Hei, og hjertelig velkommen til denne live-dekningen av oppgjøret mellom Strømsgodset og Kristiansund fra Marienlyst!
    Godset (4-3-3): Myhra - Stengel, Gunnarsson, Fosnæss Hansen, Mickelson - Hove, Ipalibo, Maigaard - Tokstad, Salvesen, Mawa.
    Kristiansund (4-2-3-1): Mbaye - Sørmo, Coly, D.P Ulvestad, Sivertsen - Hopmark, P.E Ulvestad - Askar, Skarsem, Pellegrino - Kastrati.
    Gjestene i limegrønt kjører i gang. Langpasning rett til innkast for Godset...
    Tokstad drar opp et angrep. Felles et stykke inn på KBKs halvdel.
    Frisparket spilles kort og Godset angriper mot etablert. Ender hos keeper.
    3'
    Godset angriper igjen. Et innlegg fra Hove slås mot Salvesen, men Kristiansunds nyslåtte brasilianerback Bent Sørmo rydder unna (alle som ikke tar referansen får se forarbeidet hans på den ene scoringen mot Mjøndalen sist helg)
    7'
    Sjanse Godset! Vikarback Stengel slår corner fra høyre. Rett på hodet til Ipalibo, som avslutter rett på keeper. Ålreit mulighet!
    8'
    Kastrati går over ende i feltet. Dommer Hansen vinker spillet videre.
    10'
    Godset prøver seg på venstre nå. Hjemmelaget med ålreit start. Får ikke til noe avslutning - ennå.
    10'
    Maigaard prøver en crosser i retning Salvesen. Mbaye ute og plukker.
    10'
    Ålreit innlegg fra Kristiansunds høyreside. Ballen passerer gjennom feltet.
    11'
    Frispark til KBK ute på venstresiden. Pellegrino og Sivertsen med ballen.
    12'
    Pellegrino skyter!! I tverrliggeren! Du har selvtillit av dimensjoner når du banker til fra det holdet, men det er neppe noe mangel for Pellegrino om dagen. Myhra er på ballen og får stusset den i tverrliggeren. Sjanse Kristiansund, i høyeste grad.
    12'
    Kjempesjanse til Kristiansund! Hvordan kan Kastrati bomme på mål på den? Pellegrino er på ferde igjen og trekker seg fri på venstresiden. Skyter et innlegg hardt som går på bakre, der Kastrati setter frem hodet. Utenfor! Kunne vært 1-0 der.
    14'
    Godset med fin kontring. Innlegget fra høyresiden upresist. Blir ikke skikkelig farlig i KBK-boksebn.
    17'
    Kristiansund med nytt forsøk! Sørmo spiller opp Askar, som vender fint i boks og skyter i lengste. Triller utenfor!
    20'
    Da har vi tre sjanser på Kristiansund - én til Godset etter 20 minutter.
    20'
    Godset prøver seg på høyre. Innlegg fra Mawa. Dan Peter Ulvestad får en fot på ballen.
    22'
    Halvtruende bakromsball i retning Pellegrino, men unge Sondre Fosnæss Hanssen er på pletten.
    24'
    Godset med fin angrepsfotball. Johan Hove har tatt på seg regissørrollen ved et par anledninger her nå. Maigaard finner Stengel på høyresiden som slår et innlegg mot Salvesen. Header, men rett på keeper.
    26'
    Sjanse Godset! Salvesen på ferde igjen - og treffer stolpen med et skudd fra 16-meteren. Spilles opp av Hove, snur og prøver venstrefoten fra holdet.
    26'
    Mål for Kristiansund!
    Strømsgodset 0 - 1 Kristiansund
    Mål: Amahl Pellegrino
    Målgivende: Bent Sørmo
    For en måltyv - i ordets rette forstand! Godset-keeper Viljar Myhra er maks passiv på en langball. Heller ikke midtstopper Fosnæss Hansen griper inn, men Pellegrino nøler ikke et sekund. Stjeler ballen, passerer Myhra og triller enkelt inn 1-0-ledelse. Hans 14 mål på 15 seriekamper for KBK!
    28'
    Ny sjanse for Pellegrino! Denne kampen har vært relativt vill! Sivertsen klemmer til med venstrebenet fra langt hold, Myhra redder denne, men må gi retur. Feil mann får den, nemlig Pellegrino, men den kommer kjapt og avslutningen blir ikke all verden. Myhra redder den også - retter opp LITT av inntrykket på baklengsen.
    30'
    Corner Kristiansund. Heades unna av Godset-forsvaret. Avverges også når ballen returneres tilbake i feltet.
    35'
    Litt tammere her nå (puh...) etter noen ville minutter rundt goalen. Tokstad drar opp et angrep og går solo. Men KBKs assistmaker Bent Sørmo er på pletten og snapper ballen og avverger det som kunne blitt en sjanse.
    39'
    Strømsgodset 0 - 2 Kristiansund
    PE-LLE-GRI-NOOO! For en fotballspiller, for en selvtillit, for et langskudd! Eliteseriens store formspiller prøver først å vippe et frispark inn i feltet, men den heades unna. Returen plukker han opp selv, demper den på brystet og banker til fra rundt 30 meter! Suser i krysset, men rekker å kysse tverrliggeren før den passerer mållinjen. Den beste drammenseren på banen spiller for Kristiansund!!
    39'
    Kjempesjanse Godset! Tokstad spilles fri på høyre og løfter ballen i feltet. KBK-keeper Mbaye får den unna, men den faller ned til Mickelson. Godsets venstreback klemmer til på et keeper-uvoktet KBK-mål, men Coly står i veien og redder på streken! Der kunne Godset fått 1-2 rett før pause!
    44'
    Mawa trekker seg forbi på venstresiden og blir felt. Frispark helt nede ved dødlinjen.
    45'+2
    Maigaard skal slå innoverskrudd med sin høyrefot. Askar ute og forstyrrer ham og får tilsnakk av 200 mann på Marienlyst.
    45'+3
    Fin variant! Hardt innlegs bakken til Salvesen, men er for mange mann mellom avslutningen og målet. Blokkeres!
    45'+3
    Nydelig fotballkamp i Drammen!
    Da kjører hjemmelaget i gang siste 45 på Marienlyst.
    46'
    ...Og gjett hvem som er på farten umiddelbart? Pellegrino! Prøver å vende inn fra venstre og komme i scoringsposisjon med høyrefoten, hans varemerke, men Godset får ryddet unna. Blir ikke ordentlig avslutning
    46'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Halldor Stenevik
    Ut: Herman Stengel
    Henrik Pedersen gjør kampens første bytte i pausen.
    46'
    Myhra nøler igjen på et oppspill! Kastrati får en lang bakromsball fra en våken Coly og rekker den på grunn av en stiv keeper. Får avsluttet, men utenfor. Der kunne Kastrati punktert matchen!
    47'
    Salvesen ligger nede.
    49'
    Godset trøkker nå, ikke overraskende. Mye innlegg mot Mbaye i KBK-målet.
    54'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 2 Kristiansund
    Mål: Johan Hove
    Målgivende: Mikkel Maigaard
    Og der får Godset lønn for strevet. Den 20-årige ballsentralen tar ansvar, som han har prøvd i hele dag. Klemmer til fra 20 meter og ballen suser inn ved stolperoten.
    55'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Flamur Kastrati
    56'
    Sjanse KBK ved Askar! Skudd, men rett på keeper!
    57'
    Frisparksuser fra Godset! Utenfor.
    57'
    Gult kort til Kristiansund
    Amin Askar
    59'
    Innbytter Bendik Bye prøver seg. Treffer nettveggen.
    60'
    Nesten for Kristiansund. Askar med ny fin involvering i motstanderboksen, snurrer rundt og prøver et innlegg. Avverges, men returen går til stopper Dan Peter Ulvestad. Prøver seg på volley med venstre, men det blir like ufarlig som det høres ut som...
    64'
    KBK med litt ball her nå. Pellegrino prøver seg i fin posisjon, men blokkeres!
    66'
    Kjempesjanse Kristiansund! Olaus Skarsem trekker seg inn og skyter. Myhra er på ball og gir til corner.
    67'
    Inn: Liridon Kalludra
    Ut: Pål Erik Ulvestad
    68'
    Inn: Sondre Sørli
    Ut: Amin Askar
    68'
    KBK med dobbeltbytte før corneren etter Skarsem-sjansen svinges mot bakre. Blir ikke farlig.
    69'
    Sjanse Godset! Mawa får en mulighet etter en bakromsball. Fin posisjon for Godset-angriperen, men Mbaye redder. Denne kampen lever!
    70'
    Sondre Sørli nestemann til å prøve seg. Skjærer inn fra høyre og skyter med venstre. Utenfor.
    73'
    Inn: Marcus Mølvadgaard
    Ut: Johan Hove
    76'
    Inn: Janis Ikaunieks
    Ut: Kristoffer Tokstad
    76'
    Strømsgodset 2 - 2 Kristiansund
    Mål: Moses Dramwi Mawa
    Og DER sitter den for et desperat Godset! Ballen klinkes frem og tilbake inne i Kristiansund-feltet. Ipalibo Jack skyter, Sørmo strekker frem et ben for å blokke, og det blir dessverre for KBK en gavepakke til Mawa. Godset-spilleren skyver 2-2 over streken på Marienlyst!
    78'
    Godset med skummelt innlegg. To KBK-spillere får klarert.
    80'
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Amahl Pellegrino
    Tomålsscoreren ut.
    82'
    Inn: Christophe Psyché
    Ut: Aliou Coly
    82'
    Sjanse KBK! Skarsem drar seg fri langs krittet på dødlinjen og spiller flatt inn foran mål. Den går helt over til Sivertsen som skyter. Blokkert!
    86'
    Litt mer spill på midtre tredjedel nå. Ingen virker fornøyde med uavgjort!
    89'
    Sørli trekker seg inn i feltet og skyter! Rett på Myhra!
    89'
    Og der! Skulle det vært 3-2 til Kristiansund! Det er Sørli igjen, som snur seg i 16-meteren og får ballen på venstrefoten. Skyter utenfor! Den kunne han satt!