til Stengel.
    25'
    Så vinner gjestene en corner.
    25'
    Den legges på bakerste og går over alt og alle. Haug prøvde å bokse, men den går over VIF-keeperen.
    26'
    Bjørdal opp mot Layouni, men Myhra er iskald og tar den ned på brystet, et stykke utenfor sin egen boks.
    28'
    Så legges ballen inn i boksen mot Gulliksen, men den har VIF-forsvaret kontroll på og klarerer.
    29'
    Så kommer Sahraoui seg på et skudd, men Myhra er virkelig på jobb og redder den!
    30'
    Igjen fra Sharaoui, men den gangen går den i blokka!
    31'
    Barchgrevink legger inn mot Layouni, men den blir for høy! Bjørdal kommer på returen og blåser den over.
    33'
    Layouni 29 år i dag, gratulerer!
    34'
    Hove legger inn mot Friday, men den blir for høy!
    35'
    Så kommer Godset til seg en god sjanse! Ipalibo Jack får ballen inn ei feltet og fyrer av, men den går via en VIF-spiller og ut.
    35'
    Corneren går ut bak mål.
    36'
    Gulliksen kommer seg på skudd fra skrått hold, men den går over.
    37'
    Kjartansson på kanten og prøver å legge inn, men Leifsson klarerer den til corner.
    39'
    Den legges midt i feltet og blir klarert ut.
    39'
    Så roter Godset-forsvaret det til og sender ballen rett til Layouni inne i feltet, men han får ikke kontroll på ballen.
    39'
    Layouni på skudd, men den blåses langt utenfor mål.
    40'
    Zuta blir dratt ned i bakken av Stenevik, og VIF får frispark.
    42'
    Den tas kort.
    42'
    Vålerenga 2 - 0 Strømsgodset
    Mål: Tobias Christensen
    Målgivende: Osame Sahraoui
    FOR ET MÅL! Tobias Christensen får ballen av Sahraoui og prikker ballen i det lengste hjørnet.
    43'
    Gult kort til Strømsgodset
    Ari Leifsson
    Leifsson alt for hard i en duell med Kjartansson.
    45'
    Friday stusser ballen gjennom til Gulliksen, men Tollås Nation kommer med en kjempetakling og får den ut av fare.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Layouni legger inn, men der står det ingen VIF-spillere.
    45'+1
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Thomas Grøgaard
    Ut: Jonathan Parr
    46'
    Inn: Jordan Attah Kadiri
    Ut: Fred Friday
    47'
    Inn: Kristoffer Tokstad
    Ut: Halldor Stenevik
    47'
    Vålerenga 3 - 0 Strømsgodset
    Mål: Leonard Zuta
    ZUUUUUUTA! For et frispark! Kan limer den i krysset!!!
    48'
    Så vinner Godset en corner.
    48'
    Den tas kort, før den blir slått inn og klarert.
    49'
    Ipalibo Jack
    Ipalibo Jack legger Bjørdal i bakken og må bøte med gult kort.
    53'
    For en mulighet! Bjørdal - Christensen - Layouni og så banken han den himmelhøyt over mål. Der burde det stått 4-0!
    56'
    Fem mot tre. VIF med FEM! Også klarer de ikke å score. Layouni som igjen brenner muligheten.
    59'
    Godset vinner en corner.
    60'
    Den legges midt i feltet på Valsvik, men headingen går rett på Haug.
    60'
    Godset med en liten mulighet, men Tokstad klarer ikke å få pannebrasken på ballen.
    64'
    Inn: Kreshnik Krasniqi
    Ut: Ipalibo Jack
    64'
    Layouni legger inn, men den går rett i fanget til Myhra.
    67'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Odin Thiago Holm
    Ut: Tobias Christensen
    69'
    Inn: Seedy Jatta
    Ut: Amor Layouni
    69'
    Inn: Henrik Udahl
    Ut: Vidar Orn Kjartansson
    69'
    Zuta vinner et frispark i godt hold, rett utenfor 16-meteren.
    69'
    Borchgrevink slår den hardt inn, men Myhra er ute og plukker.
    70'
    For en sjanse! Christensen chipper ballen over alle i feltet og ned til Sahraoui som går seg litt bort, før han fyrer av et skudd i blokka.
    73'
    Den legger rett foran mål, og Myhra bokser den ut.
    73'
    Rødt kort til Strømsgodset
    Gustav Valsvik
    76'
    Valsvik feller Jatta utenfor 16-meteren og dommeren trekker frem det røde kortet.
    76'
    Den tas kort, og blir klarert ut til corner av Gulliksen.
    77'
    Den legges rett foran mål og blir klarert ut.
    78'
    Inn: Niklas Gunnarsson
    Ut: Johan Hove
    80'
    Inn: Jacob Dicko Eng
    Ut: Christian Borchgrevink
    80'
    Bjørdal legger inn i feltet, mot Thiago Holm som ikke klarer å nikke kula i mål.
    82'
    Jatta får ballen inn ei boksen, men Godset får klarert den ut til corner.
    85'
    Den legges midt i feltet, men Leifsson klarerer den ut.
    85'
    Zuta med langskudd, men denne gangen går det langt utenfor.
    86'
    TO STORE SJANSER! Udhal banker ballen i tverrliggeren og Bjørdal fanger opp returen. Sistnevnte banker ballen rett over mål.