Hei og velkommen til livedekning av Godset-LSK fra Marienlyst. Seriestart for begge lag.
    Godset: Myhra; Vilsvik, Gunnarsson, Valsvik, Parr; Hove, Stengel, Gulliksen; Stenevik, Friday, Mawa
    Godset-benken: Sætra, Leifsson, Jack, Maigaard, Ingimundarson, Hanssen, Nyhagen, Krasniqi
    LSK: Craninx; Ranger, Ogbu, Slørdahl, Dragsnes; Kairinen, Mathew, Åsen; Gustafsson, Lehne Olsen, Svendsen.
    LSK-benken: Christiansen, Garnås, Eriksen, Krogstad, Baccay, Mathisen, Edh, Sannes og Skogvold.
    Trenerduoen til Strømsgodset er Håkon Wibe-Lund og BP Ingebretsen. LSK ledes av Geir Bakke.
    På grunn av coronareglene må Godset ta sin siste pep-talk på tribunen her på Marienlyst.
    Det er overskyet i Drammen i kveld. Kunstgresset vannes.
    "Dont worry about a thing" spilles på full guffe på Marienlyst på fotballens festdag. Det har ikke vært mye festlig på Marienlyst hittil i år med mye bråk rundt klubben. Men nå skal spillerne tale for seg på banen.
    LSK har ikke slått Godset borte siden 2009. Siden den gang er statistikken 8-3-0 i Godsets favør.
    Spillerne kommer ut på banen
    Friday vinner en duell høyt i banen, men Ranger stopper Parr i en back-duell ute til venstre.
    1'
    Godset tar tak i ballen tidlig.
    3'
    Vertene får en corner
    4'
    Stengel slår inn to ganger. Ingen god levering.
    4'
    Strømgodset ropte på straffe for en hands i forkant av corneren, men ble ikke hørt
    5'
    Lillestrøm scorer selvmål!
    Strømsgodset 1 - 0 Lillestrøm
    Mål: Igoh Ogbu
    For en start for Godset. Lillestrøm er i ubalanse og vertene spiller seg fint fremover. Det er Vilsvik som starter angrepet og ballen ender over på venstre. Parr slår inn og Mawa header. LSK-spiller Ogbu styrer ballen videre inn i eget nett.
    6'
    LSK spiller seg inn i Godsets felt, men det blir for trangt
    8'
    Strømsgodset er farlige igjen. Hove er nærme å finne Moses, men ballen stoppes
    9'
    Godset har vært det klart beste laget i åpningen her.
    10'
    Friday til sitt første skudd. Fra 16 meter. Treffer dårlig og den triller utenfor.
    10'
    Ranger drar seg fint innover og spiller til Gustafsson. Gunnarsson blokkerer skuddet strålende. Farlig fra LSK
    12'
    Svendsen skaffer LSK en corner
    12'
    Gunnarsson rager høyest i feltet og header unna.
    13'
    Friday har sett pigg ut på topp for Godset hittil. Strålende "raid" ut av egen banehalvdel nå.
    13'
    Corner for Godset.
    13'
    Corneren blir livsfarlig. Friday kommer først til skudd som blir blokkert. På neste legg header Moses over i duell med en annen Godset-spiller.
    14'
    Valsvik får frispark i duell med Lehne Olsen
    15'
    Straffe til Strømsgodset. Vertene spiller seg opp på venstre med Gulliksen og Parr. Friday felles av Slørdahl og får straffe.
    16'
    Strømsgodset scorer på straffe!
    Strømsgodset 2 - 0 Lillestrøm
    Mål: Herman Stengel
    Perfekt straffe fra midtbanedirigenten. Hardt og presis i venstre hjørne.
    17'
    For en start for Strømsgodset mot nyopprykkede Lillestrøm.
    18'
    LSK rydder opp i en corner fra Godset.
    20'
    Ranger angriper på høyre, men stoppes av Parr.
    21'
    Gulliksen har imponert på midtbanen for Godset i åpningen her.
    22'
    Stengel med en nydelig ball opp til Moses. Men da Stengel får ballen tilbake og skal vri mot Gulliksen, slår han ballen ut av banen.
    22'
    Ogbu slår langt mot Lehne Olsen. Spretter inn til målvakten til Godset, Myhra.
    24'
    Stengel med en nydelig ball til Moses. Parr kommer fri og slår inn. Hove står fri og header like utenfor. Stor sjanse
    24'
    Vilsvik stopper alt på høyresiden. Ser meget sprek ut offensivt også.
    26'
    Ogbu setter fart og slår mot Gustafson, men pasningen treffer dårlig.
    26'
    Lehne Olsen kommer fri etter at Gunnarsson sover litt. Han legger ut til Åsen. Han skyter, men det blokkes av Gulliksen. Corner.
    29'
    Myhra slår ut corneren.
    29'
    Lillestrøm sender spillere i oppvarming.
    29'
    Friday finner Moses som slår videre til Parr. Sistnevnte treffer ikke med pasningen.
    30'
    Friday får ikke frispark i en duell. Godest-spillerne er rasende på dommer.
    31'
    Friday har sett svært frisk ut i denne kampen her.
    31'
    Vilsvik header unna en LSK-corner.
    31'
    Vilsvik vinner ballen og setter fart fremover, men pasningen er dårlig.
    31'
    Lillestrøm er mer med nå.
    32'
    Åsen slår mot Svendsen. Den er for lang.
    32'
    Parr blokkerer et innlegg fra Gustafsson ut til corner.
    33'
    Vilsvik rydder opp i nok en corner fra LSK.
    34'
    LSK får ny corner. Deres femte i kampen.
    37'
    Svakt slått. Over alt og alle til innkast på motsatt side.
    37'
    Parr skyter utenfor på volley fra 18 meter.
    39'
    Moses tas av Ranger og får frispark.
    42'
    Friday spiller fri Hove. Han skyter fra 20 meter. Den er grei for Craninx
    42'
    Det ropes både på frispark og straffe i LSK-feltet. Dommerne avgjør, og de vinker offside.
    43'
    Vilsvik bryter på sin side nok en gang. Men Stengel roter bort ballen når Godset går i angrep.
    44'
    Svendsen felles på 18 meter og får frispark. Drømmeposisjon for LSK.
    45'
    Kairinen setter den rett i muren.
    45'+1
    Da er det pause. Godset var forrykkende første halvdel av omgangen og har scoret to ganger. Lillestrøm har ikke skapt noe særlig.
    - Vær modige, men bruk hodet, er beskjeden fra Wibe-Lund til Godset-spillerne.
    Vi er klare for andre omgang. Ingen bytter.
    Valsvik kommer rundt og slår inn. Over alt og alle.
    46'
    Lillestrøm får frispark i skummel posisjon.
    48'
    Forsøket til Kairinen går via muren og til corner.
    48'
    Parr får seg en trøkk
    50'
    Gult kort til Lillestrøm
    Lars Ranger
    Kampens første gule kort
    50'
    Vilsvik på løp på høyre igjen. Pasningen fra Gulliksen er litt upresis.
    52'
    Nytt frispark til Lillestrøm. I fin posisjon for et innlegg.
    53'
    Blir ikke noe ut av det.
    54'
    Gulliksen drar seg forbi to mann og skyter. Rett på keeper, men fint driv av unggutten. Må kunne kalles en sjanse.
    55'
    Ulrik Mathisen skal inn for LSK
    55'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Ulrik Mathisen
    Ut: Tobias Svendsen
    56'
    Lillestrøms første sjanse! Et skudd fra 16 meter går via en forsvarer og ut.
    57'
    Det blir kaos og skummelt på LSK-corner. Ender med ny corner. LSK presser Godset nå.
    58'
    Lehne Olsen kommer til en heading. Rett på keeper.
    58'
    Stengel får frispark i duell med innbytter Mathisen.
    60'
    Godset etablerer seg høyt rundt LSKs boks.
    61'
    Friday feilberegner en ball i bakrommet. Kunne blitt en stor sjanse.
    62'
    Vilsvik slår inn til Hove. Han kommer litt tett på keeper og klarer ikke sette den. Nære 3-0
    64'
    - Vi må holde momentum, sier Geir Bakke fra sidelinjen.
    65'
    Friday sløser bort en kontring for Godset
    66'
    Moses angriper inn i feltet, men huker Ranger og får frispark mot seg.
    66'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Mikkel Maigaard
    Ut: Herman Stengel
    66'
    Gustafsson kommer først på et innlegg, men vinkelen blir for spiss og avslutningen går utenfor.
    68'
    LSK får en corner.
    68'
    Fortsatt tid for gjestene her.
    68'
    Åsen kommer først på en heading, men den går utenfor.
    69'
    Gigamulighet for Stenevik og Godset. Men han setter den i nettveggen.
    71'
    Moses ligger nede med smerter.
    71'
    Inn: Ipalibo Jack
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    Meget god kamp av unggutten
    71'
    Mål for Lillestrøm!
    Strømsgodset 2 - 1 Lillestrøm
    Målgivende: Kaan Kairinen
    Stopperen stanger inn en corner og dermed lever håpet for LSK!
    74'
    Gigasjanse for Valsvik! Fantastisk redning av Craninx, som har hatt flere gode redninger.
    77'
    Friday vinner et frispark for Godset
    78'
    Svakt slått av Maigaard
    79'
    Maigaard får frispark midt på banehalvdelen til LSK
    79'
    Friday får frispark mot seg i en duell inne i feltet.
    80'
    Inn: Valdimar Thor Ingimundarson
    Ut: Lars-Christopher Vilsvik
    80'
    Gult kort til Strømsgodset
    Moses Dramwi Mawa
    82'
    Jack taper ballen for Godset på midten.
    83'
    Valsvik header unna et legg
    85'
    LSK har klart å legge press på Godset og gjøre denne kampen spennende
    85'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 3 - 1 Lillestrøm
    Mål: Fred Friday
    FOR EN SCORING! Marienlyst eksploderer i glede - med de få som er til stede. Fred Friday danser rundt med LSK-laget og setter ballen i mål via stolpen.