Kean64'
0-2
Kean79'

Ble dekket av Arilas Berg Ould-Saada

Hjertelig velkommen til denne tyrkisk-franske duellen som ikke handler om Emmanuel Macron, Recep Tayyip Erdogan, halshugging og ytringsfrihet, men om tre poeng i Champions League-gruppe H. Der har begge disse lagene åpnet med tap, henholdsvis mot RB Leipzig og PSG, og særlig for gjestene fra Paris er behovet for seier kritisk for å unngå å havne bakpå i en tøff gruppe.
    BASAKSEHIR (4-3-3): Gunok - Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli - Topal, Kahveci, Ozcan - Turuc, Crivelli, Visca.
    PSG (4-4-2): Navas - Florenzi, Danilo, Kimpembe, Kurzawa - Di María, Herrera, Marquinhos, Neymar - Kean, Mbappé.
    Stort press på PSG-trener Thomas Tuchel etter tapet mot Manchester United i første kamp. Kontrakten hans går ut etter sesongen og det er noen tungvektere blant de arbeidsledige trenerne i Europa nå. Massimo Allegri og Mauricio Pochettino nevnes oftest som mulige Tuchel-erstattere i franske medier.
    Kylian Mbappé har også noe å bevise her. Han står med seks Champions League-kamper på rad uten scoring og var virket ikke til å kjenne igjen mot Manchester United sist. Slitasjen har vært stor, noe Mbappé har uttalt seg om før kampen: «I mitt hodet er ikke dette en ny sesong. Det er som om forrige bare fortsetter. For meg er dette den 60. kampen i sesongen, ikke den 9. kampen i en ny sesong.»
    Det er et par kjente fjes for nordmenn hos de tyrkiske vertene: Høyreback Rafael huskes best fra tiden i Manchester United, mens tidligere Liverpool-stopper Martin Skrtel spiller i midtforsvaret.
    Spissparet Kean-Mbappé scoret to mål hver mot Dijon i helgen og får fornyet tillit her.
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Enzo Crivelli
    Stygg stempling på Kurzawa.
    3'
    Rolig start på kampen.
    6'
    Mbappé ypper seg. Dribler seg inn fra venstre og avslutter fra skrått hold. Keeper har kontroll.
    8'
    Godt innlegg av Rafael, men Kahveci når ikke helt opp og får bare stusset ballen videre.
    12'
    Visca! Hjemmelaget kontrer, Crivelli er god og spiller frem Visca, som avslutter fra utenfor 16-meteren. Ballen sniker seg utenfor stolpen til Navas.
    16'
    Neymar får låret teipet langs sidelinjen. Fått seg en smell, men skal prøve å fortsette.
    21'
    PSG ligger nesten oppsiktsvekkende lavt når Basaksehir har ballen. Et tegn på en presset Tuchel?
    26'
    Rafael forsøker seg fra distanse. Rett på Navas.
    26'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Neymar
    Superstjernen må gi seg!
    26'
    Hva skal man si om denne åpningen, da …
    33'
    PSGs beste forsøk for kvelden! Kurzawa triller frem Di Maria, som avslutter fra skrått hold. Ballen går utenfor.
    33'
    Nesten for Mbappé! Klinker til etter godt innlegg av Florenzi, men treffer utenfor.
    37'
    Bedre tendenser fra PSG nå.
    38'
    Moise Kean vender opp og får skuddet sitt blokkert. Kunne spilt til Sarabia der.
    39'
    – Ikke den største omgangen i fotballhistorien, oppsummerer Viasport-kommentator Paul Thomas Clay. Det er korrekt.
    Vi får håpe på en bedre forestilling etter hvilen her.
    46'
    Kjempesjanse for Sarabia! Flott spilt opp av Mbappé i forkant, men avslutter over mål. Skikkelig feiltreff.
    46'
    Her da, Basaksehir? Visca kommer seg gjennom på høyre og slår knallhardt inn, men PSG får avverget.
    52'
    Mehmet Topal
    Sklir og feier ned Di Maria bakfra.
    54'
    Moise Kean dribler seg fra høyre, men skyter rett på keeper fra skrått hold.
    57'
    Så kontrer hjemmelaget! Florenzi bommer fullstendig på en inngripen, Visca fosser mot mål og klinker til, men Navas klarer å slå unna.
    57'
    Det svinger litt mer av dette nå. Bare litt.
    57'
    Så prøver Mbappé seg. Litt dribling før han slår inn i feltet mot Kean, men ballen når ikke frem.
    59'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Hasan Ali Kaldirim
    Ut: Boli Bolingoli-Mbombo
    63'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Istanbul Basaksehir 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Moise Kean
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Der satt den! Kean får stå mutters alene midt foran mål på en corner og nikker inn åpningsmålet fra fem meter. Skrekkelig markering av tyrkerne.
    64'
    Inn: Demba Ba
    Ut: Mehmet Topal
    69'
    Nesten for hjemmelaget! Basaksehir presser voldsomt på og får til slutt en avslutning, men Navas dytter unna.
    71'
    Så kontrer PSG. Di Maria spiller frem Mbappé, som prøver å avslutte, men treffer over mål.
    72'
    Florenzi har hatt noen fryktelige involveringer i kveld. Ingen god kamp av PSGs høyreback.
    72'
    Inn: Thilo Kehrer
    Ut: Alessandro Florenzi
    74'
    Logisk at Tuchel tar ut Florenzi.
    74'
    Inn: Rafinha
    Ut: Angel Di Maria
    74'
    Au! Skikkelig hodesmell for Kean, som blir liggende nede.
    75'
    Kean på bena igjen.
    76'
    PSG lever ikke helt trygt her, altså. Slipper til flere muligheter.
    78'
    Istanbul Basaksehir 0 - 2 Paris Saint-Germain
    To mål i to kamper på rad for Evertons lånesoldat! Mbappé gjør et svakt mottak, men det blir isteden en ny målgivende pasning til Kean, som spinner rundt og setter en fin avslutning.
    79'
    Herlig av Navas som kommer langt ut av eget felt og fører ballen fremover før han spiller til Kean.
    85'
    Visca fyrer fra langt hold. Treffer en fransk fot og går til corner.
    86'
    Inn: Deniz Turuc
    Ut: Danijel Aleksić
    87'
    Inn: Mitchel Bakker
    Ut: Layvin Kurzawa
    87'
    Inn: Idrissa Gueye
    Ut: Ander Herrera
    87'
    Er det mulig, Sarabia? Spilles fri på åpent mål av Mbappé, men bommer fullstendig på sin skliende avslutning.
    88'
    Mbappé fortsetter å prøve seg, men får det ikke helt til. Går mot syvende strake CL-kamp uten scoring for ham. Det har aldri skjedd før.
    90'
    VAR med straffesjekk etter mulig Kean-hands …
    90'+3
    Niks, ingen straffe.
    90'+3
    Stor sjanse på corneren, men PSG slipper med skrekken da ballen går forbi alt og alle.