0-2
1-2

Ble dekket av VG Sporten

Kampens største sjanse. Tveita svinger inn. Østli høyest i feltet, men header over fra seks meter.
    8'
    Vanvittig sjanse for Sarpsborg 08! Fejzullahu utfordrer et ryggende LSK-forsvar. Slipper ut til Tveita, som slår inn flatt fra høyre. Der venter Mortensen i boksen, som leter etter muligheten til å få skutt. Finner plass fem meter fra mål, men skuddet går i Kind Mikaelsen før det går videre ut til Tveita. Han er imidlertid i offside.
    11'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Lillestrøm 0 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Kristoffer Zachariassen
    39'
    Sarpsborg nære 2-0 umiddelbart! Sarpsborg 08 bryter midt på banen og setter fart mot LSK-målet med en gang. Erton Fejzullahu finter bort Amundsen, trekker seg innover i banen mot høyre før han forsøker å curle den i lengste hjørne. Forsøket stryker utenfor Origis venstre stolpe.
    40'
    Matti Lund Nielsen får plass til å skyte fra 14 meter. Treffer godt, men Origi er raskt nede i hjørnet og redder.
    45'+1
    45'+2
    46'
    LSK fortsetter stormløpet mot Sarpsborg-målet. Mathew løfter inn i boks, Krogstad header tilbake i feltet på tvers. Der forsøker Kippe seg på et hælspark. Treffer ikke rent, og forsøket går utenfor mål.
    53'
    Udo får en kjempesjanse! Det blir slått inn fra venstre. Udo får den servert fem meter fra mål, og forsøker å nikke den ned i høyre hjørne. Nikker utenfor.
    60'
    Halvorsen fyrer fra distanse, og han gjør det godt! Klemmer den ned mot venstre hjørne, men Origi får vippet den ut til corner.
    74'
    Stor LSK-sjanse, og det er Udo som får nok en mulighet. Sarpsborg får ikke klarert ordentlig etter et innlegg, og baller detter ned i føttene til Udo. Han fyrer på halvvolley, men får ikke klemt den under tverrligger.
    75'
    Lillestrøm 0 - 2 Sarpsborg 08
    Mål: Patrick Mortensen
    Målgivende: Anders Østli
    76'
    Ny Lillestrøm-sjanse. Det svinges inn fra høyre. Kippe er med frem og vinner duellen. Headingen går utenfor.
    83'
    Det går fort fra venstre mot høyre, før Halvorsen legger ballen glimrende til rette for Rosted. Han feier ballen langt over fra straffemerket.