0-0

Da er vi på plass i Skien, hvor Odd møter Sogndal på Skagerak arena.
    Det er strålende solskinn, og i sola er det ca 30 gode grader. En liten bris gjør det noe lettere, men idag blir det varmt!
    Hjemmelaget begynner så smått med oppvarmningen, mens kun Dyngeland fra Sogndal har startet oppvarming. En god halvtime til kampstart.
    Sogndal har alle mann tilgjengelige til denne kampen. I Odd-leiren er det ikke fullt så bra. Til denne kampen mangler både Elba Rashani, Lars-Kristian Eriksen og Fredrik Semb. De to førstnevnte soner for gule kort, mens Semb Berge har operert.
    Tribunen begynner å fylles, og det er utrolig varmt på stadion i dag. Begge lag har funnet en langside med skygge, hvor mesteparten av oppvarmingen foregår.
    Odd innehar i øyeblikket 3. plass på tabellen, bare ett poeng bak Strømsgodset på 2. Sogndal ligger på en 10. plass, og har sanket 14 poeng så langt.
    Spillerne står klare, og det er like før avspark!
    Odd spiller med sola i ryggen, og Oddrane i front denne første omgangen.
    Vi er i gang! Odd med avspark.
    1'
    Johnsen spiller Bentley ute på venstresiden. Legger inn, men treffer en forsvarer.
    1'
    Ser ut som det er Hurme som banker til med hodet. Blir hindret, ballen blir skutt opp i en hånd, men dommer vinker videre.
    1'
    Hurme kaster langt inn, men Sogndal klarerer.
    2'
    Samuelsen slår inn mot Johnsen. Langs bakken.
    3'
    Odd aggressive, og mye frempå i starten.
    4'
    Frispark til Odd ute på venstre. Shala står klar til å legge inn.
    4'
    Skrur inn i feltet med venstrebeinet, keeper kommer og bokser.
    4'
    4'
    Halvorsen med ballen på høyresiden. Blir hardt presset, og keeper vinner ballen. Utspark for Dyngeland.
    5'
    Odd bryter et angrep og setter fart.
    7'
    Samuelsen spiller vakkert ut til Grøgaard på venstre.
    7'
    Bentley legger ballen i en fin bue rundt forsvaret, på bakerste lurer Hurme som banker ballen i målet - dessverre for hjemmelaget, offside.
    8'
    Sogndal prøver seg med et skudd fra 20 meter. Langs bakken, og ikke altfor hardt - Andre Hansen har god kontroll.
    8'
    Sogndal frempå, men Odd er gode bak, og Shala sender fremover.
    10'
    Hurme prøver å nå Halvorsen på høyre. Får lagt inn, men er i offside.
    11'
    Otoo snapper opp ballen fra 35 meter. Snur seg, og fyrer av. Til side for mål, og et dårlig valg.
    11'
    11'
    Steffen Hagen spiller fint opp til Shala på venstre. Grøgaard får ballen og legger inn.
    12'
    Flo prøver å stusse videre til Otoo, men Odd har to mann som passer på; og kan kontrollere til utspark.
    13'
    Otoo med ballen ute til høyre. Slår inn med en gang, og nok en gang er han altfor rask. Odd har full kontroll.
    13'
    Bentley spiller fri Grøgaard ute til høyre. Tar med seg Shala som sender ballen inn mot 5-meteren. Der er Jone Samuelsen som prøver å slå i mål, men keeper får på magisk vis tak i ballen. Fortsatt 0-0 i Skien.
    14'
    Bentley får ballen, blir litt ivrig og slår for raskt mot Shala som skulle til å starte på løp.
    15'
    Sogndal er våkne, og snapper en langpassning til Grøgaard.
    16'
    Otoo spiller videre ut på kant, og ballen blir slått inn i feltet. Odd rydder unna.
    17'
    Gjestene slår farlig bak forsvaret, men ingen Sogndal-spillere er våkne. Enkelt for Hansen.
    17'
    Shala legger inn til Samuelsen som er umerkert i feltet. Ballen havner bak Samuelsen, og Odd mister ballen.
    18'
    Hurme kaster langt inn for hjemmelaget. Stusses bakover, men keeper kommer ut, og opp.
    19'
    Da har vi spilt 20 minutter av første omgang. Odd har så langt vært klart bedre enn Sogndal. Scoringene er foreløpig uteblitt, men det har vært nære på!
    21'
    Shala dribler i feltet, skyter mot målet. Dyngeland på løpe for å nå ballen før Bentley på bakerste.
    22'
    Over alle, og ut på bakerste.
    22'
    En Sogndal-spiller som fikk seg en smell, men er nå på beina igjen.
    23'
    Sameulsen spiller videre til Halvorsen på høyre. Legger inn, men Sogndal slår unna.
    24'
    Sogndal prøver å komme seg fremover, men det er ikke lett når Odd er på mann med en gang.
    25'
    Flo kjemper på høyresiden, får nesten lagt inn, men vinner et innkast.
    25'
    Teniste skal kaste langt for gjestene.
    25'
    Odd får ryddet unna i første omgang.
    26'
    Otoo blir spilt i feltet, ser bakover og smeller til på volley. Treffer kun Bergan i forsvaret, og Odd får frispark.
    26'
    Shala fikk seg en smell i en duell, og ligger på bakken. Medisinsk personell er på vei inn på banen.
    28'
    Shala er på beina og spilleklar igjen, Sogndal slår ballen til Odd i fod fair-play ånd.
    29'
    Bentley dribler på venstresiden og vinner et frispark.
    30'
    Shala skal skru inn med sitt venstrebein.
    30'
    PÅ første stolpe hvor det heades unna.
    30'
    Bentley på høyre, legger inn mot Shala i feltet. Keeper kommer ut og holder.
    31'
    Samuelsen på løp fremover, blir taklet og får frispark.
    31'
    Gult kort til Sogndal
    Petter Strand
    31'
    Odd tar oppstilling i feltet.
    31'
    Jensen slår mot Johnsen som header, men ballen detter ned bak. Sogndal får slått unna, og Odd starter et nytt angrep.
    32'
    Samuelsen kjemper og vinner ballen på høyresiden. Får lagt inn, men det er få Odd-spillere å se.
    32'
    Samuelsen blir felt innenfor 16-meteren. Dessverre for Samuelsen er han allerede i offside, og blir vinket av.
    34'
    Shala setter fart på venstresiden. Tar med seg Grøgaard og Bentley.
    34'
    Bentley dribler veldig, prøver å legge inn, men blir blokkert.
    35'
    Odd farlig frempå. Flott innlegg, og heading millimeter unna krysset. Nå er Sogndal heldige som ikke ligger under.
    35'
    Shala ofrer seg, og bryter angrepet til Sogndal.
    36'
    Shala legger perfekt inn til Halvrosen som kommer stormende i feltet. Header mot hjørnet, og keeper må ut i full strekk for å holde nullen. Kjempesjanse til Odd!
    36'
    Samuelsen bryter fint i forsvar, og spiller frem Grøgaard.
    37'
    Hurme spiller Jensen fremme.
    37'
    Halvorsen prøver seg på et innlegg, men blir blokkert. Får ballen igjen.
    37'
    Prøver å flikke til Samuelsen som startet å løpe i feltet. En skostørrelse unna nok en god Odd-mulighet.
    38'
    Prøves mot Otto i feltet til Odd. Han blir godt passet på av to mann, og har ikke en sjanse i lufta. Utspill for Hansen.
    39'
    Hurme får ballen, tar med seg Halvorsen på høyre.
    39'
    Samuelsen spiller Halvorsen ute til høyre. Legger inn i feltet, blir headet bakover fra første og innkast for Odd.
    40'
    Bentley prøver å få en corner, men blir selv lurt og gjestene med utspill.
    41'
    Johnsen blir holdt, og får frispark ved midtstreken.
    41'
    Jensen hekter Petter Strand uten vilje, men frispark for gjestene på 30 meter skrått på mål.
    42'
    Mye klabb og babb foran Hansen i Odd-buret, men Odd får kontroll.
    43'
    43'
    Shala dribler, og blir felt på venstrekanten. Innlegg for Odd og Shala.
    45'
    Det er lagt til minimum 2 minutter.
    45'+1
    Hurme skal kaste langt inn for hjemmelaget. Fra venstre denne gang.
    45'+1
    Ballen detter ned foran keeper, men ingen skyter, og ballen klareres.
    45'+1
    Bentley med ballen på høyre.
    45'+2
    Samuelsen på løp mot mål, mister balansen og mister ballen.
    45'+2
    45'+2
    Da er det halvspilt på Skagerak arena. Odd har vært nære mange ganger, og fått en i nettet, men avblåst for offside. Sogndal har ikke hatt så mye å komme med, et par skudd, men ingen farlige. Uflaks for hjemmelaget at de ikke går til pause med en ledelse. De neste 45 blir spennende og det blir nok mål.
    Sola henger fortsatt godt over Skagerak arena og varmer godt. Dyngeland vil nok også ha litt trøbbel med sola i fleisen de siste 45.
    45'
    Andre omgang er i gang!
    46'
    Bentley slår ballen til corner upresset, og gjestene kan slå inn.
    46'
    Fra høyre. Klabb og babb i feltet, men Odd får sparket unna.
    47'
    Samuelsen setter fart fremover, men misser ballen og gir til gjestene.
    47'
    Jensen spiller over til Hurme som er ledig på høyre.
    48'
    Samuelsen flikker videre mot Halvorsen som ikke er helt med på notene, og utspill for Dyngeland i Sogndal-buret.
    48'
    Hurme tar med seg Samuelsen på høyre.
    49'
    Hurme legger inn, men blir blokkert i feltet - Odd starter på nytt.
    50'
    Hurme med nytt legg i feltet. Johnsen klatrer over en forsvarsspiller og blir korrekt avblåst.
    50'
    Otoo holder seg for ansiktet og går ned på bakken i en duell. Dommer blåser, og gjestene har frispark på 35 meter.
    51'
    Strand prøver seg på et skudd som går himmelhøyt, og langt ifra mål. Hansen med utspill.
    51'
    Samuelsen bryter, og spiller frem Hurme.
    53'
    Shala slår inn mot Johnsen som ikke når ballen.
    53'
    Hjørnespark til Odd
    54'
    Halvorsen dribler på høyre, prøver å legge inn, men blir blokkert - innkast og Hurme.
    55'
    Hagen stusser, og ballen går rett til værs. Keeper kommer opp og holder.
    55'
    Otoo har startet på løp, men Bergan er på plass og lager innkast.
    56'
    Johnsen header unna.
    56'
    Hansen prøver å sette i gang Bentley som jogger etter utsparket. Innkast til gjestene.
    56'
    Samuelsen får ball, leker litt - og går forbi to mann før han slår videre.
    58'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Håvard Storbæk
    Ut: Ole Jørgen Halvorsen
    58'
    Et langt mer aggressivt Sogndal som har kommet ut på banen i andre omgang. Slipper ikke til Odd så lett som de gjorde i første omgang.
    59'
    Hurme slår inn fra høyresiden, men langt over og utenfor. Dyngeland med utspark.
    60'
    Flo føler seg i storform etter å ha driblet av en mann og fyrer løs fra 30 meter. Langt utenfor, og aldeles ufarlig.
    60'
    Shala kommer fri bak forsvaret, slår mot bakerste og Johnsen som legger igjen.
    61'
    Hurme med nok en langt kast for vertene.
    61'
    Heades ut fra første stolpe.
    61'
    Samuelsen spiller vakkert til Bentley som har startet ute til venstre. Tar med seg ballen innover og skyter. Blir blokkert, og hadde flere med seg. En dårlig vurdering, og Odd mister ballen.
    63'
    Samuelsen slår inn. Mot bakerste - heades ut.
    63'
    Storbæk sender fri Bentley på høyre. Litt lang ball, men Bentley får lagt inn - keeper har god kontroll og er upresset.
    64'
    Grøgaard tar med seg Bentley på høyresiden.
    64'
    Hurme prøver å nå Shala i feltet, men Sogndal header tilbake.
    65'
    Bergan prøver seg med et skudd fra 40 meter. Ikke hardt, og rett på keeper. Enkelt.
    67'
    Hurme slår tversover uten å kikke opp. Der er det ingen, og innkast til gjestene.
    68'
    Inn: Henrik Kjelsrud Johansen
    Ut: Fredrik Oldrup Jensen
    68'
    Hurme slår inn i feltet, der er Henrik Kjelsrud Johansen, men keeper kommer ut og snapper ballen.
    69'
    69'
    Strand har frispark, og slår inn for Sogndal.
    70'
    Andre Hansen kløner virkelig bak. Skal spille ut, men misser helt, og Otoo klarer nesten å få banket ballen i åpent bur. Håpløst keeperspill som ender bra.
    72'
    Otoo går forbi 2-3 mann før han sender videre. Får ballen igjen, tar den med litt innover og skyter. Midt i fanget på Hansen.
    72'
    4 Odd-spillere står å ser på når ballen blir spilt mellom dem. Tydelig at det er varmt idag, for nå er Odd i ferd med å miste overtaket.
    73'
    6398 er dagens tilskuerantall.
    73'
    Sogndal er veldig aggressive, og Odd gjør flere feil bakover.
    74'
    Inn: Fredrik Nordkvelle
    Ut: Bentley
    Odds siste bytte for kvelden.
    75'
    Valgardsson får ballen på venstre, legger inn - men langt over. Utspark for Hansen.
    77'
    Hurme legger inn fra venstre. Heades unna. Hadde flere med seg i feltet, men treffer ingen.
    79'
    Grøgaard på vei fremover, tar med seg Shala.
    79'
    Spillet går veldig, veldig tregt i denne andre omgangen. Og Sogndal passer på å drøye ekstra der de ser muligheten.
    79'
    Hurme setter fart, spiller langt opp på siden og når nesten Storbæk. Godt sett!
    80'
    Hurme kaster langt inn.
    80'
    Storbæk får returen, og legger inn mot bakerste.
    80'
    Keeper bokser tilbake. Returen får Storbæk, og skyter mot mål. Treffer en sogndalspiller og ny corner.
    80'
    Steffen Hagen ruver høyest, men header utenfor.
    81'
    Mathias Dyngeland
    Drøyer spillet gjennom hele kampen.
    81'
    Nordkvelle tar med seg Johansen som blir felt, og frispark til Odd.
    82'
    Grøgaard spiller med Shala på siden. Legger fint inn i feltet, der står Nordkvelle som header like utenfor. Det var flere på stadion som så den langt inn i mål. Forstatt uavgjort i Skien.
    83'
    Samuelsen skyter fra 35 meter, keeper gir en retur - Odd står på 2 meter og bommer(!).
    85'
    Litt stopp i spillet. En Sogndal-spiller ligger nede. Lagene benytter pausen til å få i seg væske og kjøle ned hodet.
    85'
    Spillerbytte - Sogndal
    Inn: Kristoffer Stephensen
    Ut: Ulrik Flo
    85'
    Spillet er i gang igjen.
    86'
    Om noen av lagene vil ha med seg alle 3 poengene fra dagens oppgjør begynner det å haste. Under 5 minutter gjenstår.
    86'
    Samuelsen lobber til Storbæk i feltet. Legger videre innover.
    87'
    Nordkvelle er upresset på siden, og slår innlegget rett ut over linja. Utspark for Dyngeland.
    87'
    Storbæk får ballen når Sogndal slurver. Bare nesten kommer han forbi forsvarsrekka.
    88'
    Odd spiller farlig bak, slår ballen rett i beina på en motspiller, men Hansen er våken og plukker.
    88'
    Grøgaard tar med seg Samuelsen fremme.
    89'
    Bergan slår en håpløs ball rett i beina på en motspiller. Odd må starte på nytt.
    89'
    Nordkvelle tar med seg Hurme som slår inn mot bakerste. Keeper kommer ut og glepper, men det er ingen Odd-spillere som er der.
    90'
    Samuelsen spiller opp i feltet.
    90'
    Sogndal med ball, og på vei fremover.
    90'
    Hurme er alene på høyre, og går fremover.
    90'+1
    Det er lagt til minimum 5 minutter ekstra spilletid.
    90'+1
    Så det er forsatt muligheter til begge lag. Odd er nærmest i øyeblikket.
    90'+1
    Johnsen stusser bakover.
    90'+1
    Hurme plukker opp ballen, slår inn igjen - men rett ut. Utspark.
    90'+2
    Shala slår inn mot første. Sparkes unna. Nordkvelle plukker returen, går innover - forbi to mann, men mister. Innkast.
    90'+3
    Hurme kaster langt, og ballen klareres. Det ropes på hands, men dommeren lar spillet gå.
    90'+4
    Odd presser veldig nå i de siste minuttene.
    90'+4
    Bergan slår langt opp. Keeper kommer ut og glepper. Utspark.
    90'+5
    Strand på farta for gjestene, får frispark på venstresiden.
    90'+5
    90'+5
    Dette er nok det aller siste som skjer i denne kampen. Sogndal får nå mulighet til å avgjøre.
    90'+5
    90'+6
    Det endte 0-0 i Skien. Første omgang var preget av mye Odd-spill, og flere gode sjanser. Andre omgang har vært veldig treg, og mer jevn. Odd var også det beste laget her, men Sogndal var mer med i matchen. Hjemmelaget skulle avgjort dette for lengst, og det er dårlig at det ikke blir med 3 poeng fra dette oppgjøret.