Velkommen skal du være til livedekning av Molde-Brann direkte fra Aker stadion! Kampstart 20.00.
    Molde (4-2-3-1): Linde - Knudtzon, Bjørnbak, Gregersen, Haugen - Aursnes, Hussain - Hestad, Eikrem, Brynhildsen - Ohi
    Brann (4-2-3-1): Opdal - Tveita, Kolskogen, Forren, Kristiansen - Strand, Barmen - Skaanes, Taylor, Rasmussen - Bamba
    Moldes innbytterbenk: Ranmark, Holmgren Pedersen, Risa, Sinyan, Breivik, Grødem, Ulland Andersen, Bolly, Fofana
    Benken til Brann: Holmen Johansen, Grøgaard, Wolfe, Simba, Wassberg, Delaveris, Heggebø
    For første gang denne eliteseriesesongen er Magnus Wolff Eikrem blant de elleve som starter for Molde. Kapteinen har vært småskadet innledningsvis, men er i dag klar til dyst.
    Både Molde og Brann er trolig revansjelystne etter henholdsvis 3-3 borte mot Tromsø og 0-3 hjemme mot Vålerenga i forrige serierunde. Både Erling Moe og Kåre Ingebrigtsen gjør endringer i startelleveren.
    Hos Molde kommer Knudtzon, Haugen og Eikrem inn for Holmgren Pedersen, Risa og Ulland Andersen, mens hos Brann kommer Skaanes og Rasmussen inn for Blomberg og Grøgaard.
    Antall stemmer: 2231
    Etter en sen Rosenborg-scoring på overtid mot Bodø/Glimt endte det 2-2 i toppkampen på Aspmyra. Dette gjør at Molde vil gå à poeng med de gulkledde serielederne dersom de vinner i dag.
    Eikrem tar avspark, og vi er i gang!
    1'
    Dagens oppgjør har vært av den jevnspilte sorten de siste årene. I 2019 endte det 1-1 og i 2020 endte det 1-2 til gjestene. Moldes hjemmestatistikk mot Brann er likevel ikke helt håpløs: I 2018 smadret de bergenserne hele 5-1.
    1'
    Strand slår inn et innlegg fra venstre. Bjørnbak klarerer.
    4'
    Bamba spilles fri i bakrom og tar ned ballen i hjemmelagets sekstenmeter. Spissen forsøker å finne en bedre plassert lagkamerat, men Molde får klarert.
    6'
    Igjen kommer Brann til innlegg, og nok en gang klarerer Bjørnbak.
    8'
    Taylor vinner en corner for gjestene.
    9'
    Corneren fra Strand bokses ut av Linde.
    9'
    Brann vinner andreballen og slår et nytt innlegg fra samme side. Molde får styrt innlegget ut til corner.
    10'
    Forren header i tverrliggeren! Corneren er perfekt slått og den tidligere Molde-midtstopperen header ballen i tverrliggeren.
    10'
    Forrige gang lagene møttes her i Eliteserien var første gang Vegard Forren var tilbake på Aker stadion etter at kontrakten hans ble terminert i gamleklubben Molde. Det ble en god opplevelse for stopperbautaen som mellom annet reddet på strek da bergensklubben vant 1-2.
    14'
    Brann har vært best de første femten.
    15'
    Balltap fra Aursnes gjør at Tveita kan fosse fritt oppover høyresiden. Innlegget fra høyrebacken blir headet unna.
    17'
    Brynhildsen skjærer inn fra venstre og skyter, men skuddet går over mål.
    20'
    Molde med lekent angrepsspill oppover høyresiden. Både Eikrem, Aursnes, Hestad og Ohi er involvert før Brann får klarert inne i egen femmeter.
    22'
    Molde er i ferd med å ta over spillemessig. Det har blitt mer og mer ball på blåtrøyene de siste minuttene.
    23'
    Eikrem slår ballen via et Brann-bein og ut til corner.
    24'
    Gregersen stusser på første, men lenger bak i feltet får Brann klarert til ny corner fra motsatt side.
    25'
    Corneren blir slått på bakerste stolpe der Haugen stupheader ballen i mål, men dommer Tore Hansen godkjenner ikke scoringen.
    28'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Brann
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Målgivende: Ola Brynhildsen
    Molde scorer på nytt, og denne gangen blir scoringen stående! Brynhildsen løper seg fri på venstrekanten og serverer Ohi på sølvfat inne i femmeteren. Spissen sklir ballen i mål.
    29'
    Molde vinner en corner.
    31'
    Eikrem løfter corneren himmelhøyt over alt og alle.
    32'
    Ohi løper seg fri i bakrom, men linjedommeren er oppe med flagget.
    33'
    Eikrem fyrer av et rapt skudd fra rundt 18 meters hold! Opdal er lynraskt nede i hjørnet og slår ballen via stolpen og ut til hjørnespark.
    35'
    Eikrem slår inn, men Brann får klarert.
    36'
    Ohi vinner frispark rundt 25 meter fra mål. Eikrem står klar. Blir det innlegg eller skudd?
    36'
    Eikrem skyter i keeperhjørnet, men Opdal er med på notene og får slått ut til corner!
    37'
    Molde får en ny corner.
    37'
    Molde 2 - 0 Brann
    Mål: Fredrik Aursnes
    Corner er mål på Aker stadion! Først ser det ut som at Brann får klarert, men på et vis styrer Aursnes klareringen tilbake i mål.
    38'
    Haugen med en strålende pasning til Brynhildsen som forsøker å dytte ballen i hjørnet. 22-åringen mangler litt på presisjonen og derfor sniker avslutningen seg utenfor mål.
    42'
    Molde 3 - 0 Brann
    Nok en gang sklir Ohi ballen inn i nettmaskene! I forkant er det Brynhildsen som drar av Tveita og skyter på mål. Opdal kommer på ballen og får stoppet noe av kraften, men ballen triller likevel videre mot nettmaskene. Der kommer målsniken Ohi og sklir ballen inn i mål.
    42'
    Ett minutt tillegg på Aker stadion.
    45'+1
    Brann har frispark i god innleggsposisjon. Strand skal trolig legge inn.
    45'+1
    Ohi header ut til corner.
    45'+1
    Strands corner skrur ut over dødlinjen. Dermed blir det utspark til Molde.
    45'+2
    Første omgang er over, og et effektivt Molde leder 3-0! Vi er tilbake med mer etter hvilen.
    Spillerbytte - Brann
    Inn: David Møller Wolfe
    Ut: Kristoffer Barmen
    46'
    Brann har altså gjort en endring i pausen. - Vi klarer ikke å forsvare oss, sier en ærlig Kåre Ingebrigtsen til Eurosport i pausen.
    48'
    Strand slår inn på bakerste mot Bamba, men spissen klarer akkurat ikke å nå fram til ballen. Litt mer bestemt der, så står det fort 3-1!
    49'
    Nytt innlegg i Molde-boksen, men denne gangen er Linde der og bokser unna.
    50'
    Brynhildsen ligger nede med en skade her. Holder seg til innsiden av venstrefoten sin. Signaliserer noe raskt til benken også, så kan hende det må byttes her.
    51'
    Joda. Brynhildsen må av banen. Det medisinske teamet signaliserer det tydelig til benken, og dermed gjør Ulland Andersen seg klar på benken.
    51'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Eirik Ulland Andersen
    Ut: Ola Brynhildsen
    52'
    Brann har nå 1-9 i målforskjell på to kamper og 53 minutter. I de to neste møter de Rosenborg og Glimt.
    53'
    Molde 4 - 0 Brann
    Målgivende: Magnus Wolff Eikrem
    HAT- TRICK! Ohi Omoijuanfo scorer sitt tredje for kvelden! Og det overblikket til Magnus Wolff Eikrem... Han er så god. Triller Omoijuanfo fri, og spissen plasserer ballen i hjørnet med venstrefoten.
    53'
    Gult kort til Molde
    Ohi Omoijuanfo
    Drar av seg trøya etter den siste scoringen for å vise "100% Jesus" på skjorta under. Det er også 100 prosent gult kort.
    54'
    Gregersen er litt vel tøff i rygg med Bamba. Frispark i fin posisjon.
    55'
    Stor sjanse! Rasmussen løper seg fri på bakerste stolpe etter et frispark og skyter lavt fra kloss hold. Linde står på riktig plass og redder med foten.
    56'
    Molde med ny, fin overgangsmulighet, men denne gangen sitter ikke avleveringen til Eikrem godt nok. Sender ballen i hælen til Omoijuanfo som løper.
    57'
    God redning av Linde! Wolfe blir spilt fri i boks og skyter fra kloss hold. Svensken står nok en gang på riktig plass og redder fint!
    58'
    Haugen blir spilt fri ute til venstre og slår inn foran mål. Der er hat trick-helten Omoijuanfo på plass og setter hodet til. Opdal med god kontroll på den.
    60'
    Hussain slår i bakrom mot Ulland Andersen som igjen prøver et innlegg. Ballen går i armen til Strand, men dommer vinker spillet videre.
    61'
    Wolfe har vært livlig her nå! Danser seg forbi Knudtzon før han legger inn. Blir litt klabb og babb i boks før det ender opp med et hjørnespark.
    62'
    Kåre Ingebrigtsen bakoverlent og henda i lomma nå. Kan ikke være gøy å være i hans sko nå.
    63'
    Ulland Andersen trekker først inn i banen, før han så trekker av. Tveita på plass og blokkerer forsøket.
    64'
    Eikrem kommer rundt på høyresiden og prøver nok en gang å finne Omoijuanfo. Denne gangen er Tveita på plass og rydder unna.
    65'
    Skaanes klemmer til fra distanse, men nok en gang har Linde full kontroll. Er meget god mellom stengene, Molde-keeperen.
    66'
    Gregersen med en spenstig pasning. Skal finne enten Linde eller Bjørnbak, men går mellom de to og ut til corner. Spennende.
    66'
    Inn: David Datro Fofana
    Ut: Ohi Omoijuanfo
    Det ble et hat trick. Han kan nok legge seg med god samvittighet i kveld.
    68'
    Inn: Emil Breivik
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    Ikke akkurat hat trick på Eikrem, men hjelp for en kamp. Sin første kamp fra start i årets sesong ble inte dummedum for Eikrem.
    68'
    Lekker ball fra Stand i bakrom mot Wolfe, men kanten blir presset nok til å ikke få kontroll på kula.
    69'
    Inn: Filip Møller Delaveris
    Ut: Daouda Bamba
    70'
    Inn: Moonga Simba
    Ut: Robert Taylor
    70'
    Haugen med et frekt hælspark! Til corner for Brann.
    73'
    Forren vinner duellen i boks etter en corner, men stanger ballen til side for mål.
    74'
    Hestad på løp fremover i banen og vinner en corner.
    78'
    Inn: Niklas Wassberg
    Ut: Kasper Skaanes
    Dette er morsomt! Barnebarnet til Kniksen på banen!
    78'
    OIOIOI! Fofana stanger ballen i stolpen etter corner!
    79'
    Inn: Sheriff Sinyan
    Ut: Martin Bjørnbak
    81'
    Inn: Magnus Grødem
    Ut: Eirik Hestad
    Debut i Molde-drakta for Grødem! Spennende!
    82'
    Fredrik Aursnes
    83'
    Breivik river og sliter seg gjennom på et susende løp. Får litt røff behandling og gir samtidig litt røff behandling. Ender med at dommer vinker spillet videre.