2-0
2-1
2-2

Ble dekket av Joachim Baardsen

Hei, og velkommen til vår livedekning av 16. mai-kampen mellom Mjøndalen og Lillestrøm. Kampen er utsatt til kl. 18.45 på grunn av trafikktrøbbel for bortelaget i forbindelse med reisen til Nedre Eiker.
    Lillestrøms ellever (4-5-1): Maric - Rafn, Sinyan, Salquist, Baccay - Gustafsson, Melgalvis, Pedersen, Dyer, Brenden - Lehne Olsen.
    Mjøndalens ellever (4-3-3): Ranmark - Latifu, Johansen, Jansen, Solberg - Aasmundsen, Gauseth, Brochmann - Brustad, Occean, Liseth.
    Kampen starter med et Mjøndalen-lag som går rett i angrep. Langt innkast her nå.
    1'
    Det ender med utspark fra Maric i LSK-buret.
    2'
    LSK med initiativet de siste minuttene. Prøver å bygge opp bakfra.
    5'
    Mjøndalen ligger lavt og venter på feil av LSK-laget.
    5'
    Mjøndalen ligger med veldig korte avstander mellom lagdelene. Det gjør det vanskelig for LSK å bryte gjennom. Foreløpig ingen sjanser på Consto Arena.
    8'
    Daniel Pedersen er den dominerende spilleren her så langt. Styrer det meste for LSK.
    10'
    Mjøndalen forsøker seg på dødball, men LSK får ryddet unna.
    10'
    Stor MIF-sjanse! Jansen får stusset ballen ned til Liseth. Kantspilleren skyter på halv volley fra syv meter, men ballen går minst like langt over mål.
    13'
    Ny MIF-sjanse. Brustad kommer rundt på kanten og får løftet et nydelig innlegg mot bakre stolpe. Der kommer Liseth og header rett på Maric.
    17'
    Mjøndalen kjører kampen her nå.
    17'
    Hjørnespark til Mjøndalen
    17'
    Lillestrøm prøver hele tiden å spille seg ut bakfra. MIF står høyt og jakter brudd.
    21'
    23'
    Mjøndalen med dødball 20 meter inn på LSKs halvdel.
    26'
    Olsen Solberg svinger ballen inn. I feltet stiger Johansen langt til værs og header knallhardt i stolpen og ut! LSK heldige som ikke ligger under.
    28'
    Gauseth prøver seg fra 30 meter. Forsøket er godt. Ballens retning er mot krysset, men den går like over.
    30'
    32'
    Alt handler om Mjøndalen utpå her. Lillestrøm evner ikke å produsere noe som helst fremover på banen - og sliter bakover.
    32'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 0 Lillestrøm
    Mål: Sondre Solholm Johansen
    Målgivende: Joackim Olsen Solberg
    Der sitter den for Mjøndalen! Solberg slår inn, og i feltet knuser Johansen alt og alle, før han stanger ballen inn ved stolpen.
    33'
    37'
    Occean nære på! Spissen drar seg inn mot LSKs mål, banker til og stoppes bare av en sterk enhåndsredning av Maric.
    39'
    39'
    Solberg tester Maric fra kloss hold. Keeperen redder igjen.
    39'
    Lehne Olsen ligger nede etter en duell. Får medisinsk hjelp. Spissen kommer seg opp på bena igjen.
    41'
    Mjøndalen har vært overlegne i det meste i denne førsteomgangen. Kontrollerer kampen, skaper en rekke sjanser, er tunge på dødballer og har full kontroll defensivt.
    45'
    Mjøndalen 2 - 0 Lillestrøm
    Mål: Tonny Brochmann
    Målgivende: Fredrik Brustad
    Det er en nydelig scoring av Mjøndalen. Gauseth mottar ballen, ser opp og finner Brustad på løp med en nydelig vektet pasning. Kanten, som har vært banens beste i første omgang, spiller flatt inn foran mål hvor Brochmann kommer og setter den i korthjørnet.
    45'+2
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Arnor Smarason
    Ut: Alex Dyer
    46'
    Inn: Fredrik Krogstad
    Ut: Erik Brenden
    46'
    Inn: Kristoffer Ødemarksbakken
    Ut: Daniel Gustafsson
    46'
    LSK med trippelbytte. Jörgen Lennartsson viser at han er misfornøyd med det som skjedde i første omgang - og tar grep umiddelbart.
    47'
    Hjørnespark til Lillestrøm
    48'
    Lillestrøm bedre med i andre omgang, uten å foreløpig klare å skape noen målsjanser.
    55'
    Lillestrøms første sjanse i kampen. Lehne Olsen legger igjen til Smarason. Han får avsluttet fra rundt 12 meter, men skuddet går rett på Ranmark i MIF-målet.
    58'
    Gult kort til Mjøndalen
    Sondre Solholm Johansen
    58'
    Mål for Lillestrøm!
    Mjøndalen 2 - 1 Lillestrøm
    Mål: Tobias Salquist
    Målgivende: Arnor Smarason
    Lillestrøm reduserer. Smarason finner Salquist med et presist slått frispark. Dansken har løpt seg fri på bakre stolpe og plasserer ballen i mål.
    59'
    Fredrik Brustad
    63'
    64'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: William Sell
    Ut: Fredrik Brustad
    66'
    Lillestrøm fremstår som et helt annet lag i denne andreomgangen. Trippelbyttet har definitivt hatt en god effekt. Mjøndalen har på sin side til gode å skape en sjanse etter pause.
    69'
    72'
    Spillet foregår for det meste midt på banen i denne perioden av kampen. Ingen store sjanser de siste minuttene.
    76'
    Mjøndalen 2 - 2 Lillestrøm
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Målgivende: Aleksander Melgalvis
    Lehne Olsen utligner for LSK. Nydelig angrep av gultøyene. Smarason ser Melgalvis på 20 meter. Han triller videre til Lehne Olsen, som setter ballen sikkert i mål fra innsiden av 16-meteren.