1-0
Moen80'
2-0

Velkommen til LIVE-dekningen fra kampen mellom Lillestrøm og Haugesund.
    Historisk sett har LSK hatt et klart overtak i oppgjørene mot Haugesund på Romerike. Dagens bortelag vant sin første kamp på Åråsen i 1997 (1-2). Etterpå har rogalendingene kun fått med seg to uavgjortresultater hjem fra kanarifuglenes hjemmebane.
    Chris Posniaks ledermål etter 13 minutter i 2010-oppgjøret som endte 1-1, er FKHs foreløpig siste bortemål mot LSK. Den scoringen markerte forøvrig slutten på LSKs 463 minutter uten baklengsmål.
    Denne gangen kommer Magnus Haglunds mannskap til møtet med Haugesund med sju strake kamper uten tap (4-3-0). De to siste har Lillestrøm vunnet.
    En gang tidligere denne sesongen har LSK klart å vinne tre kamper på rad. Det var da LSK slo Bodø/Glimt (2-1), Sogndal (2-0) og Odd (2-0).
    Det er ti minutter til kampstart på Åråsen, og lagene er på vei inn i garderoben for de siste forberedelser.
    Haugesund kan ikke vente seg mye hjelp fra tribunen i ettermiddag. Antallet supportere som har tatt turen til Romerike kan telles på en hånd.
    Spillerne entrer banen i dette øyeblikk. Det er straks klart for avspark.
    Haugesund starter med ballen.
    1'
    Erling Knudtzon blir forsøkt spilt igjennom, men Kristiansen i FKH-buret er oppmerksom og avverger.
    2'
    Gjestene får frispark ute ved sidelinjen godt inne på LSKs høyre banehalvdel.
    3'
    God mulighet for hvittrøyene. Frisparket treffer luggen til Christian Gytkjær, men Origi redder.
    4'
    Kampens største sjanse til nå får LSKs Erling Knudtzon da han kommer alene med Haugesunds keeper. Dessverre for hjemmelaget avslutter lysluggen utenfor.
    5'
    Vertene spiller seg fri på venstrekanten ved Vaagan Moen. Han forsøker å nå Knudtzon med et lavt innlegg, men LSKs nummer 11 er akkurat for sent ute til å få en fot på ballen.
    7'
    Enrom mulighet for FKH. Et innlegg treffer Gytkjær som uhindret får avslutte fra sju meter. Dansken skyter like utenfor.
    8'
    Det har vært store sjanser for begge lag i innledningen av dette oppgjøret.
    8'
    Moryke Fofana klinker til på halvvolley fra rundt 16 meter. Ivorianerens forsøk går like utenfor. Ny god LSK-mulighet, selv om Kristiansen nok hadde god kontroll.
    10'
    Mange upresise pasninger fra begge lag i øyeblikket.
    13'
    Knudtzon kommer seg fri, men blir taklet i siste sekund. Kunne blitt en stor mulighet.
    14'
    Corneren heades ut til innkast for vertene.
    14'
    LSK biter seg fast på bortelagets halvdel nå.
    15'
    En kort variant havner til slutt på hodet til Gytkjær som header utenfor fra god posisjon.
    16'
    En Haugesund-spiller ligger nede med en smell og fører til et lite stopp i spillet.
    18'
    Haugesund får til slutt rensket unna.
    20'
    LSK kontrollerer spillet i øyeblikket og triller mye ball, mens Haugesund blir løpende imellom.
    22'
    Fofana og Ringstad kombinerer godt på venstresiden, men innlegget fra førstnevnte snappes opp av en oppmerksom Per Morten Kristiansen.
    24'
    Geir Ludvig Fevang prøver å treffe Gytkjær i bakrommet, men dansken er i offside.
    25'
    Hendelseløst på Åråsen i øyeblikket.
    27'
    Origi plukker ned ballen trygt.
    28'
    Vertene får frispark 35 meter fra gjestenes mål når Magnar Ødegaard går i bakken.
    30'
    Frisparket fra Lundemo stusses over dødlinja av en LSK-spiller og det blir utspill fra Kristiansen.
    31'
    Maic Sema mottar ballen i farlig posisjon innenfor LSKs 16-meter, men blir vinket av for offside.
    31'
    Kjempesjanse for FKH! Etter rot i LSK-forsvaret får Gytkjær avslutte fra 11 meter, men Origi redder.
    33'
    LSK virker ikke habile i forsvar i ettermiddag. Har vært unormalt mye rot i de bakre rekker hos gultrøyene som Haugesund burde utnyttet bedre.
    34'
    Joakim Våge Nilsen går i bakken like utenfor LSKs straffefelt, men dommeren vinker spillet videre. Mannen i svart har lagt en foreløpig høy liste i dag.
    38'
    Haugesund får ballen unna.
    38'
    Haugesund får en kontringsmulighet når Johan Andersson mister ballen, men gjestene klarer ikke å utnytte den, og LSK overtar.
    41'
    Daniel Bamberg får skyte uhindret fra rundt 17 meter, men avslutningen har Origi full kontroll på.
    43'
    Lundemo skyter fra 16 meter, men en Haugesund-forsvarer får en fot på ballen.
    45'+1
    Heades ut til ny corner.
    45'+1
    Hjørnesparket blir det ingenting ut av.
    45'+1
    45'+2
    Det er pause på Åråsen. Innledningen på kampen var preget av målsjanser begge veier, men utover i omgangen roet det seg, og det siste kvarteret var mer eller mindre et eneste stort gjesp.
    Lagene er på vei ut på banen igjen. Det er straks klart for de siste 45 minuttene på Åråsen. Det er vertene som skal starte med ballen.
    45'
    Haugesund angriper på et LSK-lag i ubalanse, men Magnar Ødegaard rydder opp.
    47'
    De første minuttene av 2. omgang har startet slik den første sluttet. Svakt pasninger og generelt lite energi i spillet hos begge lag.
    49'
    Så og si ingenting har skjedd de første fem-seks minuttene.
    51'
    LSKs Fofana ligger nede med en smell.
    52'
    Ser ut som ivorianeren er i stand til å fortsette kampen.
    53'
    Ringstads innlegg treffer pannebrasken til Vaagan Moen, men hedmarkingens heading går over mål.
    54'
    4759 tilskuere på Åråsen i ettermiddag.
    54'
    Trippelmulighet for Haugesund! Maic Sema drar seg fri og skyter i tverrliggeren. Returen snappes opp av Kramaric, men Bjørn Helge Risse blokkerer. Kramaric får ballen igjen, men skyter over.
    56'
    LSK med frispark rundt 30 meter fra gjestenes mål. Vaagan Moens innlegg er godt, men ingen av vertenes spillere klarer å nå ballen, og den går helt inn til Kristiansen i FKH-målet.
    57'
    Ny stor mulighet for bortelaget. Sema får stå uhindret og heade i god posisjon. Den går imidlertid rett på Arnold Origi. Heldige nå LSK.
    57'
    Palmason får hodet på ballen, men header utenfor.
    58'
    Gytkjær kommer til avslutning nok en gang, men ved dette tilfellet er Haugesund-spissen i offside.
    59'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 FK Haugesund
    Mål: Moryke Fofana
    Målgivende: Petter Vaagan Moen
    Vaagan Moen sender Fofana fri og alene med Kristiansen gjør han ingen feil. 1-0 til hjemmelaget!
    61'
    Gult kort til FK Haugesund
    61'
    Gult kort til Lillestrøm
    Petter Vaagan Moen
    Feller en FKH-spiller godt inne på LSKs halvdel og belønnes med gult kort.
    62'
    Frisparket fra Kramaric går utenfor. Origi har god kontroll.
    64'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Kristoffer Haraldseid
    Ut: Maic Sema
    64'
    Inn: Alexander Stølås
    Ut: Mirko Kramarić
    64'
    Haugesund har hatt mye ball etter LSKs scoring.
    66'
    Vaagan Moen, Ringstad og Fofana med artige kombinasjoner på venstrekanten, men det blir ingen farligheter av det.
    68'
    Cvetinovic rager høyest, men header godt til side for mål.
    68'
    Knudtzon har fri bane mot mål, men forsøker å runde en FKH-forsvarer en ekstra gang og mister ballen.
    71'
    Hjørnespark til FK Haugesund
    73'
    LSK får til slutt ballen unna.
    74'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Erik Mjelde
    Ut: Marius Lundemo
    75'
    Stian Ringstad ligger nede med en smell. Får hjelp av LSKs medisinske apparat.
    77'
    Ser ut som Ringstad må gi seg.
    78'
    Inn: Simen Kind Mikalsen
    Ut: Stian Ringstad
    78'
    Stor mulighet for gjestene. Gytkjær skyter og Origi får så vidt slått ballen utenfor.
    79'
    Går ut til nytt hjørnespark.
    79'
    LSK får ballen unna farlig sone.
    80'
    Lillestrøm 2 - 0 FK Haugesund
    Mål: Petter Vaagan Moen
    Målgivende: Erling Knudtzon
    Erling Knudtzon river seg løs i bakrommet og legger inn til Vaagan Moen som bredsider inn 2-0 for hjemmelaget.
    80'
    Tor Arne Andreassen
    Forsøker å hindre Erling Knudtzon i forkant av målet. LSK-spissen holdt seg imidlertid på bena, men dommeren gir likevel kort.
    82'
    Innbytter Kind Mikalsen er først på ballen og header like utenfor. Stor sjanse.
    84'
    Ny mulighet for Haugesund. Kristoffer Haraldseid får skyte i god posisjon, men nok en gang redder Origi.
    87'
    LSK får stående applaus fra hjemmepublikumet i øyeblikket.
    87'
    Vertene har full kontroll på begivenhetene nå. Ser ut til å ro dette trygt i land.
    89'
    Hjørnespark til Lillestrøm
    89'
    Holder ballen ved hjørneflagget så lenge som mulig.
    90'
    Fire minutter er lagt til på Åråsen.
    90'+1
    Hjemmelagets forsvar renser unna.
    90'+3
    Kun sekunder igjen nå.
    90'+4
    90'+5
    Det er slutt på Åråsen. Lillestrøm vinner på en ikke spesielt god dag, noe som vitner om et lag i flytsonen. Gjestene fra Haugesund hadde nok av muligheter til å få med seg poeng, men Jostein Grindhaugs mannskap var ikke effektive nok.