Ruud51'

Ble dekket av VG Sporten

Småfarlig av hjemmelaget. Innlegg fra høyre, som klareres.
    2'
    Jone Samuelsen tar fint ned og skyter fra hjørnet av 16-meteren Haraldseid blokkerer.
    3'
    Rotete åpning på kampen, men Odd har hatt ballen mest.
    5'
    Nordkvelle finner Occean som kommer seg fri fra Knudsen - småfarlig innlegg som går forbi alle i feltet.
    6'
    Våge Nilsen prøver skuddfoten fra 20 meter - utenfor stolpen til venstre for keeper.
    7'
    Diouf skyter nå, men forsøket fra 25 meter reddes uten problemer av Bråtveit.
    7'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Fredrik Oldrup Jensen
    Ut: Joakim Våge Nilsen
    19'
    Våge Nilsen sliter med en skade. Ser ikke bra ut
    15'
    Odd har overtaket her, men skaper ikke det helt store foreløpig.
    11'
    Nordkvelle og Grøgaard kombinerer fint før sistnevnte slår inn - ballen heades unna.
    22'
    Shuaibu spilles igjennom, men vinkes av for offside.
    23'
    Samuelsen skyter fra drøyt 20 meter - ufarlig utenfor.
    25'
    Diouf med brukbart innlegg fra venstrekanten, med hjemmelaget får klarert nok en gang.
    26'
    Skjerve starter et FKH-angrep, men det blir ikke noe farlig ut av det.
    28'
    Mål for Odd!
    FK Haugesund 0 - 1 Odd
    Mål: Espen Ruud
    Målgivende: Riku Riski
    Lekkert Odd-angrep og Espen Ruud får ballen fra Riski inne i feltet. Han smeller den inn lavt til høyre for keeper fra skrått hold.
    29'
    Den sjansen er stor for hjemmelaget. Shuaibu drar seg fri og skyter fra god posisjon inne i feltet - god redning av Myhra. Returen får ikke Tronstad kontroll på.
    32'
    Fint angrep av hjemmelaget. Huseklepp får ballen fra Tronstad, og vender opp på seks meter - glimrende takling av Bergan som får klarert til corner.
    35'
    Den påfølgende corneren plukkes ned av Myhra.
    36'
    Ruud finner Diouf, men skuddet fra 11 meter er svakt og keeper redder uten problemer.
    36'
    Leite skyter fra 30 meter - høyt over målet til Myhra.
    38'
    Gult kort til Odd
    Olivier Occean
    Occean bruker armen i en duell med Skjerve, og dommeren drar opp det gule kortet.
    39'
    Hajradinovic spiller til Huseklepp som skyter godt fra 18 meter, men Myhra er fint nede og slår til corner.
    40'
    Hjørnesparket plukkes behersket ned av keeper igjen.
    41'
    Gult kort til FK Haugesund
    Haris Hajradinovic
    Hajradinovic får gult kort for filming på egen banehalvdel. Frispark til Odd i småfarlig posisjon.
    45'
    Ruud løfter ballen inn i feltet på frisparket, men vertene får klarert.
    45'+1
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Espen Ruud
    Ruud river ned Buduson, og dommeren dømmer fordel før han drar opp det gule kortet når det blåses av for pause.
    45'+1
    45'+2
    46'
    Huseklepp skaffer FKH en corner.
    46'
    Det er Huseklepp som tar corneren. Men det blir det ikke noe farlit ut av.
    47'
    Hajradinovic slår en herlig pasning til Shuaibu som banker ballen i nettet. Men dommeren har allerede blåst for offside. Det er en korrekt avgjørelse.
    48'
    Ruud sleiver i eget forsvar, og Buduson får ballen. Han skjærer inn mot midten og skyter - brukbart forsøk som Myhra redder og holder.
    49'
    Hajradinovic feller Samuelsen på 25 meter. Farlig frisparkposisjon for Odd.
    50'
    FK Haugesund 0 - 2 Odd
    Det blir Ruud som skyter på frisparket. Via en spiller i muren, og så inn i en bue til høyre for Bråtveit som er sjanseløs.
    51'
    Merkelig situasjon. Shuaibu skyter fra langt hold, og treffer dårlig. Ballen er på vei utenfor, men så stopper Myhra den og mister ballen. Ingen er på den farlige returen.
    53'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Frederik Gytkjær
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    56'
    Buduson spilles frem av Huseklepp, men vinkes av for offside.
    58'
    Corner til hjemmelaget. Ender opp med et frispark til Odd.
    61'
    Stølås legger inn fra venstre - Ruud blokkerer til corner.
    62'
    Enorm sjanse for hjemmelaget. Corneren fra Huseklepp lander på hodet til Knudsen som header til Buduson som skyter - god redning av Myhra.
    63'
    Huseklepp med hardt innlegg/skudd fra skrå vinkel - via Ruud og like over.
    64'
    Corneren blir klarert.
    64'
    Frispark til Odd på høyrekanten.
    67'
    Ruud tar frisparket, men Tronstad klarerer.
    67'
    Occean skyter svakt utenfor fra kanten av 16-meteren.
    69'
    Inn: Tor Arne Andreassen
    Ut: Johnny Per Buduson
    69'
    Innbytter Andreassen setter ballen i målet, men assistentdommeren har vinket for offside.
    70'
    Lekker pasning fra Hajradinovic til Gytkjær inne i feltet. Han forsøker å heade mot målet - helt ufarlig.
    72'
    Huseklepp finner Hajradinovic som skyter fra 20 meter - via en Odd-spiller og til corner.