Son prøver skuddet fra 17 meter. Enkelt for keeper.
    FK Red Star Belgrade tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Røde Stjerne
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Erik Lamela
    Kane setter 1-0 på hodet! Corneren slås inn fra høyre, og spissen er får nesten gå opp upresset på første stolpe. Stanger ballen i nettet!
    9'
    Hjørnespark til Tottenham Hotspur
    9'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur.
    11'
    Harry Kane
    Kane igjen! Kommer til høyre, men avslutningen er for svak.
    12'
    12'
    Frispark Tottenham Hotspur.
    12'
    Tottenham Hotspur 2 - 0 Røde Stjerne
    Mål: Son Heung-min
    Son setter 2-0! Koreaneren har timet løpet på bakerste stolpe perfekt, og bare bredsider ballen med største selvfølgelighet forbi Borjan.
    16'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Tottenham prøver en helhjertet kontring, men det stopper opp da Aurier og Son ikke er på samme bølgelengde. Backen stopper opp da pasningen fra Son kommer.
    19'
    Frispark til FK Red Star Belgrade på halvdelen til Tottenham Hotspur.
    20'
    Nemanja Milunovic
    Bortelaget kommer til avslutning. Headingen går over mål. Gazzaniga med full kontroll.
    20'
    Tanguy Ndombele
    Tottenham Hotspur fosser forover og Tanguy Ndombele fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    Borjan dytter et Tottenham-skudd ut til hjørnespark.
    22'
    Hjørnespark til Tottenham Hotspur. Klareres.
    23'
    Erik Lamela
    Sjanse til Tottenham Hotspur! Erik Lamela er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Lamela kommer til avslutning fra ti meters hold, og keeper må helt opp i krysset for å redde! Stor sjanse.
    25'
    25'
    Rajiv Van La Parra
    Rajiv Van La Parra (FK Red Star Belgrade) prøver å heade ballen i mål på Tottenham Hotspur Stadium, men mislykkes.
    27'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Aurier river og sliter i drakta til La Parra. Frispark ute ved sidelinjen. Heades vekk på første stolpe.
    29'
    Marko Gobeljic
    Målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium! Marko Gobeljic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    Gazzaniga vipper ballen over mål.
    31'
    Hjørnespark til Røde Stjerne
    31'
    Nemanja Milunovic (FK Red Star Belgrade) kommer til avslutning på Tottenham Hotspur Stadium, men headingen blir reddet.
    31'
    Heades rett opp i været. Gazzaniga snapper.
    31'
    Frispark for FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    35'
    Marko Marin
    Målsjanse! Marko Marin (FK Red Star Belgrade) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Frispark, Tottenham Hotspur. Kane hektes på egen halvdel.
    41'
    Tottenham Hotspur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Tottenham Hotspur 3 - 0 Røde Stjerne
    Målgivende: Tanguy Ndombele
    Son setter sin andre! 3-0! Han spilles fri ute til venstre, og er iskald alene med Borjan. Plasserer den ned i venstre hjørne med venstrefoten.
    44'
    Tottenham smadrer Røde stjerne på hjemmebane! En etterlengtet opptur for Mauricio Pochettino og Spurs.
    48'
    Frispark for Tottenham Hotspur på egen banehalvdel.
    50'
    Erik Lamela
    Kane slår et meget godt innlegg fra venstre. Lamela kaster seg frem, men setter ballen over mål.
    51'
    En av FK Red Star Belgrades spillere går i offside.
    52'
    Tottenham prøver seg! Kane lemper til Son på løp, som finner Alli inne foran mål, men det blir ikke helt presist nok. Avslutningen fra Alli kommer aldri.
    54'
    Erik Lamela
    Son involvert igjen! Triller til en fri Lamela, men han plasserer ballen en liten halvmeter på feil side av lengste stolpe.
    55'
    Marko Gobeljic (FK Red Star Belgrade) avanserer forover på Tottenham Hotspur Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Tottenham Hotspur 4 - 0 Røde Stjerne
    Mål: Erik Lamela
    Målgivende: Serge Aurier
    Lamela klemmer inn 4-0! Det er Aurier som blir med opp, før han finner argentineren ute ved straffemerket. Han vender om med et touch, og banker inn Tottenhams fjerde.
    57'
    Erik Lamela
    Sjanse i London! Erik Lamela (Tottenham Hotspur) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    Lamela nære igjen! Keeper får et touch på ballen, men den holder på å sprette inn i mål. Borjan kommer seg tilbake og avverger 5-0.
    59'
    Marco Guida signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Røde Stjerne
    Inn: Njegos Petrovic
    Ut: Jose Alberto Canas
    Vladan Milojevic (FK Red Star Belgrade) gjør sitt første bytte for dagen. Njegos Petrovic erstatter Jose Alberto Canas.
    62'
    Inn: Milan Pavkov
    Ut: Antonio Manuel Fernandes Mendes
    FK Red Star Belgrade gjør sitt andre bytte. Tomane erstattes av Milan Pavkov.
    62'
    63'
    Son går, går, går og går. Han får et hav med tid, men setter ballen utenfor.
    64'
    Mateo Garcia
    Målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium! Mateo Garcia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    Garcia kommer gjennom. Gazzaniga redder skuddet.
    66'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Eric Dier
    Ut: Son Heung-min
    Mauricio Pochettino gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Son Heung-min og setter inn Eric Dier.
    68'
    FK Red Star Belgrade fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    Marko Marin
    70'
    Son går av på motsatt langside, og han får lov til å gå en æresrunde rundt stadion før han blir byttet av. God stemning på Tottenham Hotspur Stadium nå.
    70'
    Marko Marin
    Marko Marin (FK Red Star Belgrade) avanserer forover på Tottenham Hotspur Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Tottenham Hotspur 5 - 0 Røde Stjerne
    Harry Kane! 5-0! Og det ser så enkelt ut! Spissen spilles gjennom ute til venstre. Han vender inn, venter litt så hele Røde stjerne-forsvaret kommer seg på plass, og så plasserer han ballen med innsiden i lengste hjørne.
    72'
    Inn: Juan Foyth
    Ut: Jan Vertonghen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham Hotspur. Inn kommer Juan Foyth, mens Jan Vertonghen tar plass på benken.
    73'
    Harry Kane
    Harry Kane (Tottenham Hotspur) kommer seg fri på Tottenham Hotspur Stadium, men avslutningen går utenfor.
    73'
    77'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Dele Alli
    Bytte for Tottenham Hotspur. Giovani Lo Celso kommer inn for Dele Alli på Tottenham Hotspur Stadium.
    79'
    Milan Pavkov
    FK Red Star Belgrade avanserer forover i London. Milan Pavkov avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Lo Celso får seg en smell. Blir stemplet på ankelen.
    82'
    Inn: Aleksa Vukanovic
    Ut: Rajiv Van La Parra
    Rajiv Van La Parra (FK Red Star Belgrade) erstattes av Aleksa Vukanovic.
    82'
    83'
    Gult kort til Røde Stjerne
    Dommer Marco Guida viser Nemanja Milunovic (FK Red Star Belgrade) det gule kortet.
    83'
    Eric Dier
    Kane finner Dier med et hardt innlegg. Skyter utenfor på direkten.
    85'
    89'
    Harry Kane
    Målsjanse til Tottenham Hotspur! Harry Kane treffer mål, men keeper redder.
    89'
    Kane jakter hattricket. Borjan står i veien, slår til corner.
    89'
    Det er lagt til to minutter.
    90'+1
    90'+1
    FK Red Star Belgrade angriper og Nemanja Milunovic får avsluttet. Headingen treffer ikke Tottenham Hotspur-målet.
    90'+1
    Tottenham vinner 5-0! En etterlengtet opptur for Mauricio Pochettino og Spurs, som nå har en god sjanse til å bli med Bayern videre fra gruppe B. Les mer om kampen på VG.no.