1 498

Ble dekket av Daniel Nerli Gussiås

Hei, og velkommen til vår livedekning av eliteserieoppgjøret mellom Kristiansund og Sarpsborg 08. Vi venter å ha lagene klare straks!
    KBK XI (4-3-3): McDermott - Strand Nilsen, Hopmark, Coly, Annan - Diop, Kartum, Isaksen - Gjertsen, Mawa, Mucolli
    I fjor vant lagene en kamp hver mot hverandre. Ved begge anledningene var det bortelaget som trakk det lengste strået. I Kristiansund endte det 3-1 fordel Sarpsborg.
    Vi er i gang!
    1'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Kristiansund 0 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Anton Jonsson Saletros
    Målgivende: Mikkel Maigaard
    I alle dager da! Sarpsborg rett opp i angrep, og etter 27 sekunder synger den i nettet! Det rulles opp ut mot svensken, som skyter fra 20 meter. Klinkes ned i hjørnet!
    1'
    Og der er vi nære 2-0! Bare en kjemperedning fra Sean McDermott hindrer at gjestene dobler ledelsen.
    2'
    Kun vært Sarp hittil. Godt frispark som klareres unna nå.
    4'
    Kartum sender Mawa av gårde. Der er keeper Kristiansen!
    5'
    Gjertsen i offside.
    7'
    Tøffe dueller mellom Molins og Hopmark innledningsvis.
    9'
    Molins stoppes inne i feltet.
    12'
    Mawa er nære på å snike seg inn mellom stopper og keeper, men Kristiansen er ute og får avverget.
    14'
    Det enorme Sarpsborg-presset har gradvis avtatt her.
    14'
    Utvik med et fryktelig balltap på egen halvdel. Ikke at hjemmelaget klarer å utnytte den, men.
    18'
    Nevnte Utvik gir bort et hjørnespark nå.
    18'
    Utnyttingsgraden av den corneren er fryktelig lav.
    18'
    Ikke all verden som skjer i Kristiansund for øyeblikket.
    22'
    Heintz roter en ball ut over linja. Utspill fra keeper.
    24'
    Gjertsen går og går før han rives over ende av Soltvedt. Frispark nede ved cornerflagget.
    27'
    Ikke vært en eneste målsjanse etter kanonåpningen.
    31'
    Men der kommer det en! McDermott må slå Lindseths forsøk ut til corner.
    31'
    Kristiansund 0 - 2 Sarpsborg 08
    Mål: Mikkel Maigaard
    Målgivende: Guillermo Molins
    Våre bønner har blitt hørt! Klabb og babb inne i feltet etter hjørnesparket, hvor forsøket fra Molins ender opp hos Maigaard. Dansken får en enkel jobb med å sette den i nettet fra kort hold!
    32'
    Muccoli setter fart og forsøker å spille Diop på overlappen. Ballen når aldri frem, men hjemmelaget får et hjørnespark.
    35'
    Mawa setter ballen i nettet, men avvinkes.
    35'
    Hjemmelaget spiller på fryktelig små marginer i bakre rekker. Løser det på forbilledlig vis!
    37'
    Kristiansund 0 - 3 Sarpsborg 08
    Mål: Guillermo Molins
    Målgivende: Joachim Soltvedt
    Der får de seks fremmøtte på bortetribunen enda mer å juble for!! Nydelig fotball av Heintz, Soltvedt og Saletros sørger for at sistnevnte nærmest kan løpe ballen i nettet!
    42'
    Hjemmelaget ser litt rådville ut her.
    44'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: David Agbo
    Ut: Sander Erik Kartum
    46'
    Inn: Liridon Kalludra
    Ut: Jesper Isaksen
    47'
    Dobbeltbytte fra Christian Michelsen. Noe måtte han jo gjøre.
    47'
    Sarpsborg får frispark midt på banen.
    50'
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 3 Sarpsborg 08
    Mål: Amidou Diop
    Dette trengte KBK! Midtbanespilleren bredsider den ned i hjørnet. Tennes håpet her da?
    52'
    Debutant Annan får frispark på egen halvdel.
    54'
    Coly header like utenfor! KBK med blod på tann nå.
    57'
    Gjertsen feier til, men der er Kristiansen!
    58'
    Gult kort til Kristiansund
    David Agbo
    Feller ikke bare en, men to Sarpsborg-spillere der, innbytteren.
    61'
    Mawas skuddforsøk blokkeres.
    62'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Ole Jørgen Halvorsen
    Ut: Tobias Heintz
    64'
    Slurves mer hos gjestene nå.
    67'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Ole Jørgen Halvorsen
    Innbytterpuls der. Alt for sen inn i en duell.
    68'
    Ikke klart å bygge videre på reduseringen, KBK-laget.
    72'
    Gjertsen slår den inn mot første stolpe. Klareres unna.
    75'
    Maigaard får seg en trøkk av Annan.
    77'
    Isaac Annan
    78'
    Kristiansund 2 - 3 Sarpsborg 08
    Mål: Agon Mucolli
    Nå kan vi få en real sluttspurt! Hjemmelaget kontrer på herlig vis, hvor dansken går og går før han setter den i nettaket!