Dagens kamp på Groupama Arena i Budapest er i gang.
    Frispark for FC Dynamo Kiev på egen banehalvdel.
    2'
    Isael Barbosa
    Isael Barbosa (Ferencvarosi TC) avanserer forover på Groupama Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    FC Dynamo Kiev, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Vitaliy Buyalskiy
    FC Dynamo Kiev angriper, men avslutningen til Vitaliy Buyalskiy går utenfor.
    8'
    Frispark FC Dynamo Kiev.
    12'
    Gult kort til Ferencvarosi TC
    Somalia
    Dommer Ivan Kruzliak gir Wergiton Do Rosario Calmon (Ferencvarosi TC) et gult kort.
    12'
    Ferencvarosi TC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Frispark til Ferencvarosi TC på halvdelen til FC Dynamo Kiev.
    17'
    Carlos De Pena
    Målsjanse på Groupama Arena! Carlos De Pena fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Ferencvarosi TC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    FC Dynamo Kiev tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Marcel Heister
    Marcel Heister (Ferencvarosi TC) pådrar seg et gult kort.
    21'
    Illia Zabarnyi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    22'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    24'
    Igor Kharatin
    Igor Kharatin (Ferencvarosi TC) får et gult kort av dommer Ivan Kruzliak.
    26'
    Hjørnespark til FC Dynamo Kiev
    26'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Dynamo Kiev...
    27'
    FC Dynamo Kiev scorer på straffe!
    Ferencvarosi TC 0 - 1 FC Dynamo Kiev
    Mål: Viktor Tsygankov
    Mål! Viktor Tsygankov gir FC Dynamo Kiev ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    28'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til FC Dynamo Kiev like utenfor Ferencvarosi TC-området.
    34'
    I Budapest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Tokmac Nguen
    Tokmac Chol Nguen (Ferencvarosi TC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    David Siger (Ferencvarosi TC) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Arena.
    40'
    Mål for FC Dynamo Kiev!
    Ferencvarosi TC 0 - 2 FC Dynamo Kiev
    Mål: Carlos De Pena
    Målgivende: Vitaliy Buyalskiy
    Mål! Carlos De Pena øker ledelsen til 0-2. Vitaliy Buyalskiy sto for den målgivende pasningen.
    41'
    David Siger
    Sjanse! Ferencvarosi TC avanserer forover, men David Siger avslutter utenfor.
    43'
    Ferencvarosi TC angriper i Budapest. Tokmac Chol Nguen fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Ivan Kruzliak tildeler Ferencvarosi TC en corner. Isael Barbosa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Illia Zabarnyi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Groupama Arena.
    46'
    50'
    51'
    52'
    Gult kort til FC Dynamo Kiev
    Serhiy Sydorchuk
    Dommer Ivan Kruzliak viser Sergiy Sydorchuk (FC Dynamo Kiev) det gule kortet.
    52'
    Mål for Ferencvarosi TC!
    Ferencvarosi TC 1 - 2 FC Dynamo Kiev
    Mål: Tokmac Nguen
    Målgivende: Oleksandr Zubkov
    Mål! Ferencvarosi TC reduserer til 1-2 etter et mål av Tokmac Chol Nguen på Groupama Arena. Det er en fin assist fra Oleksandr Zubkov.
    59'
    I Budapest slår Isael Barbosa en corner fra venstre.
    62'
    I Budapest slår Mykola Shaparenko en corner fra høyre.
    64'
    Spillerbytte - Ferencvarosi TC
    Inn: Aissa Laidouni
    Ut: Igor Kharatin
    Bytte for Ferencvarosi TC. Aissa Laidouni kommer inn for Igor Kharatin på Groupama Arena.
    66'
    Frispark for Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    68'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC.
    70'
    Frispark til FC Dynamo Kiev på halvdelen til Ferencvarosi TC.
    71'
    Aissa Laidouni
    Aissa Laidouni (Ferencvarosi TC) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Arena.
    71'
    Dommer Ivan Kruzliak gir Tokmac Chol Nguen (Ferencvarosi TC) et gult kort.
    72'
    Ferencvarosi TC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Franck Boli
    Ut: Isael Barbosa
    Ferencvarosi TC bytter ut Isael Barbosa med Franck Boli.
    73'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til FC Dynamo Kiev på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Robert Mak
    Ut: David Siger
    David Siger (Ferencvarosi TC) erstattes av Robert Mak.
    74'
    I Budapest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Vitaliy Buyalskiy (FC Dynamo Kiev) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    76'
    78'
    79'
    Spillerbytte - FC Dynamo Kiev
    Inn: Denys Garmash
    Ut: Vitaliy Buyalskiy
    Mircea Lucescu gjør dagens første bytte i Budapest, når han tar ut Vitaliy Buyalskiy og setter inn Denys Garmash.
    82'
    82'
    Franck Boli
    Sjanse i Budapest! Franck Boli (Ferencvarosi TC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    Andre gule kort til FC Dynamo Kiev
    Utvisning! Dommer Ivan Kruzliak sender Sergiy Sydorchuk (FC Dynamo Kiev) av banen etter to gule kort.
    86'
    Frispark Ferencvarosi TC.
    86'
    Inn: Endre Botka
    Ut: Gergo Lovrencsics
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ferencvarosi TC. Inn kommer Endre Botka, mens Gergo Lovrencsics tar plass på benken.
    86'
    Ferencvarosi TC angriper, men Ivan Kruzliak blåser for offside.
    87'
    Inn: Lasha Dvali
    Ut: Adnan Kovacevic
    Ferencvarosi TC bytter ut Adnan Kovacevic med Lasha Dvali. Dette er det femte byttet som Sergey Rebrov gjør i dagens kamp.
    87'
    89'
    Inn: Tudor Baluta
    Ut: Mykola Shaparenko
    Mircea Lucescu (FC Dynamo Kiev) gjør sitt andre bytte for dagen. Tudor Baluta erstatter Mykola Shaparenko.
    89'
    Ferencvarosi TC 2 - 2 FC Dynamo Kiev
    Mål: Franck Boli
    Målgivende: Aissa Laidouni
    Utligning! Franck Boli setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Aissa Laidouni var nest sist på ballen.