1 426
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i London.
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Stamford Bridge.
    13'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    13'
    FK Zenit St Petersburg angriper i London, men blir avblåst for offside.
    15'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Daler Kuzyaev
    FK Zenit St Petersburg angriper i London. Daler Kuzyaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Reece James (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Stamford Bridge.
    23'
    Bartosz Frankowski tildeler Chelsea FC en corner. Reece James sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    37'
    I London slår Claudinho en corner fra venstre.
    38'
    Yaroslav Rakitskiy
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Yaroslav Rakitskiy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) slår en corner fra høyre side på Stamford Bridge.
    40'
    Bartosz Frankowski tildeler Chelsea FC en corner. Hakim Ziyech sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Romelu Lukaku
    Romelu Lukaku (Chelsea FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    45'
    Gult kort til Chelsea
    Cesar Azpilicueta
    Dommer Bartosz Frankowski gir Cesar Azpilicueta (Chelsea FC) et gult kort.
    45'
    Hakim Ziyech
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) avanserer forover på Stamford Bridge. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Antonio Rüdiger
    Sjanse! Chelsea FC avanserer forover, men Antonio Rüdiger avslutter utenfor.
    50'
    Målsjanse! Romelu Lukaku (Chelsea FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    53'
    I London slår Claudinho en corner fra høyre.
    54'
    Douglas Santos
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i London. Douglas Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Reece James
    Chelsea FC angriper, men avslutningen til Reece James går utenfor.
    56'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    58'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Yaroslav Rakitskiy (FK Zenit St Petersburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Stamford Bridge.
    62'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Chelsea FC like utenfor FK Zenit St Petersburg-området.
    62'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Kai Havertz
    Ut: Hakim Ziyech
    Thomas Tuchel (Chelsea FC) gjør sitt første bytte for dagen. Kai Havertz erstatter Hakim Ziyech.
    63'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    64'
    Marcos Alonso (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    66'
    Bartosz Frankowski tildeler Chelsea FC en corner. Marcos Alonso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Wendel
    Målsjanse på Stamford Bridge! Wendel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Romelu Lukaku
    Målgivende: Cesar Azpilicueta
    Romelu Lukaku header ballen i mål og Chelsea FC leder dermed 1-0. Flott spill fra Cesar Azpilicueta før målet.
    69'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Artem Dzyuba
    Ut: Malcom
    Bytte for FK Zenit St Petersburg. Artem Dzyuba kommer inn for Malcom på Stamford Bridge.
    75'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Wendel
    Wendel (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Aleksandr Yerokhin.
    76'
    77'
    77'
    Marcos Alonso
    Marcos Alonso (Chelsea FC) kommer til en målsjanse på Stamford Bridge, men klarer ikke å score.
    79'
    Artem Dzyuba
    Artem Dzyuba (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Spillet på Stamford Bridge er stoppet midlertidig fordi Edouard Mendy ligger nede.
    81'
    Inn: Kirill Kravtsov
    Ut: Daler Kuzyaev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Kirill Kravtsov, mens Daler Kuzyaev tar plass på benken.