Kampen er i gang på Ramon Sanchez Pizjuan.
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    6'
    I Sevilla slår Papu Gomez en corner fra venstre.
    8'
    Papu Gomez (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    9'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Salzburg
    12'
    FC Salzburg har fått straffespark på Ramon Sanchez Pizjuan!
    12'
    Dommeren dømmer straffe til FC Salzburg
    12'
    Gult kort til Sevilla
    Diego Carlos
    Dommer Aleksey Kulbakov viser Diego Carlos (Sevilla FC) det gule kortet.
    13'
    FC Salzburg får straffe på Ramon Sanchez Pizjuan. Luka Sucic mislykkes med å sette den i mål!
    13'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    14'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til FC Salzburg.
    15'
    Gult kort til FC Salzburg
    Nicolas Seiwald
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    15'
    Suso (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    16'
    Skudd utenfor mål, Sevilla
    Papu Gomez
    16'
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Youssef En-Nesyri avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Salzburg...
    20'
    FC Salzburg scorer på straffe!
    Sevilla 0 - 1 FC Salzburg
    Mål: Luka Sucic
    Mål! Luka Sucic gir FC Salzburg ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    21'
    23'
    Frispark Sevilla FC.
    24'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Aleksey Kulbakov tildeler FC Salzburg en corner. Nicolas Seiwald sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Frispark FC Salzburg.
    26'
    Dommer Aleksey Kulbakov gir Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) et gult kort.
    26'
    26'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Hjørnespark til Sevilla
    35'
    Målsjanse! Diego Carlos (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Straffe til FC Salzburg!
    36'
    Aleksey Kulbakov blåser for straffespark til FC Salzburg. Luka Sucic bommer!
    37'
    37'
    38'
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til Sevilla
    40'
    Dommeren dømmer straffe til Sevilla
    41'
    Straffe! Dommer Aleksey Kulbakov plasserer ballen på krittmerket for Sevilla FC...
    41'
    Sevilla scorer på straffe!
    Sevilla 1 - 1 FC Salzburg
    Mål: Ivan Rakitic
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Ivan Rakitic.
    42'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    43'
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Lucas Ocampos
    Ut: Suso
    Bytte for Sevilla FC. Lucas Ocampos kommer inn for Suso på Ramon Sanchez Pizjuan.
    46'
    Inn: Thomas Delaney
    Ut: Joan Jordan
    Sevilla FC bytter ut Joan Jordan med Thomas Delaney.
    46'
    Benjamin Sesko
    Sjanse i Sevilla! Benjamin Sesko (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    48'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    49'
    Andre gule kort til Sevilla
    Utvisning! Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    50'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Kamil Piatkowski
    Ut: Maximilian Wober
    FC Salzburg bytter ut Maximilian Wober med Kamil Piatkowski. Dette er det første byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    51'
    52'
    Luka Sucic
    Luka Sucic (FC Salzburg) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Oumar Solet
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Oumar Solet går utenfor.
    56'
    I Sevilla slår Nicolas Seiwald en corner fra venstre.
    57'
    Oumar Solet
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Oumar Solet avslutter utenfor.
    57'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Papu Gomez
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Erik Lamela erstatter Papu Gomez.
    58'
    Karim Adeyemi
    FC Salzburg fosser forover og Karim Adeyemi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    64'
    FC Salzburg angriper i Sevilla. Karim Adeyemi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Ivan Rakitic
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Aleksey Kulbakov.
    65'
    Inn: Rafa Mir
    Ut: Ivan Rakitic
    Julen Lopetegui gjør dagens fjerde bytte i Sevilla, når han tar ut Ivan Rakitic og setter inn Rafa Mir.
    65'
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Benjamin Sesko
    Benjamin Sesko (FC Salzburg) erstattes av Chukwubuike Adamu.
    67'
    67'
    Rafa Mir
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Rafa Mir fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Frispark i en god posisjon for Sevilla FC!
    74'
    Skudd på mål, Sevilla
    Rafa Mir
    74'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Oumar Solet
    Målsjanse til FC Salzburg! Oumar Solet treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Erik Lamela
    78'
    Inn: Nicolas Capaldo
    Ut: Nicolas Seiwald
    Matthias Jaissle gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Nicolas Seiwald og setter inn Nicolas Capaldo.
    79'
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Karim Adeyemi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Salzburg. Inn kommer Noah Okafor, mens Karim Adeyemi tar plass på benken.
    79'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til Sevilla FC.
    81'
    82'
    Thomas Delaney
    Dommer Aleksey Kulbakov viser Thomas Delaney (Sevilla FC) det gule kortet.
    82'
    83'
    84'
    Nicolas Capaldo
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Jesus Navas
    Dommer Aleksey Kulbakov gir Jesus Navas (Sevilla FC) et gult kort.
    84'
    I Sevilla slår Nicolas Capaldo en corner fra venstre.
    85'
    Inn: Gonzalo Montiel
    Ut: Jesus Navas
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Gonzalo Montiel erstatter Jesus Navas.
    88'
    Spillet på Ramon Sanchez Pizjuan er stoppet midlertidig fordi Andreas Ulmer ligger nede.
    88'
    Brenden Aaronson
    Sjanse til FC Salzburg! Brendan Aaronson er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    90'+2
    Chukwubuike Adamu
    FC Salzburg angriper. Chukwubuike Adamu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.