2-0
3-0
204
257

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Nardo og Stjørdals-Blink. Her skal det kjempes om en plass i tredje runde i cupen!
    Nardo overbeviste i cupens første runde, og ga seg ikke før det sto hele 6-0 borte mot Verdal. 6-0 vant også Stjørdals-Blink, da NTNUI sto på motsatt banehalvdel på Lade! La oss håpe på målfest også i denne kampen!
    Stjørdals-Blink er naturligvis favoritter før dagens kamp, til tross for at de har hatt en tøff sesong så langt i OBOS-ligaen. 13 kamper har resultert i 13 poeng, noe som gjør at de ligger under streken. Nardo på sin side ligger også under streken, med ni poeng på ni kamper i PostNord-ligaen
    Lagene er klare! Begge lag gjør forandringer fra laget som vant 6-0 i cupens første runde, men Augdal og Rødahl, som begge scoret to mål i første runde, er fortsatt å se i startoppstillingen for bortelaget. Nardo beholder sin tomålsscorer i første runde i Haugen på banen, mens en annen tomålsscorer, Hustad, må finne seg i å starte på benken.
    0'
    Vi er i gang!
    1'
    Foosnæs står høyt og vinner ballen. Spillet vendes så ut på Augdal, som til slutt vinner frispark i fin posisjon. 20 meter fra målet til Øien.
    3'
    Tøsse og Rødahl står klar til å ta frisparket. Det blir Tøsse, men rett i muren.
    3'
    Tøsse setter fart fremover og blir felt på rundt 25 meter, men dommer vinker spillet videre!
    5'
    Et Nardo-frispark slås inn fra høyre. Godt slått og ender nesten i problemer for Blink, men dommer har blåst i fløyta. Frispark til bortelaget.
    6'
    Haugen får ballen ute til venstre og kan sette fart, inn i boksen. Han er god en mot en, og kommer forbi. Han forsøker å finne Skille inne i boksen, men en Stjørdals-Blink-forsvarer kommer inn i siste liten!
    8'
    Jevne åpningsminutter på Nissekollen, og det er faktisk Nardo som har vært nærmest!
    10'
    Hammer mister ballen på midten, og Tøsse setter fart fremover igjen. Han blir lagt i bakken like utenfor sekstenmeteren, men nok en gang sier dommeren nei! Spillet fortsetter, og Nardo kan angripe.
    11'
    Nardo som triller ball nå, og har tatt litt tak i kampen her!
    13'
    Haugen skaper problemer for Blink ute til venstre igjen. Får ballen og slår et strålende innlegg inn i boksen. Treffer også et Nardo-hode, men det blir en svak avslutning.
    15'
    Så er det bortelaget sin tur til å angripe. Forsøker å småspille seg gjennom forsvaret til Nardo, men den siste pasningen blir litt for upresis.
    18'
    Sondre Stokke dribler seg fint inn i banen før han forsøker på en frekk pasning ut til høyre, men det blir litt for upresist igjen, og Nardo bryter.
    19'
    Blink snur spillet over på høyre, men der er Stokke i offside. Bortelaget har tatt mer over nå, etter en god Nardo-periode.
    20'
    Lite å melde om når det kommer til avslutninger så langt. Hjemmelaget har hatt en ufarlig heading, mens Blink har et frispark rett i muren å vise til.
    22'
    Gult kort til Nardo
    Marius Sandvik
    Kapteinen blir vist det gule kortet.
    23'
    Tøsse setter fart fremover igjen. Han tar med seg Foosnæs på venstresiden. De er så millimetere fra å få spilt seg fri i sekstenmeteren, men Øien er fint med og hindrer det!
    24'
    Mål for Nardo!
    Nardo 1 - 0 Stjørdals/Blink
    Mål: Håkon Hammer
    Målgivende: Marius Sandvik
    Så sitter den for hjemmelaget, som sjokkerer Blink! Et frispark fra dypet slås inn i boksen av Hjelmseth. Der vinner Nardo alt av dueller. Sandvik får lagt ballen ned til Butli Hammer, som får en enkel jobb med å sette ballen i mål fra kort hold. 1-0, og det er absolutt ikke ufortjent!
    24'
    En liten drikkepause etter scoringen, men nå er vi i gang igjen!
    27'
    Nardo legger seg absolutt ikke bakpå etter scoringen. Tar tak i ballen, og fortsetter å spille. Det liker vi!
    28'
    Frispark til Blink langt fra målet, men i fin innleggsposisjon likevel. Tøsse slår inn, men ingen Blink-spillere kommer på den.
    31'
    Et Blink-innlegg fra venstre heades iskaldt tilbake til egen keeper av Rolstad.
    33'
    Chikh spilles gjennom alene med Ødegaard, men flagget er oppe. Den er hårfin! Nardo farlig frempå igjen!
    34'
    Heades unna på første stolpe, og Nardo kan kontre.
    35'
    Nardo kontrer etter hjørnesparket, men det blåses frispark mot hjemmelaget. Blink starter bakfra igjen.
    36'
    En ball fra egen keeper jaktes av Bransdal. Han rekker ballen, og holder spillet i gang. Blink som har det meste av spill nå, men skaper ikke stort.
    39'
    Så kommer Nardo. Haugen utfordrer på venstresiden nok en gang, men blir stoppet.
    39'
    Chikh med noen flotte detaljer på høyresiden før han vinner en corner.
    40'
    Slås for langt, og Blink får ballen unna.
    40'
    Det tikker mot pause, og det er ingenting å si på at Nardo leder! Blink har ikke skapt en eneste stor sjanse.
    43'
    Så kommer den første store sjansen for Blink! Stokke tar med seg ballen fremover, og vekter den perfekt ut til venstre der Foosnæs er med. Han kliner til fra god posisjon, men avslutningen er for svak! Over og utenfor.
    43'
    Usikkert hvor mye som er lagt til her på Nissekollen, men det er nok ikke mange minuttene.
    45'+1
    Etter å ha tenkt lenge, peker dommer på straffemerket! Haugen går i bakken etter en duell med keeper Ødegaard!
    45'+2
    Gult kort til Stjørdals/Blink
    Emil Ødegaard
    Får det gule for situasjonen som førte til straffe.
    45'+2
    Nardo scorer på straffe!
    Nardo 2 - 0 Stjørdals/Blink
    Mål: Jakob Skille
    Skille setter straffen iskaldt! Sender Ødegaard feil vei, og scorer mot klubben han er lånt ut fra. Ai, ai, ai!
    45'+3
    45'+4
    Det er pause på Nissekollen, og Nardo har sjokkert Blink her! Nardo tok ledelsen etter 24. minutter med Butli Hammer, og noen dramatiske overtidsminutter resulterte i at hjemmelaget doblet! Dommer lot først spillet gå, men etter å ha tenkt seg om lenge, pekte han på straffemerket likevel! Dermed leder Nardo 2-0, og Blink må opp mange hakk om de vil videre i cupen. Heng med!
    Sondre Hopmark Stokke
    Prater på seg det gule kortet i pausen. Tydelig misfornøyd med dommerens avgjørelse i forbindelse med staffesituasjonen.
    45'
    Blink sparker i gang akt to!
    46'
    Heades unna på første stolpe. Ender så i et langskudd fra Rolstad, men rett på Ødegaard.
    46'
    Spillerbytte - Stjørdals/Blink
    Inn: Ask Tjærandsen-Skau
    Ut: Anders Nygaard
    46'
    Blink med et bytte i pausen. Nygaard ut for Tjærandsen-Skau, som kommer til en heading med en gang. Den går dog ufarlig over.
    49'
    Heades unna på første stolpe.
    50'
    Rolig start på andreomgang. I skrivende stund har Nardo full kontroll på dette. Blink sliter med å skape noe som helst.
    52'
    Chikh med noen flotte detaljer på høyresiden, før han roer ned spillet. Fint gjort!
    54'
    Nardo med nok en ball i nettet, men det er vinket for offside på Krokbø. Den er klar.
    54'
    Blink angriper i kraftig motvind i andreomgang. Fordel Nardo det, til tross for at de scoret to mål i motvinden!
    55'
    Rødahl får ballen på 17 meter. Han forsøker å tre gjennom Nardo-forsvaret, men det blir for upresist. Burde nok heller gått for et skudd der, Blinks nummer 32.
    57'
    Chikh har vært god for Nardo i dag. Tar nå med seg ballen inn i sekstenmeteren og forsøker å finne en lagkamerat, men Blink får ballen unna!
    58'
    Frispark til bortelaget i fin posisjon for et innlegg.
    58'
    Karl Martin Rolstad
    Får det gule for situasjonen som førte til frisparket.
    58'
    Frisparket fra kanten av sekstenmeteren er svakt slått. Ender i corner.
    59'
    Ender i ingenting.
    59'
    Frispark til Nardo i drømmeposisjon. Like utenfor sekstenmeteren til Blink!
    60'
    Hjelmseth og Stokke står klar til å ta frisparket. Det blir førstnevnte, men skuddet går like over. Ødegaard ser ut til å ha god kontroll.
    61'
    Chikh viser fantastisk ballkontroll når han nesten dribler seg gjennom hele Blink-forsvaret, men det blir bare nesten!
    63'
    En lang ball i bakrom fra Nardo klareres til kast av Ødegaard.
    64'
    Snart halvspilt andreomgang, og Blink har ikke skapt noe som helst etter pause. Nardo har full kontroll på dette, enn så lenge.
    67'
    En lang ball mot Skille jages, men han er i offside.
    69'
    Chikh på farta igjen. Denne gangen slår han en tunnel på Foosnæs før han forsøker å sette fart inn i sekstenmeteren, men da stoppes han. I fyr og flamme nå, Nardos nummer 18!
    70'
    Inn: Fredrik Vinje
    Ut: Morten Strand
    70'
    Augdal setter fart fremover, men nok en gang er det nesten ingen Blink-spillere som viser seg i gode posisjoner. Heldigvis for bortelaget vinner han et frispark, rundt 30 meter fra mål.
    72'
    Rødahl kliner til. Mot nærmeste hjørne, men Øien holder til slutt.
    72'
    Jakob Skille
    For en duell med Ødegaard.
    73'
    Spillerbytte - Nardo
    Inn: Simen Nestaker
    Ut: Øyvind Haugen
    74'
    Et kvarter igjen pluss tillegg på Nissekollen. Skal Blink komme med en sluttspurt, eller holder Nardo helt ut?
    75'
    Blink kommer til en avslutning, men Øien holder enkelt!
    75'
    Frispark til Blink i fin posisjon for et innlegg. Rødahl skal legge inn.
    76'
    Frisparket fra Rødahl er godt slått, men Nardo får klarert. Ser vi tendenser til en liten sluttspurt fra Blink her nå da?
    77'
    Ballen er fri i boksen til Nardo, men ingen Blink-spillere får avsluttet.
    79'
    Rødahl forsøker å spille gjennom, men nok en gang blir det for upresist. Snart bare ti minutter igjen å holde ut for Nardo!
    80'
    Nardo vinner et frispark på egen banehalvdel, og kan roe ned.
    81'
    Innbytter Nestaker finner Chikh som kan utfordre, men han blir stoppet.
    82'
    Inn: Johann Kosberg
    Ut: Håvard Kleven Lorentsen
    82'
    Skille jager en ball i bakrom, og vinner den nesten! Blink slipper med skrekken og kan starte på nytt bakfra.
    83'
    Ødegaard med en lang ball opp mott Tøsse, men touchet blir for upresist, og ballen triller inn til Øien.
    83'
    En Nardo-spiller ligger nede med skade, og det er stopp i spillet. Dette tikker mot en liten cupbombe!
    86'
    Vi er i gang igjen!
    87'
    En Nardo-forsvarer brassesparker en ball ut av sekstenmeteren, til jubel fra publikum!
    88'
    Nardo 3 - 0 Stjørdals/Blink
    Mål: Andreas Krokbø
    Spikeren i kista, og det er en lekker scoring av Krokbø! Nardos nummer 8 får ballen inne i sekstenmeteren. Han er sikker som banken, og setter ballen utakbart i lengste hjørne! Nardo utklasser Blink her!
    90'
    Inn: Andreas Uran
    Ut: Karl Martin Rolstad
    90'
    Andreas Uran
    Stopper Blink på vei fremover.
    90'+2
    Usikkert hvor mye som er lagt til på Nissekollen, men Nardo nyter nok hvert eneste sekund her nå!
    90'+4
    En strålende redning fra etter et skudd fra Kosberg! Ender i hjørnespark!
    90'+5
    90'+5
    Nardo farlig frempå igjen, men det ender med 3-0!
    90'+5
    90'+5
    Der et der over på Nissekollen, og cupbomba kommer allerede i søndagens første kamp! Nardo knuser til slutt Stjørdals-Blink hele 3-0, og det er fullt fortjent! Bortelaget var aldri i nærheten, og sett bort i fra muligheten til Foosnæs like før pause og skuddet til Kosberg på overtid når det allerede var avgjort, skapte Blink lite. Nardo på sin side var meget effektive, og bunnsolide bakover! Dermed er Nardo klar for tredje runde, med pene 9-0 i målforskjell. Med det takker jeg for følget, og ønsker deg en nydelig søndag videre!