Bodø/Glimt 1 - 0 Tromsø
    Mål: Philip Zinckernagel
    Målgivende: Håkon Evjen
    2'
    Hauge legger inn flatt fra venstre og det er massevis av rom bak Tromsø-forsvaret, men ingen Glimt-angriper som står klar til å hugge til.
    6'
    Runar Espejord er sterk i kroppen. Vinner duellen, tar ned ballen og hælsparker den til Azemi. Spissen får ikke helt klem i avslutningen.
    8'
    KJEMPEREDNING! Evjen kommer seg til dødlinja, legger inn og i feltet står Zinckernagel på rett sted. Han setter bredsiden til, men Kongshavn er med på notene. Kaster seg ned og forhindrer 2-0 med en feberredning!
    20'
    Bodø/Glimt 2 - 0 Tromsø
    Mål: Håkon Evjen
    Målgivende: Erlend Dahl Reitan
    23'
    STOLPEN! TIL er nær redusering på direkten, men det vil seg ikke. Headingen til Gundersen går i stolpen og ut.
    25'
    HAUGEEE... Lekkert sett fra Patrick Berg, som spiller Hauge alene med keeper. Vingen bredsider ballen utenfor mål.
    29'
    Gult kort til Tromsø
    Gudmund Kongshavn
    37'
    Zinckernagel prøver lykken, og det er bare noen centimeter unna. Ballen subber oversiden av tverrliggeren.
    38'
    Robert Taylor
    40'
    ZINCKERNAGEEEEL! Nesten! Drar seg innover og forsøker å skru ballen inn i lengste, men Kongshavn er med på notene.
    47'
    Glimt kontrer, og det er ikke langt unna. Hauge får ballen, tar den med seg innover, men bredsider ballen en meter eller to til side for mål.
    54'
    Bodø/Glimt 3 - 0 Tromsø
    Mål: Vegard Leikvoll Moberg
    Målgivende: Ulrik Saltnes
    60'
    TIL får en god sjanse på direkten. Espejord legger inn til Azemi, men den tidligere Glimt-spissen treffer skikkelig dårlig på ballen.
    62'
    Bodø/Glimt 4 - 0 Tromsø
    Målgivende: Fredrik Bjørkan
    64'
    Nære på fra Saltnes, som stusser ballen en liten halvmeter over mål på corneren.
    69'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Brede Moe
    69'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Lasse Nilsen
    Ut: Runar Espejord
    72'
    Konradsen varter opp med en Guti-esque pasning når han hælsparker Bjørkan gjennom. Kongshavn forhindrer 5-0.
    79'
    Inn: Vegard Bergan
    Ut: Marius Lode
    81'
    Inn: Sigurd Grønli
    Ut: Robert Taylor
    81'
    Moberg er nær sitt andre når Tromsø rører det til for seg selv. Kongshavn er langt ute, Hauge chipper, men den reddes nærmest på strek av Gundersen rett foran Moberg.
    83'
    Så er det bortelaget som er nære. Innlegget mot Azemi er godt, men spissen header ballen på feil side av nettveggen.
    84'
    Glimt ruller opp på venstre på ny. Bjørkan legger inn, foran mål er Moberg en skostørrelse unna å pirke ballen i mål, men så er det heller ikke langt unna at Pirinen setter den i eget nett. Kongshavn varter opp med et aldri så lite tigersprang.
    87'
    Inn: Victor Boniface
    Ut: Vegard Leikvoll Moberg
    89'
    KJEMPESJANSE! Boniface glir gjennom TIL-forsvaret og bør sette 5-0. Igjen er Kongshavn med på notene.