5'
    Real Madrid scorer på straffe!
    Real Madrid 1 - 0 Celtic
    Mål: Luka Modric
    Mål! Real Madrid får et straffespark som Luka Modric setter i mål på Santiago Bernabeu. Stillingen er dermed 1-0.
    6'
    Kyogo Furuhashi
    Celtic angriper i Madrid. Kyogo Furuhashi fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Federico Valverde
    Federico Valverde (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    16'
    Reo Hatate
    Celtic avanserer forover i Madrid. Reo Hatate avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Vinicius Junior
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Vinicius Junior fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Madrid
    19'
    20'
    Dommeren dømmer straffe til Real Madrid
    20'
    Gult kort til Celtic
    Matt O'Riley
    Dommer Stephanie Frappart gir Matt O'Riley (Celtic) et gult kort.
    20'
    Real Madrid 2 - 0 Celtic
    Mål: Rodrygo
    Rodrygo øker Real Madrids ledelse til 2-0 etter et velplassert straffespark.
    21'
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Vinicius Junior avslutter utenfor.
    22'
    Sjanse i Madrid! Kyogo Furuhashi (Celtic) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Reo Hatate
    Celtic fosser forover og Reo Hatate fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    29'
    Straffe til Celtic
    33'
    Marco Asensio
    Marco Asensio (Real Madrid) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Josip Juranovic (Celtic) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    35'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    I Madrid slår Aaron Mooy en corner fra venstre.
    42'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    42'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Marco Asensio (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    45'
    I Madrid header Marco Asensio (Real Madrid) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    47'
    Kyogo Furuhashi (Celtic) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    48'
    50'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 3 - 0 Celtic
    Mål: Marco Asensio
    Mål! Marco Asensio øker ledelsen til 3-0.
    51'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Celtic på egen banehalvdel.
    52'
    Stephanie Frappart tildeler Celtic en corner. Greg Taylor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Frispark for Celtic på egen banehalvdel.
    58'
    Marco Asensio (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    60'
    Toni Kroos
    Toni Kroos (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Real Madrid 4 - 0 Celtic
    Mål: Vinicius Junior
    Målgivende: Federico Valverde
    Mål! Vinicius Junior øker Real Madrids ledelse til 4-0 på Santiago Bernabeu. Det er en fin assist fra Federico Valverde.
    61'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Giorgos Giakoumakis
    Ut: Kyogo Furuhashi
    Celtic bytter ut Kyogo Furuhashi med Giorgos Giakoumakis. Dette er det første byttet som Ange Postecoglou gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: David Turnbull
    Ut: Aaron Mooy
    Ange Postecoglou gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Aaron Mooy og setter inn David Turnbull.
    63'
    Inn: Sead Haksabanovic
    Ut: Daizen Maeda
    Ange Postecoglou (Celtic) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sead Haksabanovic erstatter Daizen Maeda.
    63'
    Inn: Jota
    Ut: Liel Abada
    Celtic gjør sitt fjerde bytte. Liel Abada erstattes av Jota.
    63'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Karim Benzema
    Ut: Vinicius Junior
    Real Madrid bytter ut Vinicius Junior med Karim Benzema.
    64'
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Dani Carvajal
    Bytte for Real Madrid. Lucas Vazquez kommer inn for Dani Carvajal på Santiago Bernabeu.
    64'
    Giorgos Giakoumakis
    Celtic angriper. Giorgos Giakoumakis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    David Turnbull
    Celtic angriper i Madrid. David Turnbull avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Luka Modric
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dani Ceballos erstatter Luka Modric.
    66'
    Inn: Nacho
    Ut: David Alaba
    David Alaba (Real Madrid) erstattes av Nacho.
    67'
    Celtic tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Real Madrid 5 - 0 Celtic
    Mål: Federico Valverde
    Målgivende: Lucas Vazquez
    Federico Valverde øker Real Madrids ledelse til 5-0! Lucas Vazquez var nest sist på ballen.
    71'
    Matt O'Riley (Celtic) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Inn: Jesus Vallejo
    Ut: Eder Militao
    Real Madrid bytter ut Eder Militao med Jesus Vallejo. Dette er det femte byttet som Carlo Ancelotti gjør i dagens kamp.
    72'
    Karim Benzema
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Karim Benzema fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    David Turnbull (Celtic) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    75'
    Stephanie Frappart tildeler Real Madrid en corner. Marco Asensio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.