Lagoppstillingene er klare!
    Sandefjord (4-2-3-1): Storevik - Jonsson, Grorud, Moen Foss, Kralj - Palsson, Kurtovic - Normann Hansen, Rufo, Brenden - Gussiås.
    Sarpsborg (3-4-3) Mitov Nilsson - Utvik, Ødegaard, Næss - Bojang, Coulibaly, Saletros, Thomassen - Halvorsen, Strand Larsen, Ofkir.
    Lagene kommer ut på banen.
    Eurosports kommentator Jørn Sundby melder at det er mye vind i Sandefjord i dag. Hjemmelaget spiller med vinden i ryggen nå i første omgang, så får vi se hvordan det påvirker kampen.
    3'
    Halvorsen felles inne på Sandefjords banehalvdel. God innleggsposisjon for Sarpsborg.
    3'
    Salétros svinger den inn. To Sandefjord-spillere går opp i samme duell og får headet den unna.
    4'
    Bojang sent inne i en duell midt på banen. På grensen til et gult kort, men dommeren holder kortene i lomma enn så lenge.
    5'
    Bojang lager et nytt frispark. God innleggsposisjon denne gang.
    6'
    Mitov Nilsson er fint ute og bokser den ut.
    6'
    En kamp med mange tette dueller så langt, men uten at noen av lagene har klart å få skikkelig kontroll.
    10'
    Kampens første sjanse. Halvorsen slår fint inn mot Strand Larsen, som header en snau meter utenfor fra ti meters hold.
    11'
    Farlig innlegg fra Normann Hansen, men det går gjennom hele feltet. Sandefjord mener den gikk via Thomassen og vil ha hjørnespark, men dommer Steen gir utspark for Mitov Nilsson.
    15'
    Sarpsborg får et hjørnespark.
    15'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sandefjord Fotball 0 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Ismaila Coulibaly
    Målgivende: Anton Jonsson Saletros
    LEKKERT! Coulibaly møter hjørnesparket på første stolpe og flikker den med hælen over Storevik og i mål. Den smakte nok for bortelaget!
    15'
    Det er altså første gang denne sesongen Sarpsborg 08 har tatt ledelsen i en kamp. Kommer også sesongens første poeng i dag?
    18'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Bjørn Inge Utvik
    Holder igjen Rufo.
    18'
    Normann Hansen slår inn. Sarpsborg header ut til et hjørnespark.
    19'
    Vinden tar godt tak i ballen og den skrur over linja og til utspark.
    20'
    Nytt godt Sarpsborg-angrep, men Coulibaly får ikke avsluttet. All grunn til å være fornøyde med spillet så langt.
    22'
    Strand Larsen får ballen på 15 meter. Drar seg innover og skyter med høyrefoten, men den seiler utenfor.
    24'
    Nesten for Sandefjord. Gussiås skyter via en Sarpsborg-spiller. Mitov Nilsson er på vei i feil retning, men Rufo rekker akkurat ikke å løpe opp ballen slik at han får avsluttet. Får bare hælsparket ballen ut, og da overtar Sarpsborg ballen.
    27'
    Store kontringsrom for Sarpsborg, men Ofkir er uheldig og faller idet han kommer inn i boksen.
    28'
    Sandefjord Fotball 0 - 2 Sarpsborg 08
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Joachim Thomassen
    Strålende scoring! Halvorsen vinner ballen fint på midten, og bortelaget ruller fint opp på venstresida. Thomassen slår fint inn til Strand Larsen, som vender opp og sender ballen nede i det høyre hjørnet.
    29'
    Sarpsborg er dype, men har god kontroll, og vil nok også få gode kontringsmuligheter så lenge de klarer å holde nullen.
    33'
    Ofkir skyter fra 15 meter, men rett i Strand Larsen.
    33'
    Strand Larsen ligger nede. Ser ut til å være noe med ankelen/leggen.
    35'
    Strand Larsen kommer inn igjen på banen.
    37'
    Tøff duell mellom Gussiås og Utvik, med hode mot hode, men de kommer seg heldigvis ganske raskt på beina.
    37'
    Utvik bommer helt med timingen med en heading. Handser på 20 meter. Sandefjord-tilskuerne vil ha et gult kort, som ville vært Utviks andre.
    39'
    Normann Hansen skyter like utenfor. Nære!
    40'
    Sulayman Bojang
    Får gult kort for å springe ut for tidlig. Frisparket skal tas på nytt.
    41'
    Treffer ikke like godt på forsøk nummer to, Normann Hansen. Sender den høyt over.
    41'
    Sandefjord har slitt med å få det til å stemme offensivt i dag. Sarpsborg har full kontroll så langt.
    45'
    Lagt til ett minutt.
    45'+1
    Sandefjord får et hjørnespark.
    45'+2
    Kurtovic tar den kort til Jonsson. Han svinger den inn mot bakre stolpe, og der er Erik Brenden akkurat for sent ute. Det nærmeste Sandefjord har vært denne omgangen.
    45'+3
    Det var også det siste som skjedde i første omgang. Sarpsborg har levert en god omgang og tok ledelsen etter et aldri så lite kunstmål fra Coulibaly. Strand Larsen doblet noen minutter senere, og dermed har bortelaget altså en veldig god mulighet til å ta sesongens første poeng.
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Jonathan Lindseth
    Ut: Sulayman Bojang
    46'
    Thomassen er ute med albuen på Brenden. Brukbar innleggsposisjon for Sandefjord.
    49'
    Palsson prøver seg på et brassespark, men Ødegaard får headet unna. Hjørnespark til hjemmelaget.
    50'
    Utvik header unna.
    50'
    God kontringsmulighet for Sarpsborg, men Moen Foss får taklet Halvorsen. Viktig inngripen.
    53'
    Brenden med et fint innlegg mot bakre stolpe. Normann Hansen prøver å legge tilbake mot Kurtovic, men Sarpsborg snapper opp ballen.
    55'
    Brenden med et brassespark, men det går høyt over mål.
    59'
    Sandefjord gjør klar tre bytter.
    60'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Marcos Celorrio
    Ut: Kristoffer Hansen
    62'
    Inn: Peder Meen Johansen
    Ut: Emil Pálsson
    62'
    Inn: Martin Kreuzriegler
    Ut: Erik Brenden
    62'
    Næss feller Rufo like utenfor hjørnet av 16-meteren. God innleggposisjon.
    63'
    Celorrio markerer seg umiddelbart. Høyest på innlegget fra Jonsson, men headingen går over mål.
    64'
    Nesten for Sarpsborg. Halvorsen slår inn mot Ofkir, som kommer akkurat for sent til å få en fot på ballen.
    65'
    Thomassen og Palsson i en tøff duell. Frispark til Sandefjord i god innleggsposisjon.
    66'
    Publikum vil ha straffe etter at Thomassen fikk ballen opp i hånda. Steen vinker det videre, men det er temperatur på Sandefjord stadion nå.
    67'
    Ismaila Coulibaly
    Kampens første målscorer mister kontrollen på ballen og stempler Kreuzriegler.
    68'
    Cifuentes får også gult kort. Sandefjord-treneren har vært tydelig misfornøyd med dommeren flere ganger.
    68'
    Inn: Joachim Soltvedt
    Ut: Mohamed Ofkir
    69'
    Sandefjord spiller seg til en del innleggsposisjoner, men sliter med å skape noe ut av det.
    71'
    Thomassen lager nok et frispark. Igjen i god innleggsposisjon for hjemmelaget.
    75'
    Sarpsborg er veldig dype nå.
    75'
    Sandefjord Fotball 0 - 3 Sarpsborg 08
    Mål: Joachim Soltvedt
    Da er det nok avgjort! Salétros vipper gjennom i bakrom, og der er Soltvedt helt alene. Alene med Storevik er han sikker og setter inn Sarpsborgs tredje mål!
    80'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Vidar Ari Jónsson
    Får det gule kortet etter en duell med Strand Larsen. Ser ut til å være en albue.
    81'
    Peder Meen Johansen
    River ned Coulibaly.
    84'
    Inn: Marc Vales
    Ut: Lars Grorud
    84'
    Inn: Lars Markmanrud
    Ut: Vidar Ari Jónsson
    85'
    Strand Larsen prøver seg med et skudd, men det blokkeres av Moen Foss. Spissen legger seg også ned, tydelig vondt i ankelen.
    87'
    Inn: Alexander Ruud Tveter
    Ut: Jørgen Strand Larsen
    Byttes også ut.
    87'
    Sarpsborg som styrer spillet nå. Lufta gikk ikke overraskende godt ut av ballongen til Sandefjord etter det tredje målet.