Elyounoussi68' (Str.)
3-2

Da vil vi ønske dere velkommen til den solfylte Aker Stadion, hvor Molde tar imot SK Brann.
    Den nygifte P. Diouf starter på benken for Molde i dag. Han har uttalt seg om at han har et sterkt ønske om å få spille mot Brann. Venstreback Ole Martin Rindarøy får tillit fra start i dagens kamp. Per Egil Flo har spilt mest i posisjonen, men i dag har Tor Ole Skullerud valgt å bruke Rindarøy i steden.
    Molde leder Tippeligaen suverent med 26 poeng, med hele 5 poeng over nestemann, Strømsgodset. Brann har slitt med resultatene hittil i år og ligger helt nede på 14. plass.
    Branntrener Rikard Norling ser frem til å møte serielederne. SK Brann annkom Molde på søndagen og har oppholdt seg på Rica Seilet. Erik Huseklepp har hatt en målfattig sesong, men kan greie å gjøre om på det i dagens kamp.
    Hvis vi slår sammen alle målene som har blitt skåret i de siste fem oppgjørene mellom disse lagene, ville stillingen vært 14-7 til Molde. Disse resultatene strekker seg helt tilbake til 2009.
    Snaue kvarteret igjen til kamp. God temperatur på stadion. Ifølge Storm.no kan det gå helt opp til 17 grader. Nå er det sommer!
    Da er vi i gang! Molde starter med ballen.
    1'
    Molde går rett i angrep, men Brann viser solid forsvarsspill.
    2'
    Elyounoussi og Rindarøy prøver å tre gjennom fra kant, men Sævarsson gjør en nydelig sklitakling for å holde ballen unna.
    5'
    Ohoi! Linnes prøver å drible seg frem fra venstrekanten, men han mister ballen ut til Agnaldo. Agnaldo drar den med seg, legger den til rette, og skrur ballen rett opp i tverrliggeren med venstrefoten.
    7'
    Stor sjanse for Molde! Kaptein Daniel Berg Hestad lobber ballen over hele Brannforsvaret, inn mot Chukwu. Chima Chukwu greier ikke å få hodet på ballen og den ender i hendene på keeper.
    12'
    Molde viser et suverent pasningsspill. Linnes trer seg frem fra kanten etter et samspill med Agnaldo. Singh få ballen og mister den ut til corner.
    14'
    Hjørnespark til Molde
    14'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Brann
    Mål: Mohamed Elyounoussi
    Målgivende: Mattias Moström
    Corner på bakerste. Der står lille Mohamed Elyounoussi som stusser ballen inn i mål.
    14'
    For et spill! Rindarøy med et flott innlegg fra kanten, rett til Mostrøm som prøver å stupheade ballen inn. Keeper Leciejewski greier såvidt å slå bort ballen.
    17'
    Brann prøver seg på et angrep. Ballen kommer ut til Fredrik Haugen, men Elyounoussi er skikkelig aggresiv og springer ballen ut til kast.
    18'
    Mål for Brann!
    Molde 1 - 1 Brann
    Mål: Amin Askar
    Målgivende: Kasper Skaanes
    FOR ET MÅL! Kan dette være rundens mål? Amin Askar får ballen like utenfor kanten av sekstenmeteren og skrur ballen helt opp i krysset. Nyland har null sjans til å komme på den.
    20'
    Farlig skudd fra Orlov! Ballen snitrer tverrliggeren.
    24'
    Lang ball opp mot Orlov. han får den ut på kanten, men Forren blokkerer innlegget med en sklitakling.
    25'
    Molde 1 - 2 Brann
    Målgivende: Andreas Vindheim
    Han er der igjen! Ballen blir slått inn i bakrom hvor Askar har buet løpet perfekt. Hele Molde-forsvaret stopper opp og roper på offside, men dommeren lar helt korrekt spillet gå. Fra spiss vinkel skyter Askar via Nylands høyrefot og i mål.
    26'
    Brann har virkelig startet spillet sitt nå. Molde styrte kampen i de første 20 minuttene, men nå er det rødtrøyene som tar over.
    29'
    Optimistisk forsøk av Amin Askar. Han står på det samme stedet som hvor det første målet kom fra, og prøver seg med enda et langskudd.
    31'
    Agnaldo drar balen med seg mot fire mann. Han legger ballen ut mot Elyounoussi som gjør en dårlig avslutning. Ballen triller lett i hendene på Leciejewski.
    35'
    Mye klurr på enden av Branns sekstenmeter. Molde kommer med nye sjanser hele tiden, men Brann får kontroll.
    36'
    Singh prøver seg på langskudd. Forsøket går langt over mål.
    38'
    Brann viser god selvtillit. De to målene til Brann har påvirket kampen veldig mye. Molde har lagt seg litt mer bakpå og latt Brann spille mye mer ball.
    40'
    Lang ball mot bakerste igjen. Brann klarerer.
    40'
    Ballen blir slått mot midten av feltet. Først heades ballen ut, Hestad header den tilbake, så skubber Chukwu, noe som gir Brann et frispark.
    44'
    Molde 2 - 2 Brann
    Målgivende: Martin Linnes
    Linnes får ballen på kant, legger den til rette og slår ballen inn mot midten av feltet hvor Chukwu står. Chima Chukwu greier ikke å komme på ballen, men Elyounoussi slenger frem venstrefoten og setter ballen i nettet like før pause.
    45'+1
    45'+1
    En god offensiv førsteomgang. Begge lag har vært veldig frempå og de har begge fått resultater ut av det. Stillingen står nå 2-2. Målskårerne i første omgang er Askar med to og Elyounoussi med to.
    Molde startet kampen med et godt pasningsspill med mange flere store sjanser. Det dabbet litt av etter det praktfulle målet til Askar, men det kom nye krefter like før pause, som ga utlikningen. Brann brukte 20 minutter på å komme i gang, men så kom de for fullt.
    45'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Etzaz Hussain
    Ut: Daniel Berg Hestad
    46'
    Tom Harald Hagen blåser i føyta. Andre omgang er i gang!
    46'
    Kort variant. Klareres.
    47'
    Kort variant. Prøver seg med et innlegg, men ballen blir slått ut til corner igjen.
    48'
    Ballen slås inn i feltet, men stopper der. Brann slår ballen ut til kast.
    49'
    Linnes løper gjennom hele Brann, men han får ikke med seg ballen gjennom hele raidet. Han slår den for langt foran seg, så den trilelr inn til keeper.
    50'
    Frispark til Molde like utenfor Branns sekstenmeter. Toivio skal ta den.
    54'
    Kjempesjanse! Toivio skrur ballen inn mot krysset, men keeper får akkurat slått ballen ut til corner.
    55'
    Kort variant igjen. Klareres enkelt.
    55'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Håkon Lorentzen
    Ut: Erik Huseklepp
    56'
    Mye småspill av Molde nå. De prøver å vri spillet så mye som mulig, og bare venter på åpninger. Chukwu angriper mye alene.
    61'
    Flott spill av Brann. Etter en liten hælflikk prøver Orlov seg på et skudd, men Nyland står klar.
    62'
    Rindarøy slår ballen langs bakken inn fra kant. Ballen spretter ut på brystet til Singh, som sleiver den ut til høyre for mål.
    63'
    Inn: Fredrik Gulbrandsen
    Ut: Mattias Moström
    63'
    Flipperspill inne i Branns sekstenmeter. Forsøk etter forsøk kommer fra Molde. Både Chukwu og Elyounoussi får sjanser, men det et alltid en forsvarer i vegen.
    67'
    Straffe til Molde! Chukwu felles etter hardt arbeid.
    68'
    Straffe til Molde
    68'
    Molde scorer på straffe!
    Molde 3 - 2 Brann
    Da er det mål! Hat-trick! Elyounoussi plasserer skuddet til høyre for keeper. Kontrollert skudd av Elyounoussi.
    68'
    Ballen slås alt for langt og går ut av banen.
    70'
    Orlov dribler Forren lekkert av seg og prøver seg på et løp, men han blir tatt igjen av Singh som slår den ut til corner.
    75'
    Klareres med engang.
    75'
    Agnaldo prøver å dribble fire mann alene. Det går nestne, og ballen slås ut til corner.
    77'
    Slås på første. Gulbrandsen stusser den videre og ut av banen.
    77'
    Molde 4 - 2 Brann
    Mål: Fredrik Gulbrandsen
    Badji takler Gulbrandsen så mye at han tar en forlengs salto. Toivio tar frisparket fra cirka 30 meter. Skuddet går rett i muren, men slås frem igjen til Gulbrandsen som setter ballen i motsatt hjørne.
    80'
    Inn: Emmanuel Ekpo
    Ut: Harmeet Singh
    83'
    Inn: Kristoffer Larsen
    Ut: Amin Askar
    83'
    Kort variant. Ballen heades ut av Forren.
    86'
    Gult kort til Brann
    Hassan El Fakiri
    Mister ballen til Agnaldo. Deretter mister han hodet og drar i hånden til Agnaldo så han faller.
    87'
    Molde med supersjanse! Mye småspill før Gulbrandsen skyter i en forsvarer. Så er det for lite kommunikasjon mellom Gulbrandsen og Elyounoussi, så de mister ballen.
    89'
    Grønner virker skadet. Spillet stoppes og Grønner holder seg til hofta. Men han fortsetter å spille.
    90'+1
    Det er lagt til minimum tre minutter.
    90'+1
    90'+4
    Dommeren blåser av! Hjemmepublikummet starter jubelen og Molde stikker av med tre poeng.
    Spennende kamp fra begge lag. Molde eide kampen de første 20 minuttene og skaffet seg et mål, men så kom Brann med full innsats og skaffet seg ledelsen. Det holdt nesten til pause, men Molde greide akkurat å sette inn utlikningen før de måtte inn i garderoben. Andre omgang var det Molde som tok over igjen. De presset på med flere sjanser før Gulbrandsen satte inn det avgjørende vinnermålet, i det 80. minutt.
    Takk for at dere fulgte med på vår livesending! Ha en fin kveld videre.