1-0

Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til livedekningen av Atletico Madrid-Bayer Leverkusen. Topp mot bunn i gruppe D.
    Atletico må kalles favoritt her. Men Diego Simeones mannskap sprudler ikke offensivt etter at Antoine Griezmann forsvant til Barcelona. Bare tre scoringer på de fire siste kampene. Diego Costa og Angel Correa på topp i kveld.
    Leverkusen har hatt det tøft siden 3-0-tapet for Juventus 1. oktober. Sist fredag røk mannskapet til Peter Bosz 3-0 for Eintracht Frankfurt i Bundesliga.
    Dagens kamp på Wanda Metropolitano i Madrid er i gang.
    Ateltico dominerer starten. Koke ordner kampens første corner.
    2'
    Hjørnespark til Atletico Madrid
    2'
    Kieran Trippier
    Atletico Madrid angriper, men avslutningen til Kieran Trippier går utenfor.
    5'
    Costa mener han blir dyttet i feltet av lagkaptein Lars Bender. Men dommeren reagerer ikke.
    6'
    Hjørnespark til Bayer Leverkusen
    9'
    Julian Baumgartlinger
    Skudd utenfor mål, Bayer 04 Leverkusen. Julian Baumgartlinger får en brukbar mulighet. Men skuddet går over.
    9'
    Hjørnespark til Bayer 04 Leverkusen. Resultatløst. Men Bayer Leverkusen har vært minst like farlige som hjemmelaget til nå.
    12'
    Jose Gimenez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    14'
    Gimenez ser ut til å må gi seg. Atletico-stopperen signaliserer at han må bytte.
    14'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Mario Hermoso
    Ut: Jose Gimenez
    Jose Gimenez, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Mario Hermoso kommer inn for Atletico Madrid.
    15'
    Diego Simeone gestikulerer på sidelinjen. Men Atletico har ikke skapt noe til nå.
    17'
    Frispark, Atletico Madrid. Lodi skjermer ballen godt og blir dytteti ryggen av Bellarabi.
    19'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    20'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Koke styrer og steller på midtbanen til Atletico. Prøver å spille opp venstreback Renan Lodi. Men Leverkusen vinner ballen.
    24'
    Frispark, Atletico Madrid. Felipe ordner opp etter en Atletico-feil på midten. Godt stopperspill.
    24'
    Frispark, Bayer 04 Leverkusen. Kieran Trippier prøver seg på høyre, men blir stoppet av Lars Bender.
    26'
    Leverkusen flytter ballen frem og tilbake. Publikum piper mot sine egne. Ingen skudd på mål til nå.
    29'
    Koke drar opp et bra angrep for hjemmelaget. Men ender i en dårlig hælpasning fra Costa inne i feltet.
    31'
    Nadiem Amiri ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Nadiem Amiri får albuen til Niguez i fjeset. Må legge seg ned.
    32'
    Renan Lodi
    Atletico Madrid angriper. Renan Lodi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Nadiem Amiri er på beina igjen og fortsetter kampen på Wanda Metropolitano.
    32'
    Renan Lodi kommer til Atleticos første skudd. Men Finlands landslagskeeper, Lukas Hradecky, redder enkelt.
    33'
    Bellarabi får en bra kontringsmulighet, men blir stoppet.
    34'
    Godt angrep Leverkusen. Atletico redder til corner.
    35'
    Hjørnespark til Bayer 04 Leverkusen. Overbefolket på femmeteren. Atletico får avklart.
    36'
    Frispark, Bayer 04 Leverkusen. I ferd med å feste et grep på kampen.
    37'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Karim Bellarabi
    Bellarabi eliminerer en kontring. Korrekt gult der.
    38'
    40'
    Leverkusen flytter frem og tilbake, men finner ingen hull i Atleticos velorganiserte forsvar. Ender med utspill fra Oblak.
    43'
    Thomas Partey
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid. Koke og Lodi kombinerer på venstre. Finner Thomas Partey. Skuddet er hardt, men går utenfor.
    44'
    Frispark, Atletico Madrid. Hradecky plukker den ballen enkelt.
    44'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Aboslutt ingen ting å juble for i de første 45. Atletico Madrid spiller med bremsene på. Bayer Leverkusen evner heller ikke å skape noe mot den defensivt sterke spanske maskinen.
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    46'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    50'
    Skjer fortsatt svært lite i denne kampen utover liten offensiv vilje og alt for mange svake pasninger.
    51'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Koke
    Koke skal rette opp sin egen feil. Kapteinen sparker ned Leverkusen-spiss Kai Havertz.
    54'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    54'
    Havertz er blant de mest spennende spissene i Eurpa. Men i dag har vi sett lite til til 20-åringen.
    56'
    56'
    Nadiem Amiri
    Skudd utenfor mål, Bayer 04 Leverkusen. En av kampens bedre spillere, Karim Bellarabi, skaffer hjørnesparket. Resultatløst.
    56'
    Diego Costa
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid. Costa får en kjempemulighet. Men får ikke drag i avslutningen fra syv meters hold etter et innkast fra Trippier.
    58'
    Bayer Leverkusen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Madrid.
    60'
    Midtstopper Felipe får en bra sjanse inne i feltet. Men skuddet blir blokkert av Tah.
    62'
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Angel Correa
    Correa har vært svak.
    62'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Hector Herrera går rett i offsidefella.
    64'
    Duell mellom Sven Bender og Costa. Atletico vil ha straffe, men får bare corner.
    64'
    Litt mer struktur og tempo på Atletico nå.
    64'
    64'
    Hector Herrera får et godt treff. Men den finske keeperen redder veldig bra. Blir blåst offside i etterkant.
    65'
    66'
    Nå kaster Simeone snart også inn Morata. Trenger en målscorer.
    66'
    Mitchell Weiser
    Mitchell Weiser (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på Wanda Metropolitano, men klarer ikke å score.
    66'
    70'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Koke
    Bytte for Atletico Madrid. Alvaro Morata kommer inn for Koke på Wanda Metropolitano.
    70'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    74'
    Oblak med feilpasning. Nå har snart alle spillere gjort noe dårlig med ballen.
    75'
    Hjørnespark til Bayer 04 Leverkusen. Ateltico rensker unna.
    75'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Paulinho
    Ut: Kai Havertz
    Peter Bosz (Bayer Leverkusen) gjør sitt første bytte for dagen. Paulinho erstatter Kai Havertz.
    76'
    Tah presses til et dårlig tilbakespill. Men Hradecky er på plass og ordner opp for Leverkusen.
    77'
    Bayer Leverkusen fosser forover og Nadiem Amiri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Renan Lodi
    Morata gjør det! Innbytteren header ballen inn i hjørnet - via hansken til Hradecky.Glimrende innlegg fra venstreback Renan Lodi.
    78'
    80'
    83'
    84'
    Bayer Leverkusen flytter folk frem i banen. Men skaper ingen ting.
    84'
    Inn: Lucas Alario
    Ut: Kerem Demirbay
    Kaster inn Argentinas tomålscorer fra 2-2-kampen mot Tyskland.
    84'
    Hjørnespark til Bayer 04 Leverkusen. Atletico rydder unna en ikke alt for god corner.
    86'
    Leverkusen flytter ballen rundt, men har veldig få alternativer på topp. Angrepet ender i en feilpasning.
    90'+1
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside.
    90'+1
    Tre minutter lagt til.
    90'+1
    Sven Bender hinker ut med en vond fot.
    90'+2
    Hjørnespark til Bayer 04 Leverkusen. Kevin Volland på full fart inn i feltet. Felipe ordner corner.
    90'+2
    Paulinho
    Skudd utenfor mål, Bayer 04 Leverkusen. Paulinho drar den over.
    90'+2
    Inn: Aleksandar Dragovic
    Ut: Sven Bender
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Aleksandar Dragovic, mens Sven Bender tar plass på benken.