Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til VGs livedekning av Olympiakos mot Bayern München.
    Olympiakos norske kaptein, Omar Elabdellaoui, på banen fra start på grekernes høyreback.
    Olympiakos ligger på topp i den greske ligaen etter tre strake seire. Men tapte den forrige Champions League-kampen mot Røde Stjerne 3-1. Står med bare ett poeng og bør få med seg noe mot sterk motstand i kveld.
    Bayern München har ikke klart å følge opp den fantastiske 7-2-seieren over Tottenham i London 1. oktober. Har etter den tid tapt for Hoffenheim hjemme og berget 2-2 mot Augsburg borte.
    Bayern mangler Niklas Süle i midtforsvaret. Ble korsbåndskadet sist helg og er ute i lang tid fremover.
    Dagens dommer, Danny Makkelie, blåser i gang kampen.
    Frispark, Olympiakos. Kommich havner umiddelbart i trøbbel mot Masouras.
    1'
    Olympiakos midtstopper Semedo starter med å gjøre en trippel feil, menBayern klarer ikke å utnytte muligheten.
    3'
    Frispark for Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    3'
    Gnabry med fire mål mot Tottenham utfordrer Elabdellaoui ute til venstre. Den norske back holder posisjonen og avverger situasjonen.
    4'
    Philippe Coutinho
    Bayern München angriper i Pireus. Philippe Coutinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Hjørnespark til Bayern München. Coutinho finner Martinez. Men får ikke noe fart på headingen.
    6'
    Javi Martinez
    Javi Martinez (Bayern München) kommer til avslutning på Georgios Karaiskakis, men headingen blir reddet.
    7'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Elabdellaoui legger Gnarby i bakken. Får tilsnakk.
    11'
    Daniel Podence legger inn fra høyre for Olympiakos. Neuer plukker ned ballen.
    12'
    Thomas Müller har spilt lite for Bayern denne høsten. Den gamle stjernen virker rusten.
    13'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Olympiacos Piraeus.
    10'
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark Bayern München.
    13'
    Skudd på mål, Bayern München. Philippe Countinho drar seg inn banen. Skuddet rett i fanget på keeper Jose Sa.
    14'
    14'
    Bayern eier ballen.
    16'
    Hjørnespark til Bayern München
    16'
    Skudd utenfor mål, Bayern München. Gnabry utfordrer Omar igjen. Får slått inn.
    16'
    Elabdellaoui stikker i angrep. Skaffer et innkast høyt i banen.
    18'
    Guilherme Dos Santos Torres
    Skudd utenfor mål, Olympiakos. Guilherme skyter langt over.
    18'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Bayern München
    Mål: El Arabi
    Målgivende: Kostas Tsimikas
    Strålende innlegg fra venstreback Kostas Tsimikas. Spissen El Arabi header ballen over strek. Neuer er på ballen men for sent. Kula noen millimeter innenfor viser mållinjeteknologien. Olympiakos scorer i et angrep som begynte med at at Omar Elabdellaoui vant ballen.
    23'
    Hjørnespark til Bayern München. Bayern München kontrollerer ballen. Kimmich får lagt inn. Men Tsimikas header ballen ut til corner.
    30'
    Tsimikas på ferde igjen. Bayern München nær selvmål. Ballen rett i fanget på Neuer fra en foten til Lucas Hernandez.
    31'
    Bayern styrer kampen, men Olympiakos livsfarlige på kontringer.
    33'
    Mål for Bayern München!
    Olympiakos 1 - 1 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Typisk Lewandowski! Scorer sitt 20. mål for sesongen på en retur etter et knallhardt skudd fra Thomas Müller som Jose Sa redder.
    34'
    Thomas Müller
    Bayern München angriper. Thomas Muller får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    Lewandowski er toppscorer i Champions League sammen med lagkompis Gnabry og Erling Braut Haaland! Alle med fire mål.
    36'
    37'
    Philippe Coutinho (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Coutinho får en kjempesjanse. Men over fra brassen.
    39'
    41'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Bayern München.
    42'
    43'
    Thomas Muller (Bayern München) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Begge lag sliter med nøyaktigheten. Men Lewandowski og Müller finner hver andre. Skudd utenfor fra sistnevnte.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Corentin Tolisso
    Ut: Javi Martinez
    Javi Martinez (Bayern München) erstattes av Corentin Tolisso.
    46'
    Giorgos Masouras
    Olympiacos Piraeus angriper, men avslutningen til Giorgos Masouras går utenfor.
    46'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Yassine Meriah
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Yassine Meriah fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Hjørnespark til Olympiakos
    49'
    Skudd utenfor mål, Olympiakos. Hjemmelaget mangler Mathieu Valbuena, men skaper mye selv uten franskmannen.
    49'
    50'
    Gult kort til Bayern München
    Thiago
    Kipper ned Mady Camara. Fortjent gult kort.
    50'
    Andreas Bouchalakis
    Målsjanse! Andreas Bouchalakis (Olympiacos Piraeus) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Olympiakos i førersetet nå, men har bare truffet med 72 prosent av pasningene i kampen. Bayern ligger på 88 prosent.
    52'
    Alaba rydder opp for Bayern. Men tyskerne er presset nå.
    53'
    Hjørnespark til Olympiakos. Neuer plukker ned corneren.
    53'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Dommer Danny Makkelie venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Hernandez ligger nede.
    55'
    Omar stormer i angrep. Hernandez klarerer ut til innkast. Men Bayern-stopperen blir liggende. Har vondt.
    55'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Bayern en spiller mindre på banen. Olympiakos presser på. Har momentum nå.
    57'
    58'
    Inn: Jerome Boateng
    Ut: Lucas Hernandez
    Lucas Hernandez, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jerome Boateng kommer inn for Bayern München.
    59'
    62'
    Olympiakos 1 - 2 Bayern München
    Målgivende: Thomas Müller
    Lewandowski igjen! Setter inn 2-1 etter at Thomas Müller header en ball ned etter en corner. Polakken vinner duellen med Ruben Semedo Og scoringen godkjennes etter en tur innom VAR-rommet.
    62'
    Målet til Bayern München sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Bayern München blir stående
    63'
    Sjanse! Olympiacos Piraeus avanserer forover, men Guilherme avslutter utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Maximiliano Lovera
    Ut: Andreas Bouchalakis
    Olympiacos Piraeus gjør sitt første bytte. Andreas Bouchalakis erstattes av Maximiliano Lovera.
    69'
    Nå får Olympiakos det vanskelig. Bayern München red av den vanskelig perioden og har kontroll på kampen.
    69'
    Podence får en skikkelig smell ute ved cornerflagget. Kimmich løper ned den 165 cm høye Olympiakos-spilleren.
    70'
    Manuel Neuer
    Får kortet på grunn av protester etter episoden med Kimmich og Podence.
    71'
    72'
    Frisparket tildelt Olympiacos Piraeus er farlig nær Bayern Münchens målområde.
    72'
    Gult kort til Olympiakos
    Ruben Semedo
    Ruben Semedo (Olympiacos Piraeus) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    73'
    73'
    Olympiakos 1 - 3 Bayern München
    Mål: Corentin Tolisso
    Tolisso avgjør det meste. Franskmannen curler inn et skudd fra 16 meter etter at Countinho nettopp har blitt blokkert.
    75'
    77'
    Thomas Muller (Bayern München) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    78'
    Olympiakos 2 - 3 Bayern München
    Mål: Guilherme Dos Santos Torres
    Målgivende: Maximiliano Lovera
    Brassen Guilherme drar til fra 25 meter. Treffer Thiago i hånden. Ballen endrer retning og går inn i korthjørnet til Neuer.
    79'
    Inn: Miguel Ángel Guerrero
    Ut: Giorgos Masouras
    Olympiacos Piraeus bytter ut Giorgos Masouras med Miguel Angel Guerrero.
    79'
    82'
    Frispark Olympiacos Piraeus.
    82'
    Joshua Kimmich
    Sjanse i Pireus! Joshua Kimmich (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    86'
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Thomas Müller
    Niko Kovac gjør dagens tredje bytte i Pireus, når han tar ut Thomas Muller og setter inn Ivan Perisic.
    86'
    86'
    Daniel Podence
    Olympiacos Piraeus fosser forover og Daniel Podence fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    Redning, Bayern München. Podence kommer til en god sjanse. Knallhardt skudd rett på Neuer. Bayern lever farlig.