Kjempesjanse for Bakenga! Spilles lekkert gjennom av Åsen, fra noe skrått hold avslutter Beknga, men Lie er god og redder avslutningen.
    Tromsø 1 - 0 Aalesund
    Mål: Gjermund Åsen
    Målgivende: Lasse Nilsen
    6'
    For en sjanse for Tromsø! Gjermund Åsen slår en perfekt pasning over Aafk-forsvaret, men Lehne Olsen er en skostørrelse unna å få foten på den! Ballen stryker Lies stolpe.
    19'
    Mål for Aalesund!
    Tromsø 1 - 1 Aalesund
    Mål: Thanasis Papazoglou
    Målgivende: Fredrik Carlsen
    20'
    Ååååh, Tromsø! Der burde dere scoret! Klabb og babb etter Gamstens corner. Bakenga bommer på ballen, så får Landu-Landu en mulighet på returen og smeller den over!
    27'
    45'+3
    46'
    Tromsø 2 - 1 Aalesund
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Målgivende: Morten Gamst Pedersen
    48'
    Ny stor mulighet for Tromsø! Landu Landu vinner ballen, avanserer og banker til fra 17 meter, men skuddet barberer Andreas Lies stolpe.
    52'
    Tromsø 2 - 2 Aalesund
    Mål: Aron Elís Þrándarson
    Målgivende: Mohammed Abdellaoue
    54'
    Enorm sjanse for Papazoglou! Spilles fri og er alene med Kongshavn, men Tromsøs sisteskannse varter opp med en mesterlig redning og holder Tromsø i kampen!
    74'
    Tromsø 3 - 2 Aalesund
    Målgivende: Hans Norbye
    75'
    Stolpen! Åsen brenner til og treffer stolpen! Nesten for Tromsø!
    90'
    ÅÅÅÅH FOR EN SJANSE FOR AALESUND! Papazoglou får en gavepakke av en mulighet, men Kongshavn redder poeng for Tromsø! En eventyrlig mulighet til å utligne med ti mann!