1-1
2 611
6 194

Ble dekket av Geir Juva

Glimt ruller opp et flott angrep. Pellegrino finner Botheim utenfor 16-meteren. Spissen curler ballen mot det lengste hjørnet. Like utenfor!
    6'
    Bjørkan nær for Glimt! Bortelaget har satt opp leir inne på Godsets siste tredjedel nå.
    13'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Strømsgodset 0 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Ola Solbakken
    Målgivende: Erik Botheim
    13'
    Godset kommer til en mulighet! Plutselig er Gulliksen alene på bakre stolpe. Han header mot mål, men over.
    15'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Elias Hagen
    Ut: Patrick Berg
    25'
    Stor, stor Godset-sjanse! Vilsvik slår nydelig inn til Gulliksen. Kanten er umarkert og header fra 10 meter, men bommer på mål. Den skal Gulliksen sette.
    32'
    Glimt går rett i angrep! Fet skyter fra 12 meter, men skuddet blokkeres. Pellegrin setter returen rett på Myhra.
    33'
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Sondre Brunstad Fet
    46'
    Vetlesen spiller til Botheim, skrått høyre. Botheim klemmer til, men Myhra parerer fint ved stolpen.
    49'
    Vetlesen får tak i ballen på fem meter, men avslutningen går på utsiden av målet!!
    50'
    Ny corner, ny stor sjanse! Pellegrino i stolpen og ut!!!
    51'
    Stooor Glimt-sjanse! Botheim kommer fri på høyre i boksen, sår hardt inn foran mål. Pellegrino får en fot på ballen under press av Leifsson, men får ikke satt den i nettet! Nesten godt gjort å bomme!
    64'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Kreshnik Krasniqi
    75'
    Inn: Gilbert Koomson
    Ut: Amahl Pellegrino
    79'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Ipalibo Jack
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    82'
    Inn: Valdimar Thor Ingimundarson
    Ut: Kreshnik Krasniqi
    82'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Hugo Vetlesen
    84'
    Nytt raid på venstre. Pasningen skrått utover til Koomson er fin, men innbytteren treffer ikke med avslutningen fra straffemerket. God mulighet!