Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til LOSC Lille.
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    Frisparket tildelt LOSC Lille er farlig nær VfL Wolfsburgs målområde.
    12'
    Xeka (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    13'
    Burak Yilmaz
    LOSC Lille angriper i Lille. Burak Yilmaz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Botman Sven
    LOSC Lille angriper og Botman Sven får avsluttet. Headingen treffer ikke VfL Wolfsburg-målet.
    14'
    Botman Sven (LOSC Lille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Pierre Mauroy.
    15'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Botman Sven som kommer tilbake på banen i Lille.
    16'
    LOSC Lille fosser forover og Burak Yilmaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    21'
    LOSC Lille fosser fremover, men Danny Makkelie blåser for offside på Stade Pierre Mauroy.
    24'
    Jonathan David
    LOSC Lille avanserer forover i Lille. Jonathan David avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    31'
    Gult kort til Lille
    Benjamin Andre
    Benjamin Andre (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Burak Yilmaz avslutter utenfor.
    36'
    LOSC Lille fosser fremover, men Burak Yilmaz går rett i offsidefella.
    36'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    37'
    Angel Gomes
    Målsjanse! Angel Gomes (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    43'
    Frispark LOSC Lille.
    45'+2
    Gult kort til Wolfsburg
    John Anthony Brooks
    John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    45'+2
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    46'
    Målet til Lille sjekkes av VAR
    49'
    Målet til Lille blir annullert
    50'
    51'
    52'
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) header mot mål, men ballen går utenfor.
    53'
    Angel Gomes
    Angel Gomes (LOSC Lille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Josuha Guilavogui
    Dommer Danny Makkelie viser Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg) det gule kortet.
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lille fordi Angel Gomes får behandling for en skade på banen.
    56'
    Angel Gomes er tilbake på banen igjen.
    56'
    Maximilian Philipp
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Maximilian Philipp går utenfor.
    59'
    Offside! Angel Gomes blir vinket av og LOSC Lille må dermed bygge opp et nytt angrep.
    60'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Dodi Lukebakio
    Ut: Ridle Baku
    VfL Wolfsburg bytter ut Ridle Baku med Dodi Lukebakio.
    61'
    Inn: Luca Waldschmidt
    Ut: Renato Steffen
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) erstattes av Luca Waldschmidt.
    61'
    Andre gule kort til Wolfsburg
    Utvisning! John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    63'
    Jonathan Ikone
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    63'
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Jonathan David fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    65'
    Luca Waldschmidt
    Luca Waldschmidt (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Pierre Mauroy.
    65'
    Inn: Sebastiaan Bornauw
    Ut: Maximilian Philipp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Sebastiaan Bornauw, mens Maximilian Philipp tar plass på benken.
    66'
    Inn: Lukas Nmecha
    Ut: Wout Weghorst
    VfL Wolfsburg gjør sitt fjerde bytte. Wout Weghorst erstattes av Lukas Nmecha.
    66'
    Målsjanse! Jonathan Ikone (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    En av VfL Wolfsburgs spillere blir avblåst for offside på Stade Pierre Mauroy.
    68'
    Danny Makkelie tildeler LOSC Lille en corner. Xeka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) prøver å heade ballen i mål på Stade Pierre Mauroy, men mislykkes.
    69'
    69'
    70'
    Lukas Nmecha
    Dommeren gir Lukas Nmecha (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    70'
    Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Angel Gomes
    LOSC Lille bytter ut Angel Gomes med Yusuf Yazici.
    74'
    Inn: Isaac Lihadji
    Ut: Jonathan Ikone
    Jocelyn Gourvennec (LOSC Lille) gjør sitt andre bytte for dagen. Isaac Lihadji erstatter Jonathan Ikone.
    74'
    76'
    78'
    Frispark i en god posisjon for LOSC Lille!
    79'
    Xeka (LOSC Lille) slår en corner fra venstre side på Stade Pierre Mauroy.
    81'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Xeka
    Bytte for LOSC Lille. Amadou Mvom Onana kommer inn for Xeka på Stade Pierre Mauroy.
    83'
    Inn: Yannick Gerhardt
    Ut: Jerome Roussillon
    Jerome Roussillon (VfL Wolfsburg) erstattes av Yannick Gerhardt.
    83'
    Offside! Burak Yilmaz (LOSC Lille) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    85'
    LOSC Lilles Burak Yilmaz blåses av for offside på Stade Pierre Mauroy.
    85'
    Maxence Lacroix
    Dommer Danny Makkelie gir Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    85'
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Benjamin Andre avslutter utenfor.
    90'
    I Lille slår Yusuf Yazici en corner fra høyre.
    90'+3
    Danny Makkelie tildeler LOSC Lille en corner. Yusuf Yazici sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    Jose Fonte
    LOSC Lille angriper på Stade Pierre Mauroy, men Jose Fonte header utenfor.
    90'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Lille
    90'+7
    Ingen straffe til Lille
    90'+8
    VfL Wolfsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LOSC Lille.