24'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 2 - 0 Bodø/Glimt
    25'
    Stabæk er nære 3-0! Hanche-Olsen er med frem, og svinger ballen inn i boksen. Der får Brynhildsen stå helt alene, men han klarer ikke styre headingen på mål.
    36'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Philip Zinckernagel
    Ut: Morten Konradsen
    46'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Philip Zinckernagel
    53'
    Boli går i bakken i boksen, og hele stadion roper på straffe. Men dommeren vinker spillet videre. Reprisene viser at det er kontakt. Boli kan ha blitt snytt for en straffe der!
    62'
    Brynhildsen fyrer av fra distanse. Den går via Moe, og sniker seg like utenfor! Det blir hjørnespark.
    65'
    Inn: Amadou Konate
    Ut: Geir André Herrem
    66'
    Emil Bohinen
    70'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Vegard Leikvoll Moberg
    72'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Oscar Aga
    Ut: Emil Bohinen
    73'
    Inn: Peder Vogt
    Ut: Hugo Vetlesen
    82'
    FOR EN MISS! Glimt har sendt alle mann i angrep, og Stabæk bryter. Boli har en hel halvdel alene, men klarer ikke å runde keeper Friedrich, som snapper ballen. Den skal Boli sette!