Hei! Velkommen til denne semiautomatiske oppdateringen, hvor vi oppdaterer i samarbeid med roboten.
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Manuel Locatelli
    Manuel Locatelli (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Dommer Carlos Del Cerro Grande ser at linjemannen løfter flagget, og Juventus Turins Arkadiusz Milik blåses av for offside.
    12'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Juventus 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Målgivende: Lionel Messi
    Hjelpes for et mål av PSG! Det begynner med at Lionel Messi finter seg frem i midtbaneleddet og spiller til Kylian Mbappé, som drar seg forbi Federico Gatti med et frekt touch. Han forsøker å henge seg på franskmannen som om det var VM i konebæring (hvis det arrangementet ikke er cancelled), men Mbappé rister ham av seg og hamrer ballen via stolpen inn med en nydelig, nydelig avslutning!
    13'
    Gult kort til Juventus
    Federico Gatti
    Federico Gatti (Juventus Turin) får et gult kort av dommer Carlos Del Cerro Grande.
    14'
    Juventus Turin angriper i Torino. Manuel Locatelli fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    18'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Renato Sanches
    Ut: Fabian Ruiz
    Christophe Galtier (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt første bytte for dagen. Renato Sanches erstatter Fabian Ruiz.
    21'
    Juan Cuadrado
    Målsjanse! Juan Cuadrado (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    23'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    24'
    Frispark Juventus Turin.
    25'
    Kylian Mbappe
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Torino. Kylian Mbappe avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Fabio Miretti
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Fabio Miretti går utenfor.
    32'
    Lionel Messi
    Sjanse til Paris Saint-Germain FC! Lionel Messi er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    33'
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Fabio Miretti avslutter utenfor.
    35'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Leonardo Bonucci
    Målgivende: Juan Cuadrado
    Bonucci utligner for Juventus! Ballen løftes bak PSG-forsvaret og der kommer Cuadrado løpende. Han stupheader ballen inn foran mål, og der kommer Juventus-kapteinen Leonardo Bonucci skliende og setter inn utligningen for Juventus, som dermed innehar tredjeplassen for øyeblikket.
    39'
    41'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    41'
    Fabio Miretti (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    45'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    45'+2
    Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (Juventus Turin) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    47'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Juventus Turin.
    47'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    52'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Carlos Soler sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Leonardo Bonucci
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Leonardo Bonucci avslutter utenfor.
    58'
    Målsjanse på Allianz Stadium! Kylian Mbappe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    62'
    Sergio Ramos
    Paris Saint-Germain FC angriper i Torino. Sergio Ramos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    68'
    Inn: Hugo Ekitike
    Ut: Carlos Soler
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Carlos Soler med Hugo Ekitike. Dette er det andre byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Nuno Mendes
    Ut: Juan Bernat
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Juan Bernat med Nuno Mendes.
    68'
    Juventus 1 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Nuno Mendes
    Målgivende: Kylian Mbappe
    PSG tilbake i føringen i gruppen! Nuno Mendes kom akkurat inn på banen og han bruker bare to touch på å score! Det tar ikke mange sekundene. Mbappé slår en flott stikker og Mendes bruker to touch på å ta imot ballen og hamre den bort i lengste.
    69'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Lionel Messi går utenfor.
    72'
    Filip Kostic
    Filip Kostic (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Federico Chiesa
    Ut: Fabio Miretti
    Fabio Miretti (Juventus Turin) erstattes av Federico Chiesa.
    74'
    75'
    Nicolo Fagioli
    Dommer Carlos Del Cerro Grande viser Nicolo Fagioli (Juventus Turin) det gule kortet.
    76'
    76'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Sjanse i Torino! Sergio Ramos (Juventus Turin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Manuel Locatelli (Juventus Turin) vinkes av for offside i Torino.
    79'
    Nuno Mendes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    Nuno Mendes er tilbake i kampen igjen.
    80'
    80'
    81'
    81'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    85'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Marco Verratti
    Marco Verratti (Paris Saint-Germain FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Inn: Matias Soule
    Ut: Manuel Locatelli
    Juventus Turin gjør sitt andre bytte. Manuel Locatelli erstattes av Matias Soule.
    86'
    87'
    Inn: Enzo Barrenechea
    Ut: Juan Cuadrado
    Bytte for Juventus Turin. Enzo Barrenechea kommer inn for Juan Cuadrado på Allianz Stadium.
    88'
    Inn: Danilo Pereira
    Ut: Marco Verratti
    Christophe Galtier gjør dagens fjerde bytte i Torino, når han tar ut Marco Verratti og setter inn Danilo Pereira.
    88'
    Inn: Tommaso Barbieri
    Ut: Nicolo Fagioli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Tommaso Barbieri, mens Nicolo Fagioli tar plass på benken.