Hei! Velkommen til denne semiautomatiske oppdateringen, hvor vi oppdaterer i samarbeid med roboten.
    1'
    Skudd utenfor mål, AC Milan
    Theo Hernandez
    4'
    Offside! Olivier Giroud blir vinket av og AC Milan må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    Sandro Tonali (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    14'
    Mål for AC Milan!
    AC Milan 1 - 0 FC Salzburg
    Mål: Olivier Giroud
    Målgivende: Sandro Tonali
    Der sitter den for Milan! Sandro Tonali svinger inn et hjørnespark fra venstre. Olivier Giroud rager høyest og nikker ballen inn via stolpen og i mål. Får stå veldig alene der, Giroud!
    14'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    16'
    Noah Okafor
    FC Salzburg angriper i Milano. Noah Okafor avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til FC Salzburg.
    20'
    Theo Hernandez (AC Milan) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Olivier Giroud
    Olivier Giroud (AC Milan) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    23'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    23'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    24'
    En av AC Milans spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Målet til AC Milan sjekkes av VAR
    27'
    Målet til AC Milan blir annullert
    27'
    Giroud dobler etter en retur på et skudd fra Theo Hernandez, men flagget kommer opp. Den ser korrekt ut.
    27'
    27'
    Skade: FC Salzburg
    29'
    Tilbake fra skade: FC Salzburg
    30'
    Sandro Tonali
    Sjanse til AC Milan! Sandro Tonali er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    32'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler FC Salzburg en corner. Nicolas Seiwald sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Maurits Kjaergaard
    FC Salzburg angriper i Milano. Maurits Kjaergaard fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Luka Sucic
    FC Salzburg fosser forover og Luka Sucic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Rafael Leao
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Rafael Leao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Gult kort til FC Salzburg
    Noah Okafor
    Dommer Antonio Mateu Lahoz viser Noah Okafor (FC Salzburg) det gule kortet.
    43'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    43'
    43'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Noah Okafor
    Målsjanse til FC Salzburg! Noah Okafor treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Bernardo
    Ut: Oumar Solet
    FC Salzburg bytter ut Oumar Solet med Bernardo. Dette er det første byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    46'
    AC Milan 2 - 0 FC Salzburg
    Mål: Rade Krunic
    Målgivende: Olivier Giroud
    Milan mot avansement! Ballen feies inn foran mål av Ante Rebic. Giroud header den tilbake og der står Rade Krunic fint plassert, og nikker inn 2-0 for Milan, som dermed cruiser mot avansement. Red Bull Salzburg må nå score tre ganger for å ta seg forbi Milan...
    46'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til AC Milan.
    48'
    I Milano slår Sandro Tonali en corner fra høyre.
    51'
    Pierre Kalulu
    AC Milan angriper. Pierre Kalulu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    53'
    AC Milan 3 - 0 FC Salzburg
    3-0 til Milan! Voldsomt forarbeid for Rafael Leão! Han drar seg helt fra ene hjørnet og over til dødlinja på motsatt side. Passerer vel syv-åtte spillere på sin ferd på tvers der, før han slår inn foran mål. Der finner han Olivier Giroud, som setter inn sitt 22. mål i Champions League. På tribunen står Zlatan Ibrahimovic fornøyd og klapper knyttnevene mot hverandre.
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Theo Hernandez (AC Milan) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Lucas Gourna-Douath
    Lucas Gourna-Douath (FC Salzburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    61'
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Chukwubuike Adamu
    FC Salzburg bytter ut Chukwubuike Adamu med Benjamin Sesko.
    62'
    Theo Hernandez er på beina igjen og fortsetter kampen på Giuseppe Meazza.
    62'
    Inn: Dijon Kameri
    Ut: Lucas Gourna-Douath
    Matthias Jaissle gjør dagens tredje bytte i Milano, når han tar ut Lucas Gourna-Douath og setter inn Dijon Kameri.
    64'
    Pierre Kalulu (AC Milan) fyrer av et skudd på Giuseppe Meazza – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    66'
    Noah Okafor
    67'
    67'
    Amar Dedic
    Amar Dedic (FC Salzburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Junior Messias
    Ut: Rafael Leao
    Stefano Pioli (AC Milan) gjør sitt første bytte for dagen. Junior Messias erstatter Rafael Leao.
    69'
    Inn: Tommaso Pobega
    Ut: Ismael Bennacer
    AC Milan gjør sitt andre bytte. Ismael Bennacer erstattes av Tommaso Pobega.
    70'
    FC Salzburg avanserer forover i Milano. Maurits Kjaergaard avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    74'
    Inn: Sekou Koita
    Ut: Noah Okafor
    Noah Okafor (FC Salzburg) erstattes av Sekou Koita.
    77'
    Inn: Andreas Ulmer
    Ut: Maximilian Wober
    Bytte for FC Salzburg. Andreas Ulmer kommer inn for Maximilian Wober på Giuseppe Meazza.
    77'
    Inn: Charles De Ketelaere
    Ut: Rade Krunic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Charles De Ketelaere, mens Rade Krunic tar plass på benken.
    77'
    Inn: Fode Toure
    Ut: Theo Hernandez
    Stefano Pioli gjør dagens fjerde bytte i Milano, når han tar ut Theo Hernandez og setter inn Fode Toure.
    78'
    Luka Sucic
    Luka Sucic (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    78'
    Benjamin Sesko
    FC Salzburg angriper. Benjamin Sesko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Luka Sucic (FC Salzburg) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    81'
    82'
    Fode Toure
    Sjanse til AC Milan! Fode Toure er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    84'
    Inn: Matteo Gabbia
    Ut: Pierre Kalulu
    AC Milan gjør sitt femte bytte. Pierre Kalulu erstattes av Matteo Gabbia.
    86'
    86'
    Frispark AC Milan.
    87'
    FC Salzburg angriper i Milano. Benjamin Sesko fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    AC Milan 4 - 0 FC Salzburg
    Mål: Junior Messias
    Junior Messias øker AC Milans ledelse til 4-0! Det er en fin assist fra Olivier Giroud.