Alm27'
Furseth90'+2
186
215

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Eidsvold Turn og Raufoss i andre runde av cupen!
    Eidsvold Turn spilte mot Gjelleråsen i første runde. De kom seg komfortabelt videre med en 4-1-seier, selv om det var Gjelleråsen som scoret kampens første mål allerede etter seks minutter. To scoringer i hver omgang var derimot mer enn nok for at Eidsvold Turn kom seg videre til andre runde.
    Raufoss spilte mot Nybergsund i første runde. Ett lag som ikke hadde spilt en tellende kamp siden oktober 2019. Raufoss scoret allerede etter ti minutter, men det ble den eneste scoringen. Nybergsund forsvarte seg godt gjennom kampen, og gjorde et hederlig forsøk på å komme seg videre, men scoringen til Ndiaye var nok for at Raufoss vant kampen og kom seg videre i NM.
    Begge lagene i dagens oppgjør er midt i sesong. Eidsvold Turn spiller i 2.divisjon. Der ligger de på 6.plass etter ni kamper spilt. Fem seiere, og fire tap gjør at Eidsvold Turn har femten poeng. Syv mindre enn Kongsvinger som ligger øverst på tabellen.
    Raufoss spiller til daglig i OBOS-ligaen, hvor de imponerte stort forrige sesong. Denne sesongen ligger de på en 12.plass så langt med femten poeng. Det er svært jevnt på tabellen, og KFUM, som ligger på 6.plass, har kun to poeng mer enn Raufoss. Mame Mor Ndiaye ligger som nummer to på toppscorerlisten i ligaen med åtte fulltreffere.
    Kolstad skyter rett på Lauvli fra utsiden av 16-meteren.
    Spillerne er på vei ut på Myhrer Stadion. Det er snart klart for kampstart!
    0'
    Kampen er i gang!
    1'
    Mål for Eidsvold TF!
    Eidsvold TF 1 - 0 Raufoss
    Mål: Herman Henriksen
    Målgivende: Benedict Lethabo Notoane
    For en åpning fra Eidsvold Turn! Hjemmelaget tar avspark, og går rett opp i angrep. Notoane får spilt Henriksen igjennom bak Raufoss-forsvaret, og sistnevnte gjør ingen feil alene med keeper. Sender Eidsvold Turn i ledelsen allerede etter 17 sekunder!
    1'
    Raufoss går raskt opp i angrep etter Eidsvold Turn sin scoring.
    3'
    Eidsvold Turn kommer seg oppover i banen, og Kolstad får testet skuddfoten ved 16-meteren, men skuddet blir blokkert før Lauvli får en enkel jobb med å plukke ballen.
    5'
    Høyt inn mot bakerste, men Rusina henter ned ballen.
    5'
    Mål for Raufoss!
    Eidsvold TF 1 - 1 Raufoss
    Mål: Markus Seehusen Karlsbakk
    Målgivende: Markus Myre Aanesland
    Raufoss utligner etter scoring fra Karlsbakk! Gjestene spiller seg fint opp langs venstresiden, og Karlsbakk mottar ballen ganske upresset ved 16-meteren. Han får tid til å skyte, og sender ballen nede i det nærmeste hjørne!
    6'
    For en åpning på kampen vi har fått på Myhrer Stadion!
    9'
    Aanesland drar seg nedover mot dødlinja, og vinner en corner.
    10'
    En god corner som slås inn i 5-meteren, men EIdsvold Turn klarerer til ny corner.
    10'
    Rusina plukker enkelt.
    10'
    Gult kort til Eidsvold TF
    Jørgen Kolstad
    Klar gult kort etter han legger Haltvik i bakken på en overgang.
    12'
    Frisparket blir slått høyt inn i boksen, og havner rett i hanskene på Rusina.
    12'
    Aanesland kommer ned langs venstresiden, og legger inn i boksen, men Nordlie klarerer ut til siden.
    13'
    Frispark til Karlsbakk inne på Eidsvold Turn sin halvdel.
    14'
    Kleppa fyrer av frisparket mot mål, og skuddet går rett over mål.
    14'
    Notoane kommer til et skuddforsøk ved 16-meteren som Alm blokkerer med ryggen ut til corner.
    16'
    Legges inn bak i feltet, og bokses bort fra Lauvli.
    16'
    Kleppa spiller en fin stikker opp mot Haltvik som står i offside.
    17'
    Eidsvold TF 1 - 2 Raufoss
    Mål: Sander Haugaard Werni
    Målgivende: Herman Kleppa
    Nydelig spill av Raufoss på høyresiden! Haltvik holder på ballen inne i boksen, og venter på overlappen fra Kleppa. Førstnevnte spiller ballen perfekt ned mot dødlinja, og Kleppa får lagt inn foran mål. Der kommer Sander Werni, og sender ballen inn i mål bak Rusina!
    18'
    Raufoss inne på halvdelen til Eidsvold Turn nå.
    20'
    Raufosss etterlater seg mye rom defensivt som Eidsvold Turn får utnyttet på en overgang. Notoane kommer til en avslutning, men Lauvli varter opp med en god redning.
    22'
    Ness får avsluttet, men skuddet går langt over mål.
    23'
    Eidsvold Turn slår en høy ball opp i boksen til Raufoss, og Alm klarerer ut til corner med hodet.
    24'
    Svak corner på bakerste stolpe.
    24'
    Ness får tilbake ballen kort tid etter ballen, og får slått inn mellom keeper og forsvaret til Raufoss. Det ender derimot bare med utspark fra Lauvli.
    26'
    Mye klabb og babb.
    26'
    Eidsvold TF 1 - 3 Raufoss
    Mål: Marius Svanberg Alm
    Målgivende: Markus Seehusen Karlsbakk
    Karlsbakk får kontroll på en pasning som slås inn i boksen. Den første målscoreren for Raufoss i dag sender inn et hardt innlegg foran mål, hvor midtstopper Marius Alm kommer på et godt løp og styrer ballen inn i mål!
    27'
    Innkast på midtbanen for Raufoss.
    31'
    Haltvik slår inn langs bakken foran mål, men Nordlie klarerer ut til corner.
    33'
    Frankoch kommer til en avslutning i returrommet som går skyhøyt over mål.
    33'
    Frispark til Eidsvold Turn på egen halvdel.
    34'
    Karlsbakk vinner ballen fra Ness utenfor 16-meteren til Eidsvold Turn, og sender ballen videre til Haltvik, men han faller over mål før han får fyrt av et skudd.
    36'
    Eidsvold Turn spiller seg fint opp rundt 16-meteren til Raufoss, men bruker for lang tid og de mister til slutt ballen.
    37'
    Sendes inn foran mål, og Raufoss er nære på å sette ballen i mål, men Rusina får stoppet en avslutning før en utespiller får klarert.
    37'
    Mye ball inne på Eidsvold Turn sin halvdel nå.
    40'
    Mye spill på midtbanen nå.
    42'
    Haltvik finter seg ned mot dødlinja, og Nordlie legger førstnevnte i bakken. Det kunne se litt ut som Nordlie var på ball, og Raufoss-spillerne reagerte ikke på at det skulle være straffe med engang Haltvik ble lagt i bakken. Straffe blir det i hvertfall uansett!
    42'
    Alm bommer på straffen! Marius Alm legger straffen nede til venstre, og Rusina redder!
    42'
    Johan Kolbjornsrud
    Snakker på seg et gult kort i diskusjon med assistentdommer.
    43'
    45'+3
    Der er det pause på stillingen 1-3. Raufoss leder, men det var Eidsvold Turn som tok ledelsen først. Allerede etter 17 sekunder så sendte Henriksen hjemmelaget opp i føringen, men Raufoss kom tilbake og scoret tre mål utover i omgangen. Midtstopper Marius Alm bommet i tillegg på et straffespark etter 42 minutter. Vi tar et kvarter pause, følg med!
    45'
    Kampen er i gang igjen!
    46'
    Andre Nordlie ligger nede, og det blir et stopp i spillet, men forsvarspilleren kommer seg på beina igjen.
    47'
    Eidsvold Turn spiller seg inn på Raufoss sin halvdel, men Haltvik vinner ballen tilbake. Raufoss går rett opp i angrep, og Haltvik skyter fra en litt overraskende posisjon. Skuddet går over.
    48'
    Haltvik spiller en fin stikker igjennom til Aanesland som runder keeper, men Eidsvold Turn får ryddet opp.
    50'
    Karlsbakk mister ballen i duell med Ruud, men får frispark.
    51'
    Ness blir dratt ned av Karlsbakk, og dommeren gir frispark til hjemmelaget.
    53'
    Eidsvold Turn kommer oppover i banen, og vinner en corner.
    54'
    Slås langt bakk i feltet, og stusses inn foran mål, men der plukker Lauvli ballen.
    54'
    Karlsbakk slår en fin pasning opp mot Aanesland som følges av Furseth. Eidsvold Turn-spilleren gjør en god defensiv jobb og det ender med utspark fra Rusina.
    56'
    Frankoch med et skuddforsøk. I likhet med skuddforsøket i første omgang går den langt over mål.
    57'
    Eidsvold Turn prøver å spille seg igjennom presset til Raufoss, men spiller en unøyaktig pasning.
    60'
    Spillerbytte - Eidsvold TF
    Inn: Jesper Kornbakk
    Ut: Erik Ruud
    60'
    Kolstad sitter nede, og trenger litt behandling. Det blir et lite stopp i spillet.
    62'
    Det har ikke vært det samme åpningskvarteret i andre omgangen, som i første omgang. Mye færre sjanser nå.
    64'
    Aanesland kommer til et skudd fra litt skrå vinkel, men Rusina gir retur ut til Aanesland igjen. Han spiller til Ndiaye som kommer til en svak avslutning.
    65'
    Svak corner.
    65'
    Aanesland får ballen ute til venstre, og skjærer innover i banen. Han velger å gå for skudd utenfor 16-meteren, men skuddet blir blokkert av egen spiller og ut over dødlinja. Spilleren som blokkerte skuddet var forøvrig midtstopper Alm som hadde tatt en langt løp fra egen halvdel.
    68'
    Notoane med et skuddforsøk langt over mål.
    69'
    André Trandum Nordlie
    legger Haltvik i bakken ved midtbanenstreken.
    70'
    Eidsvold Turn spiller seg opp langs venstresiden, men Raufoss stopper angrepet.
    72'
    Stanges ut.
    73'
    Westerlund kommer med ballen inne i boksen, men Notoane klarerer til corner.
    75'
    Fremstad header over mål.
    75'
    Fremstad får hodet på ballen og styrer den mot mål, men headingen går rett å keeper.
    76'
    Inn: Oliver Stenseth
    Ut: Jørgen Kolstad
    78'
    Inn: Simon Stenseth
    Ut: Ole Andreas Nesset
    78'
    Spillerbytte - Raufoss
    Inn: Emilie Dadjo
    Ut: Mikkel Frankoch
    78'
    Inn: Enoch Banza
    Ut: Markus Myre Aanesland
    78'
    Aanesland kommer to mot to sammen med Ndiaye og slipper til sistnevnte som kommer seg alene med keeper. Han skyter til høyre for keeper, men skuddet går rett på utsiden av stolpen.
    79'
    Raufoss har ganske god kontroll på kampen for øyeblikket. Eidsvold Turn må virkelig har uttelling siste ti for at dette skal gå, men det er ikke umulig.
    81'
    Eidsvold Turn trer seg fint igjennom Raufoss, og Lauvli må ruse ut av mål. Ballen havner i returrommet hvor Kolbjørnsrud kommer til et skuddforsøk som går like over tverrliggeren.
    82'
    Inn: Jakob Nyland Ørsahl
    Ut: Markus Seehusen Karlsbakk
    83'
    Kolbjørnsrud med heading på bakerste stolpe, men Lauvli stopper headingen!
    84'
    Legges inn på første stolpe, og hælsparkes i nettveggen.
    86'
    Kolbjørnsrud får frispark midt inne på halvdelen til Raufoss.
    88'
    Ness skyter det påfølgende frisparket i muren, og ut til corner.
    89'
    Furseth header ut over dødlinja. Utspark fra Lauvli.
    89'
    Raufoss legger inn et innlegg på Ndiaye, men headingen er svak og går ut over dødlinja.
    90'+1
    Rødt kort til Eidsvold TF
    Markus Furseth
    Sparker til Haltvik i en duell ute på høyresiden.
    90'+2
    90'+3
    Det er over på Myhrer Stadion, og Raufoss tar seg videre til tredje runde av cupen etter 1-3-seier mot Eidsvold Turn. Herman Henriksen sendte Eidsvold Turn i føringen allerede etter 17 sekunder, men Raufoss kjempet seg tilbake i løpet av omgangen, og scoret tre mål før pause. Marius Alm scoret ett av målene, men bommet også på et straffespark like før pause. Andre omgang var ikke like innholdsrik, men på overtid fikk Eidsvold Turn-spiller Markus Furseth rødt kort. Jeg takker for følget, og ønsker en god søndag videre!